VIDEO: MMB năvălește cu CIOCANE și TOPOARE în biserica din Orășeni. Schitul REZISTĂ asaltului

nov. 12, 2017 43522 20 http://bit.ly/2qFOhKw

 

.

vedeți video aici.

Imagini cu profanarea schitului Orășeni de către trimișii pseudo-mitr. Teofan Savu

NOTĂ OrtodoxINFO

Precizare importantă:  În ziua in care funcționarii mitropolitului semnatar in Creta i-au spart usile bisericii cu toporul, parintele Ioan a dat dovada de discernamant teologic si de smerenie imparțind credincioșilor un pliant in care ii indemna sa nu cada in capcana de a-i considera eretici pe toti membrii Bisericii stramoșești.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
20 Comentarii la “VIDEO: MMB năvălește cu CIOCANE și TOPOARE în biserica din Orășeni. Schitul REZISTĂ asaltului”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Maria
  # 12 noiembrie 2017 at 18:49

  Dumnezeu sa va intareasca pr Ioan. Dupa roadele lor ii veti cunoaste…

 2. # 12 noiembrie 2017 at 18:50

  Lasati macar un Preot sa slujeasca Domnului in tot judetul…VETI DA GREU SI ASPRU RASPUNS…NU PRIGONITI BISERICA LUI HRISTOS…NIMIC NU E AL VOSTRU….MAI ALES SUFLETELE NOASTRE…IUBIM NEPOMENITORII…LASATI I IN PACE!

 3. # 12 noiembrie 2017 at 19:26

  Iadul s-a golit ,dracii nu mai suporta credinta si semnul Crucii pe pamant

 4. Coprie
  # 12 noiembrie 2017 at 20:48

  Vreau să transmit ceva Pr. Ioan Ungureanu, că dacă a reușit să pornească înregistrarea pe camera dânsului, și dl. Marian Timofte cel păgân i-a luat camera în timp ce filma, ca să o distrugă, atunci toată înregistrarea se află pe cardul de memorie al camerei(până la momentul distrugerii efective a aparatului) aceasta incluzând și momentul în care i se smulgea camera și distrugerea propriu-zisă, și se poate recupera și folosi ca dovadă.

  • redactor
   # 12 noiembrie 2017 at 22:04

   este in filmarea de mai sus acest moment

 5. Pr. Cosmin Tripon
  # 12 noiembrie 2017 at 21:16

  Prin această descindere forțată, MMB a încercat să-i arate Părintelui Ioan cum se explică și se aplică Pilda Samarineanului milostiv în cheia „ecumenismului lucid”.
  Vrednic este Părintele Ioan și comunitatea pe care o păstorește!

 6. # 12 noiembrie 2017 at 21:21

  Ce se mai bucura satana ca vede ortodocși dezbinați!

 7. # 12 noiembrie 2017 at 21:59

  Asta a reusit acest sinod”Sfant”,sa dezbine.Pe principiul Dezbina si cucereste.Diavolul se bucura.

 8. Iustina Antoanela Bacosca
  # 12 noiembrie 2017 at 22:39

  Parca am fi in gulag. De neimaginat ! Dumnezeu sa ne intareasca si sa ne fereasca de planurile viclene ale tovarasului Teofan Savu ! Doamne, linisteste aceasta vulpe vicleana si da-i gandul cel bun !

 9. # 12 noiembrie 2017 at 23:17

  Vrednic este!!! Sf Sila sa pazeasca satul, credinciosii in dreapta credinta si preotul nostru.Amin

 10. Preot Claudiu Buză
  # 13 noiembrie 2017 at 0:08

  Vrednic este străjerul neinfricat al Schitului, părintele Ioan Ungureanu! Vă îmbrățișăm cu toată dragostea părinte și vă suntem alături cu rugăciunea și cu fapta oricând este nevoie. Cinste ostașilor care astăzi v-au fost alături!

  • Adrian
   # 13 noiembrie 2017 at 14:30

   Despre ce „ostaşi” vorbiţi părinte ?

   • Preot Claudiu Buză
    # 13 noiembrie 2017 at 16:01

    Credincioșii care au apărat Schitul Orășeni! Pãrintele Ioan a reușit să îndepărteze inamicul cu ajutorul enoriașilor. Asta face un comandant bun de oști: este el însuși viteaz și insuflă curaj oștenilor.

 11. Maximos
  # 13 noiembrie 2017 at 0:41

  Acestia sunt noii păstori „ortodocși” cu cugetare eretica. Acestia sunt „ortodocșii” cei plini de dragoste catre „fratii” lor eretici, insa neiubitori de Hristos si Biserica Lui. Acestia sunt noii Ana si Caiafa a vremurilor acestora de apostazie generalizată. Acestia sunt păstorii „ortodocși” care isi pun sufletul pentru aproapele lor de alta „confesiune si in acelasi timp lupta impotriva fratilor lor „legitimi”, ajutand foarte eficient la intronarea antihristului, fiind de multa vreme in duh cu acesta. Acestia sunt noii eretici cu masca de ortodocși si a fost de mare nevoie acest „sinod” ca sa se vadeasca cati eretici ascunsi erau in Biserica. Vai vouă ereticilor vârstnici care loviri permanent cu piciorul in repusă.

  • Maximos
   # 13 noiembrie 2017 at 0:47

   Corectez : Vai vouă ereticilor fatarnici, care permanent loviti cu piciorul in tepusa!

 12. nela
  # 13 noiembrie 2017 at 9:27

  Rusine !!! tuturor celor care a-ti participat la aceasta ierosilie , reprezentantilor MMB. si celor de la administratia publica , care si-au insusit competente pe care nu le au ; ( prefect , primar, politie …) . pe cine reprezentati voi ???

  Parinte Ioan . Dumnezeu sa va dea putere si rabdare , sa biruiti toti vrajmasii vzuti si nevazuti . Va iubim ! si suntem cu gandul si cu inima alaturi de Sf. voastra .

 13. Pr. Iovita Vasile
  # 13 noiembrie 2017 at 13:49

  Ereticii MMB au intrat in panica. N-au cu ce sa se prezinte la raport, la Daniel Ciobotea. Tremura din toate incheieturile. Credinciosii Parintelui sunt adevarati strajeri ai Sfintei Ortodoxii. Preot vrednic, credinciosi pe masura. Rusine celor cateva cozi de topor.

Trackbacks/Pingbacks
 1. Preotul EUGEN TANASESCU (Directorul Media al Arhiepiscopiei Tomisului) despre ANTI CRETANI: “fricosi care habar n-au sa-si tina credinta in frau, sfertortodocsi, papa lapte, sugari ce inca n-au trecut la carne, mocofani, habar n-au de credinta” - Orto - 29 noiembrie 2017

  […] VIDEO: MMB năvălește cu CIOCANE și TOPOARE în biserica din Orășeni. Schitul REZISTĂ asaltulu… […]

 2. Preotul EUGEN TANASESCU (Directorul Media al Arhiepiscopiei Tomisului) despre ANTI CRETANI: “fricosi care habar n-au sa-si tina credinta in frau, sfertortodocsi, papa lapte, sugari ce inca n-au trecut la carne, mocofani, habar n-au de credinta” | Sacc - 29 noiembrie 2017

  […] VIDEO: MMB năvălește cu CIOCANE și TOPOARE în biserica din Orășeni. Schitul REZISTĂ asaltulu… […]

 3. Apariție editorială: Promovarea ecumenismului la nivel panortodox de către pseudosinodul din Creta - OrtodoxINFO - 14 decembrie 2017

  […] de presă despre evenimente ecumeniste la care ierarhi și preoți români se fac părtași sau din persecuția fără scrupule contra celor ce se opun sinodului din Creta, aplicată în duhul art. 22 din […]

Scrie un comentariu

Scroll Up