X

Moscova va RESTRICTIONA rețelele sociale STRAINE

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

După ce autoritățile SUA au obligat cananul propagandistic RT să se înregistreze ca „agent străin”, oficialii ruși susțin că răspunsul Moscovei va afecta în principal rețelele sociale străine. 

Cel puțin așa susține Serghei Neverov, șeful fracțiunii „Rusia Unită” din Duma de Stat scrie paginaderusia.ro.

La rândul său, primul vice-președinte al Dumei, Ivan Melnikov, a remarcat într-un interviu pentru „Interfax“ că legea rusă privind agenții străini va fi extinsă, fiind adăugat un paragraf privitor la mass-media.Anterior, RT a anunțat că intenționează să se conformeze cerinței Departamentului de Justiție al SUA de a se înregistra ca agent străin. Legea americană vizează prin aceasta lege în primul rând organizațiile de lobby din străinătate, dar în baza ei au fost înregistrate și o serie de mass-media străine.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE