X

Toate CONTRIBUTIILE SOCIALE au fost trecute în SARCINA ANGAJATULUI

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

De anul viitor toate contribuţiile sociale vor fi în sarcina angajatului, iar impozitul pe venit va scădea de la 16 la 10 la sută.  În acelaşi timp companiile vor plăti o contribuţie de 2,25 la sută din fondul total de salarii.

Sunt modificări făcute miercuri, 8 noiembrie, de Guvern la Codul Fiscal, prin ordonanţă de urgenţă, în pofida opoziţiei sindicatelor, a unei mari părţi a mediului de afaceri, a primarilor din marile oraşe sau a preşedintelui Klaus Iohannis.

Alte schimbări urmăresc să limiteze posibilitatea scoaterii din ţară a profitului de către unele companii multinaţionale, modificări despre care premierul Mihai Tudose, a spus că vor aduce fonduri mai mari la bugetul de stat pentru finanaţarea educaţiei, sănătăţii şi a infrastructurii.

Guvernul a redus contribuţiile la Pilonul II de pensii publice administrate privat de la 5,1 la 3,75 la sută. Măsura vine la pachet cu majorarea pensiei minime cu 120 de lei, de la 1 iulie anul viitor şi a punctului de pensie cu 100 de lei.

 

 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button