X

“ISTORIA” fabricată a Moldovei – Dodon îi invită pe frații basarabeni să vizioneze primul episod din acest documentar

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Filmul promis de președintele Igor Dodon va fi ecranizat peste câteva zile. Șeful statului anunță că primul episod al documentarului „Istoria Moldovei” este deja elaborat și urmează să fie prezentat publicului larg.

„El a fost vizionat și analizat de un grup de specialiști în istorie, arheologie și etnografie și poate fi prezentat publicului larg. Vă asigur că veți fi impresionați de acest film, precum și de istoria foarte veche și foarte bogată în evenimente a țării și a poporului nostru”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook, citează Tv8.md.

Prezentarea de lansare va avea loc pe 13 noiembrie, la cinematograful „Patria-Loteanu”, la ora 19.00. Imediat după evenimentul de lansare, filmul va fi difuzat pe diverse canale media, TV, internet, în fața auditoriilor din raioanele Republicii.

„Eu şi echipa mea vom depune eforturile necesare pentru ca pelicula „Istoria Moldovei” să poată fi vizionată de toți locuitorii țării noastre. Pentru mine, este mai mult decât un simplu proiect televizat. Este prima încercare de a povesti tuturor şi fiecăruia în parte care anume este istoria noastră adevărată. Noi suntem parte a acestei istorii, noi nu încercăm s-o facem mai frumoasă decât este sau să excludem şi să dăm uitării anumite evenimente istorice. Ne percepem istoria așa cum este ea în realitate. Tocmai pentru că iubim Moldova, pentru că suntem locuitorii acestei ţări – suntem moldoveni”, a menționat anterior președintele.

Scenariul filmului a fost realizat de Elena Pahomova și Ilie Ciorescu, iar producătorul peliculei este Natalia Anisimov.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button