VIDEO: MMB năvălește cu CIOCANE și TOPOARE în biserica din Orășeni. Schitul REZISTĂ asaltului

1 săptămână 42636 18 goo.gl/GhDrPZ

 

.

vedeți video aici.

Imagini cu profanarea schitului Orășeni de către trimișii pseudo-mitr. Teofan Savu

NOTĂ OrtodoxINFO

Precizare importantă:  În ziua in care funcționarii mitropolitului semnatar in Creta i-au spart usile bisericii cu toporul, parintele Ioan a dat dovada de discernamant teologic si de smerenie imparțind credincioșilor un pliant in care ii indemna sa nu cada in capcana de a-i considera eretici pe toti membrii Bisericii stramoșești.

Ți-a plăcut acest articol? Te rugăm să ne susții, făcând o mică donație pentru menținerea acestui portal.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
18 Comentarii la “VIDEO: MMB năvălește cu CIOCANE și TOPOARE în biserica din Orășeni. Schitul REZISTĂ asaltului”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Maria
  # 12 noiembrie 2017 at 18:49

  Dumnezeu sa va intareasca pr Ioan. Dupa roadele lor ii veti cunoaste…

 2. # 12 noiembrie 2017 at 18:50

  Lasati macar un Preot sa slujeasca Domnului in tot judetul…VETI DA GREU SI ASPRU RASPUNS…NU PRIGONITI BISERICA LUI HRISTOS…NIMIC NU E AL VOSTRU….MAI ALES SUFLETELE NOASTRE…IUBIM NEPOMENITORII…LASATI I IN PACE!

 3. # 12 noiembrie 2017 at 19:26

  Iadul s-a golit ,dracii nu mai suporta credinta si semnul Crucii pe pamant

 4. Coprie
  # 12 noiembrie 2017 at 20:48

  Vreau să transmit ceva Pr. Ioan Ungureanu, că dacă a reușit să pornească înregistrarea pe camera dânsului, și dl. Marian Timofte cel păgân i-a luat camera în timp ce filma, ca să o distrugă, atunci toată înregistrarea se află pe cardul de memorie al camerei(până la momentul distrugerii efective a aparatului) aceasta incluzând și momentul în care i se smulgea camera și distrugerea propriu-zisă, și se poate recupera și folosi ca dovadă.

  • redactor
   # 12 noiembrie 2017 at 22:04

   este in filmarea de mai sus acest moment

 5. Pr. Cosmin Tripon
  # 12 noiembrie 2017 at 21:16

  Prin această descindere forțată, MMB a încercat să-i arate Părintelui Ioan cum se explică și se aplică Pilda Samarineanului milostiv în cheia „ecumenismului lucid”.
  Vrednic este Părintele Ioan și comunitatea pe care o păstorește!

 6. # 12 noiembrie 2017 at 21:21

  Ce se mai bucura satana ca vede ortodocși dezbinați!

 7. Michael
  # 12 noiembrie 2017 at 21:46

  Ok si voi credeti ca poporul are idee ce e aia MMB? Patriarhul ar trebui sa fie ales prin votul Preotilor. Si la fel toti ierarhii bisericii. Si in niciun caz pe viata ci votat la fiecare 5 ani.

 8. # 12 noiembrie 2017 at 21:59

  Asta a reusit acest sinod”Sfant”,sa dezbine.Pe principiul Dezbina si cucereste.Diavolul se bucura.

 9. Iustina Antoanela Bacosca
  # 12 noiembrie 2017 at 22:39

  Parca am fi in gulag. De neimaginat ! Dumnezeu sa ne intareasca si sa ne fereasca de planurile viclene ale tovarasului Teofan Savu ! Doamne, linisteste aceasta vulpe vicleana si da-i gandul cel bun !

 10. # 12 noiembrie 2017 at 23:17

  Vrednic este!!! Sf Sila sa pazeasca satul, credinciosii in dreapta credinta si preotul nostru.Amin

 11. Preot Claudiu Buză
  # 13 noiembrie 2017 at 0:08

  Vrednic este străjerul neinfricat al Schitului, părintele Ioan Ungureanu! Vă îmbrățișăm cu toată dragostea părinte și vă suntem alături cu rugăciunea și cu fapta oricând este nevoie. Cinste ostașilor care astăzi v-au fost alături!

  • Adrian
   # 13 noiembrie 2017 at 14:30

   Despre ce „ostaşi” vorbiţi părinte ?

   • Preot Claudiu Buză
    # 13 noiembrie 2017 at 16:01

    Credincioșii care au apărat Schitul Orășeni! Pãrintele Ioan a reușit să îndepărteze inamicul cu ajutorul enoriașilor. Asta face un comandant bun de oști: este el însuși viteaz și insuflă curaj oștenilor.

 12. Maximos
  # 13 noiembrie 2017 at 0:41

  Acestia sunt noii păstori „ortodocși” cu cugetare eretica. Acestia sunt „ortodocșii” cei plini de dragoste catre „fratii” lor eretici, insa neiubitori de Hristos si Biserica Lui. Acestia sunt noii Ana si Caiafa a vremurilor acestora de apostazie generalizată. Acestia sunt păstorii „ortodocși” care isi pun sufletul pentru aproapele lor de alta „confesiune si in acelasi timp lupta impotriva fratilor lor „legitimi”, ajutand foarte eficient la intronarea antihristului, fiind de multa vreme in duh cu acesta. Acestia sunt noii eretici cu masca de ortodocși si a fost de mare nevoie acest „sinod” ca sa se vadeasca cati eretici ascunsi erau in Biserica. Vai vouă ereticilor vârstnici care loviri permanent cu piciorul in repusă.

  • Maximos
   # 13 noiembrie 2017 at 0:47

   Corectez : Vai vouă ereticilor fatarnici, care permanent loviti cu piciorul in tepusa!

 13. nela
  # 13 noiembrie 2017 at 9:27

  Rusine !!! tuturor celor care a-ti participat la aceasta ierosilie , reprezentantilor MMB. si celor de la administratia publica , care si-au insusit competente pe care nu le au ; ( prefect , primar, politie …) . pe cine reprezentati voi ???

  Parinte Ioan . Dumnezeu sa va dea putere si rabdare , sa biruiti toti vrajmasii vzuti si nevazuti . Va iubim ! si suntem cu gandul si cu inima alaturi de Sf. voastra .

 14. Pr. Iovita Vasile
  # 13 noiembrie 2017 at 13:49

  Ereticii MMB au intrat in panica. N-au cu ce sa se prezinte la raport, la Daniel Ciobotea. Tremura din toate incheieturile. Credinciosii Parintelui sunt adevarati strajeri ai Sfintei Ortodoxii. Preot vrednic, credinciosi pe masura. Rusine celor cateva cozi de topor.

Scrie un comentariu