EXEMPLU de urmat față de pseudo-ierarhii cretani: patriarhul Antiohiei a fost primit în Balamand cu strigătul „ANAXIOS” (NEVREDNIC)

nov. 12, 2017 10648 3 http://bit.ly/2qF13J5

Patriarhul Antiohiei, Ioan a fost primit cu strigăte de dezaprobare puternică din partea credincioșilor la vizita sa din Liban. Mai exact, la intrarea Patriarhului Ioan în Biserica Maicii Domnului din Balamand, credincioșii au scandat în limba arabă „ANAXIOS“ atât pentru el cât și pentru episcopul Ioan Tappas. Datorită huiduielilor s-a amânat slijba de la Vecernie pentru sărbătoarea de mâine, când are loc și hirotonirea episcopului Ioan. Romfea.gr informează că motivul acestui scandal a fost decizia Patriarhului de a „alunga“ în Muntele pe starețul Panteleimon Farah Hamatoura timp de doi ani.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
3 Comentarii la “EXEMPLU de urmat față de pseudo-ierarhii cretani: patriarhul Antiohiei a fost primit în Balamand cu strigătul „ANAXIOS” (NEVREDNIC)”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Raluca
  # 12 noiembrie 2017 at 22:22

  Și eu care credeam că arabii ortodocși din Liban sunt revoltați pe ierarhii lor pentru că sunt ecumeniști. Când colo alta era cauza supărării lor …

 2. Fratele Mihail
  # 13 noiembrie 2017 at 21:35

  Patriarhul Antiohiei nu a participat la sinodul cretan !

  • Raluca
   # 13 noiembrie 2017 at 21:50

   O condiție necesară dar nu și suficientă. Întrebarea care se pune este dacă se află în comuniune cu arhierei care au participat la sinodul din Creta, și dacă a mărturisit public că se dezice de cele semnate în Creta.

Scrie un comentariu

Scroll Up