X

Campanie în Polonia de motivare a cetățenilor pentru a face mai mulți COPII: ,,URMAȚI exemplul IEPURLOR”

de null

Ministerul Sănătății de la Varșovia a lansat un video, ca parte a unei campanii, în care polonezii sunt încurajați să facă mai mulți copii pentru a spori natalitatea țării.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Polonia se confruntă cu dintre cele mai mici rate de natalitate din Europa. Din acest motiv, guvernanții au hotărât să lanseze o campanie națională pentru a contracara acest trend demografic îngrijorător, scrie digi24.ro.

Simbolul ales de Ministerul Sănătății? Iepurele.

În clip apar mai mulți iepuri cu papioane și cravate roșii într-un decor feeric de natură, o combinație între pictura lui Henri Rousseau și Alice în Țara Minunilor, în timp ce un cuplu tânăr se bucură de un picnic romantic.

Naratorul spune pe fundal:

„Dacă veți dori vreodată să deveniți părinți, urmați exemplul iepurilor”.

Ministerul Sănății a precizat într-un comunicat de presă că încearcă să încurajeze polonezii să devină părinți cât încă mai sunt în anii lor de maximă activitate reproducătoare și că, apelând la simbolul iepurelui, a vrut să sensibilizeze publicul în legătură cu problema natalității „fără a ofensa pe cineva”, transmite The Guardian.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button