EXEMPLU de urmat față de pseudo-ierarhii cretani: patriarhul Antiohiei a fost primit în Balamand cu strigătul „ANAXIOS” (NEVREDNIC)

1 săptămână 10042 4 goo.gl/By27vG

Patriarhul Antiohiei, Ioan a fost primit cu strigăte de dezaprobare puternică din partea credincioșilor la vizita sa din Liban. Mai exact, la intrarea Patriarhului Ioan în Biserica Maicii Domnului din Balamand, credincioșii au scandat în limba arabă „ANAXIOS“ atât pentru el cât și pentru episcopul Ioan Tappas. Datorită huiduielilor s-a amânat slijba de la Vecernie pentru sărbătoarea de mâine, când are loc și hirotonirea episcopului Ioan. Romfea.gr informează că motivul acestui scandal a fost decizia Patriarhului de a „alunga“ în Muntele pe starețul Panteleimon Farah Hamatoura timp de doi ani.

Ți-a plăcut acest articol? Te rugăm să ne susții, făcând o mică donație pentru menținerea acestui portal.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
4 Comentarii la “EXEMPLU de urmat față de pseudo-ierarhii cretani: patriarhul Antiohiei a fost primit în Balamand cu strigătul „ANAXIOS” (NEVREDNIC)”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Raluca
  # 12 noiembrie 2017 at 22:22

  Și eu care credeam că arabii ortodocși din Liban sunt revoltați pe ierarhii lor pentru că sunt ecumeniști. Când colo alta era cauza supărării lor …

 2. P.M.
  # 13 noiembrie 2017 at 8:42

  Pai doamna Raluca ma intreb cati oare stiu de ecumenism;cati stiu ce reprezinta ecumenismul;defap cati stiu ca Dumnezeu exista si tot ceea ce se intampla in ultimii ani este exact ceea ce s a prorocit din vechi timpuri;deci ca sa fie impotriva unor lucruri trebuie mai intai sa cerceteze;din fericire exista atatea dovezi…

 3. Fratele Mihail
  # 13 noiembrie 2017 at 21:35

  Patriarhul Antiohiei nu a participat la sinodul cretan !

  • Raluca
   # 13 noiembrie 2017 at 21:50

   O condiție necesară dar nu și suficientă. Întrebarea care se pune este dacă se află în comuniune cu arhierei care au participat la sinodul din Creta, și dacă a mărturisit public că se dezice de cele semnate în Creta.

Scrie un comentariu