X

ISTERIE NAȚIONALĂ: Care este INAMICUL NR. 1 al României în acest moment

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O ursoaică și cei trei pui ai săi au fost surprinși în Brașov.  Ministerul Mediului nu găsește nicio altă soluție decât împușcarea urșilor. Președintele de onoare al FPAM, senatorul Marius Marinescu, lansează un puternic semnal de alarmă care speră să ajungă până la președintele României. 

Adversarul numărul 1 al României: Isterie generală

”Primii adversari ai României nu sunt teroriștii, criminalii în serie, violatorii, pedofilii. Sunt niște bieți ursuleți și ursoaice cu pui înfometați care aleargă pe la ghenele de gunoi de la marginea orașelor, pentru că mor de foameAceastă isterie ar trebui să o manifeste autoritățile față de cei care au retrocedat și defrișat ilegal pădurile. E o certitudine că vânătorii și braconierii duc această campanie împotriva bietelor animale. Sunt cei care hăituiesc urșii, îi prind și-i omoară în chinuri groaznice, cei care cer ministrul Mediului autorizație de împușcare și obțin imediat” a spus senatorul Marius Marinescu pentru DCNews.

”Cum să împuști tu ursoaica? Ce faci cu puii de urși? Îi împuști și pe ei?”

”În toată media vedem responsabili, de la primar, prefect, vânători până la ministrul Mediului care tot timpul vor să dea ordine să fie împușcați urși. Niciun responsabil nu spune să aplice legea 407/2006 și să-i controleze pe cei care dețin fondurile de vânătoare dacă pun mâncare la urși. Dacă urșii au ce să mănânce în pădure, nu mai coboară în oraș. Ministrul Mediul, Grațiela Gavrilescu, a spus că așteaptă de la prefectul de Brașov să-i solicite intervenția pentru a împușca o ursoaică care a coborât cu cei trei pui ai săi la marginea Brașovului, ca să mănânce din tomberoane. Mă așteptam să spună: `Domnule prefect, aplică legea! Vezi, verifică dacă șeful fondului de vânătoare din acea zonă a pus mâncare la urși`. Și se vede că nu a pus mâncare la urși. Dacă punea, ursoaica nu mai cobora cu puii în oraș. Cum să împuști tu ursoaica? Ce faci cu puii de urși? Îi împuști și pe ei? Nu au nici măcar o rezervație naturală, pentru a-i duce acolo. Urșii trebuie hrăniți ca să nu mai coboare. Proprietarii fondurilor de vânătoare sunt obligați prin lege să facă acest lucru.” a spus Marius Marinescu.

Senatorul a adăugat: ”Ei au nevoie de hrană acum, intră de luna viitoare în hibernare. Nu poți să împuști toți urșii. Nu au nicio vină că oamenii le-au distrus habitatul. Nu am văzut-o pe doamna ministru să spună: `hai să-i relocăm` în zonele unde nu mai sunt urși, cum ar fi Munții Maramureșului sau ai Banatului.”

Referendum Klaus Iohannis: Problemă de siguranță națională

”Campania agresivă împotriva urșilor i-a determinat și pe braconieri, care nu sunt controlați de poliție, să pună capcane pe potecile unde merg urșii în căutarea hranei. Vedem cum sunt prinși urșii în capcane, dar nu vedem atitudinea autorităților, a poliției să înceapă anchete penale pentru ucidere cu intenție, cruzime împotriva animalelor sancționată de legea 9/2008, legea ”Marinescu”, cu închisoare până la trei ani. Nu vedem Poliția Animalelor, din subordinea ANSVSA, înființată prin Hotărârea 701/2014, că intervine ca un SMURD, să salveze animalele, că se implică în anchetele privind cruzimile împotriva animalelor. Mă așteptam ca președintele României, Klaus Iohannis, să ceară un referendum cu privire la stoparea vânătorii, pentru că sunt omorâte și animalele, fauna României este distrusă, pe de altă parte, vânătorii și braconierii se împușcă între ei, e o problemă chiar de siguranță națională.” a mai spus Marius Marinescu, pentru DCNews.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Nu este zi să nu aflăm de la tv că un alt urs, pui de urs sau.. urme de urs au fost văzute în zonele locuite de oameni. După ce că le-au stricat mediul lor natural, defrișând masiv pădurile, acum vor să-i extermine cu totul, să se înmulțească lupii sau alte vietăți, care la rândul lor să fie exterminate și în câțiva ani va trebui să importăm cămile și canguri ca să populăm Marele Deșert al României. Natura dacă e lăsată cum a fost creată de Dumnezeu, își menține singură echilibrul între specii.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Ministrul mediului trebuia demis imediat dupa aceasta idee aberanta! Exista solutii decente:tranchilizarea ursilor si mutarea lor in conditii de siguranta si confort decent in zone muntoase unde nu exista ursi,cu scopul de a salva fauna Romaniei.Alte tari precum Japonia(unde ca sa tai 1(UN)copac trebuie sa faci cerere scrisa si sunt sanse extrem de mici sa ti se aprobe!,Suedia,Norvegia,Finlanda care iar sunt tari care isi protejeaza flora si fauna si unde este interzisa taierea copacilor si macelarirea speciilor de animale! Noi de ce nu putem lua/copia lucrurile bune de la altii?!?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button