2 Comentarii la “LUPUL DACIC a fost votat sa fie logo-ul României pentru preşedinţia UE. Suntem daci, asta e indubitabil, dar de ce lupul?”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. guti flo
  # 8 noiembrie 2017 at 13:52

  De bagat la cap….pt cei care se raporteaza la ” zeul dacilor”..si fac tot felul de emisiuni ca sa promoveze „spiritualitatea” lor……”spiritualitate” pe care Mantuitorul nostru Iisus Hristos a spulberat-o cu aratarea Sa! …..iar ei , acesti bravi „sustinatori” nu fac altceva decat sa implineasca cuvintle Sfintei Scripturi : ” Dar au fost din popor si prooroci mincinosi, dupa cum si intre voi vor fi invatatori mincinosi, care vor strecura eresuri pierzatoare si , tagaduind chiar pe Stapanul Care i-a rascumparat, isi vor aduce grabnica pieire”.
  ” Cu ei s-a intamplat adevarul din zicala : Cainele se intoarce la varsatura lui si porcul scaldat la noroiul mocirlei lui”.

 2. kosk
  # 8 noiembrie 2017 at 21:29

  ce uita sa mentioneze promotorii „zamolxianismului”este ca stramosii nostrii (dacii) s au convertit la Ortodoxie de bunavoie si relativ rapid una din cauze fiind sacrificiile umane practicate de capnobotii („preotii” pagani a lu zamolxe) si tradarii unora dintre ei an timpul invaziei romane..

Scrie un comentariu

Scroll Up