Constantin Sturzu – Purtătorul de MINCIUNĂ al MMB: La schitul Orășeni nu s-a folosit forța. Imaginile și mărturiile oamenilor îl contrazic. Părintele Justin ne-a avertizat despre astfel de „păstori”

nov. 14, 2017 12780 8 http://bit.ly/2qDL7Xu

.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
8 Comentarii la “Constantin Sturzu – Purtătorul de MINCIUNĂ al MMB: La schitul Orășeni nu s-a folosit forța. Imaginile și mărturiile oamenilor îl contrazic. Părintele Justin ne-a avertizat despre astfel de „păstori””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. A.I
  # 14 noiembrie 2017 at 2:04

  FOTO! Scadalul de la biserica din Orășeni Schit, discutat la prefect între șefii structurilor MAI și reprezentanți ai Mitropoliei

  http://botosaninews.ro/335958/social/foto-scadalul-de-la-biserica-din-oraseni-schit-discutat-la-prefect-intre-sefii-structurilor-mai-si-reprezentanti-ai-mitropoliei/

 2. Mihail
  # 14 noiembrie 2017 at 3:49

  Teofan cel mai viclean si-a ascuns carbuni pe cap, sa-l lumineze Dumnezeu si sa se pocaiasca de erezia in care sta. Nu va lasa Dumnezeu lucrurile asa si va face dreptate ! Este chestiune de timp.
  Nadejdea nostra numai la El.
  Slava Domnului pentru toate, asta este o mare dovada de mila a Lui Dumnezeu fata de poporul roman ,
  pentru ca poporul roman tinut azi de acesti falsi pastori in minciuna,
  sa discearna binele de rau, pe adevaratii pastori ai Lui Hristos si pe cei ai anti-Hristului.

  https://www.youtube.com/watch?v=4BrRRyqUnrM

 3. Laurentiu Brumar
  # 14 noiembrie 2017 at 8:26

  Doamne dar ce viclenie, este fiul diavolului minciunii !!!

 4. Laurentiu Brumar
  # 14 noiembrie 2017 at 8:35

  Doamne dar cum poate Teofan si oamenii lui sa minta in halul asta???!!! Roada ECUMENISTILOR !!! S-au facut papistasi si mondialisti slujitorii satanei !!!

 5. Eu
  # 14 noiembrie 2017 at 8:54

  Ăștia mint, ca și cum ar bea apa!

 6. # 15 noiembrie 2017 at 4:05

  Elena Cojo o sa fie ei judecați de Hristos, si nu as vrea sa fiu langa ei, cand o sa le spună: „Mergeți de la Mine, voi ce lucrați fărădelegea”

Scrie un comentariu

Scroll Up