Liderul Hezbollah: Arabia Saudita a declarat RAZBOI Libanului si a cerut Israelului sa ne ATACE tara

Noi 13, 2017 5531 5 goo.gl/UPpWKY

Seful Hezbollahului libanez a acuzat vineri Arabia Saudita ca a cerut Israelului sa atace Libanul, intr-un nou puseu de tensiune intre Ryad si miscarea siita aliata cu Iranul, scrie AFP.

„Ce este cel mai periculos e sa inciti Israelul sa loveasca Libanul”, a spus Hassan Nasrallah, intr-un discurs transmis de televiziunile libaneze.

„Vorbesc de informatii care asigura ca Arabia Saudita a cerut Israelului sa atace Libanul”, a sustinut acesta.

Nasrallah a acuzat regatul saudit ca a declarat razboi Libanului si Hezbollahului si acuzat Ryadul ca il tine prizonier pe premierul Saad al-Hariri, care si-a anuntat demisia sambata, intr-un discurs sustinut in capitala regatului ultra-conservator.

Acesta a calificat demisia lui Hariri drept „o interventie saudita fara precedent” in politica libaneza si a cerut revenirea lui Hariri in Liban. Seful Hezbolahh a mai spus ca guvernul este in continuare legitim si nu a demisionat.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
5 Comentarii la “Liderul Hezbollah: Arabia Saudita a declarat RAZBOI Libanului si a cerut Israelului sa ne ATACE tara”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Ionut
  # 13 noiembrie 2017 at 12:38

  Atentie, 40% din locuitorii Libanului sunt crestini, si exista o regula privind impartirea puterii: daca presedintele e crestin, atunci primul-ministru e musulman si viceversa.
  Daca tot s-a terminat razboiul in Siria, e „nevoie” de un alt razboi, cu masacre si refugiati, nu?!

 2. Antiaiureli
  # 13 noiembrie 2017 at 13:03

  Crestini = ortodocsi cumva?

  • Ionut
   # 13 noiembrie 2017 at 14:23

   Corect, sunt numai 8% crestini-ortodocsi, cea mai mare parte sunt maroniti (catolici) – 22%, iar conform constitutiei, presedintele trebuie sa fie maronit.

 3. contracurent
  # 13 noiembrie 2017 at 13:39

  stiti cumva de unde cumpara Arabia Saudita arme ?!?

 4. # 13 noiembrie 2017 at 16:49

  Cum se face că toți vecinii Israelului sunt in conflict armat sau pe cale de a izbucni, cu excepția iordaniei

Scrie un comentariu

Scroll Up