X

Dictatura SODOMIEI în serviciile RELIGIOASE din AUSTRALIA: Două persoane au PROTESTAT prin întreuperea CEREMONIEI, dar s-a ELABORAT rapid un plan şerpesc de REEDUCARE

de null

Ceremonia de duminică dimineață ținută la Capela Unificării de pe Strada Pitt din Sydney a fost întreruptă în mod dramatic atunci când două persoane s-au ridicat să critice serviciile religioase pentru susținerea în gura mare a căsătoriilor gay.

„Noi nu am face niciodată așa ceva persoanelor sau bisericilor care simt altfel decât noi.”

-n.ed. – minciună sfruntată. Vedeţi:

În dreapta, reverendul Margaret Mayman (lesbiană). Sursa: static.pulse.ng
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În timp ce aproape 80 de enoriași se adunaseră pentru ceremonia obișnuită de duminică la capela de pe Pitt Street, un bărbat care de obicei nu participă la ceremonii s-a apropiat de microfonul pentru rugăciune.

„Microfonul este pentru rugăciuni de recunoștință și solidaritate”, le-a spus reverendul Margaret Mayman reporterilor BuzzFeed News.

„Era foarte clar că el vorbea despre banner-ul pe care-l avem afară și prin care ne arătăm susținerea pentru egalitatea în drepturi privind căsătoria. El a spus că e un lucru greșit, contrar cuvântului Domnului și a început să citească niște pasaje din Biblie. L-am lăsat să citească unul după care l-am oprit.

A citit din Epistola întâia către Corinteni, versetul 6:9, o traducere greșită din punctul meu de vedere. Traducerea pe care a citit-o el conținea cuvântul «homosexualitate», dar e unul dintre acele cuvinte grecești care pot însemna o mulțime de alte lucruri. A mai menționat ceva din Epistola Sf. Pavel către Romani și am știut în ce direcție bate.”

Facebook / Via Facebook: pittstreetunitingchurch

Mayman era pregătită pentru o asemenea situație – consiliul religios elaborase planuri de acțiune după ce luna trecută, o persoană agitată a intrat înăuntru protestând, de asemenea, împotriva vizibilei susțineri a reprezentanţilor religioşi pentru căsătoriile între persoane de același sex. Dar când oamenii l-au abordat cu calm la microfon, cerând-i să plece, o femeie s-a ridicat și a început și ea să strige.

„Striga și denunța poziția congregației pentru căsătorie [gay] și agita către noi Biblia ei,” mai spune Mayman.

Așa că organistul a pornit imediat să cânte – Pentru toți cei născuți e un loc la masă pentru a acoperi rumoarea în timp ce protestatarii erau evacuați, după care ceremonia a continuat.

Cântecul, pe care Mayman îl consideră  „un minunat imn pentru incluziune” a fost cântat anterior în cadrul ceremoniei, incluzând și următoarea strofă opțională:

 

„Și gay dar și normali, toți loc avem la masă,

Și-un singur legământ, și-o primitoare casă.

Un curcubeu de rase, de sexe și-orientări

Toți bem din sfânta cupă de binecuvântări.”

-n.tr. – traducere lirică – Iată cum are loc pervertirea minţii auditorului, vrăjit de şoaptele diavolului prin intermediul muzicii şi al unor versuri în aparență frumoase, vorbind despre iubire și înțelegere” etc. dar, evident, pline de viclenie. 

 

Capela plănuiește săptămânile care urmează, să includă și în literatura ritualică tipărită acest cântec, pentru situațiile în care asemenea proteste ar mai avea loc.

Locuitorii de pe Pitt Street nu știu de unde au apărut bărbatul și femeia și nici dacă aparțin unui grup anume. Oricum, o cameră de luat vederi instalată in foaierul clădirii îî arată pe cei doi venind împreună.

Afp Contributor/AFP/Getty Images

Mayman, care este lesbiană, spune că pentru oamenii care încercau să se închine a fost „evident tulburător” să fie întrerupți astfel.

„Sunt uimită că lumea consideră că este corect cum au procedat cei doi,” a spus ea reporterilor BuzzFeed News. „Sunt întotdeauna deschisă dialogului și nu era deloc nevoie să întrerupă ceremonia pentru a-și face cunoscut punctul de vedere.”

„Noi nu am face niciodată așa ceva bisericilor sau oamenilor care simt altfel decât noi. Am fost supărată pentru că știu că sunt persoane LGBTI în congregație care sunt afectate de consultarea publică și am ajuns ca viețile și relațiile noastre să fie subiect de discuții în public.”

Mayman spune că mulți dintre membrii mai în vârstă ai congregației sunt bulversați de această consultare publică întrucât le aduce aminte de perioada dinainte ca homosexualitatea să fie dezincriminată în Australia dar și de experiențe neplăcute din viețile lor cauzate de discriminare.

„Cu toții credem că iubirea și toleranța și grija care există și au existat aici de atâția ani este mai puternică decât un incident provocat de cineva intolerant si acuzator – ca să nu mai pomenim de interpretarea eronată a Bibliei.”

În octombrie, bisericile s-au transformat în adevărate teatre de luptă în timpul campaniei de consultare publică, două biserici din Melbourne fiind mâzgălite cu grafitti care spuneau „crucificați-i pe votanții pentru NU” [cei care se declară împotriva legiferării căsătoriilor gay – n.tr.] și „loviți-i pe bigoți”.

Un alt incident a avut loc în septembrie în Ballarat, când căsătoria unui cuplu heterosexual nu a mai fost oficiată în capelă după ce mireasa postase pe Facebook un mesaj de susținere a casătoriilor gay.

Consultarea publică se va încheia marți iar rezultatele vor fi anunțate pe 15 noiembrie.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Va rugam mai scrieti cate ceva de copiii rapiti in finlanda, anglia, etc. Nu am mai vazut nici o stire de ceva vreme iar ca dramatism, sunt pe primul loc cred.

  2. Fantastic cum se observa ca sunt din ce in ce mai multi oameni cuprinsi de aceasta boala a “casatoriilor homosexuale”! Vade retro satana!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button