X

MKULTRA: Guvernul CANADEI plătește daune PE ȘEST pentru VICTIMELE terifiantului program de SPĂLARE A CREIERULUI finanțat de CIA

de null

Victima a fost menținută săptămâni la rând în somn indus chimic și supusă unor reprize repetate de electroșocuri, i-au fost administrate droguri experimentale și a fost forțată să asculte permanent mesaje înregistrate pe bandă.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Traducere de pe https://vigilantcitizen. com, articol publicat pe 1 noiembrie 2017

CBS News a relatat de curând că guvernul canadian a ajuns, în schimbul sumei de 100.000 dolari, la un acord în afara instanțelor de judecată cu Allison Steel, fiica lui Jean Steel, o femeie care a fost supusă unui experiment terifiant de spălare a creierului, experiment finanțat de CIA.

Înțelegerea, perfectată pe șest, a fost aceea ca Allison Steel să renunțe la procesul intentat în septembrie 2015. Aranjamentul include o clauză de confidențialitate care îi interzice lui Steel să discute chiar de acordul în sine cu guvernul canadian. Oricum, existența înțelegerii și suma despăgubirilor a apărut în bugetul făcut public de guvernul federal în octombrie.

Tortură finanțată de CIA

Supliciile lui Jean Steel au inceput în 1957, la vârsta de 33 de ani. După ce a fost diagnosticată cu „depresie maniacală și delirantă”, va fi internată la Allan Memorial Institute din Montreal.

Allan Memorial Institute din Montreal, Canada

În lunile care vor urma, Steel va deveni victima experimentelor MKULTRA finanțate de CIA și desfășurate sub conducerea Dr. Ewen Cameron.

Dr. Ewen Cameron a fost un psihiatru născut în Scoția și care a deținut funcția de Președinte al Asociației Americane de Psihiatrie (1952-1953), al Asociației Canadiene de Psihiatrie (1958-1959), al Asociației Psihopatologice Americane (1963), al Societății de Psihiatrie Biologică (1965) și al Asociației Mondiale de Psihiatrie (1961-1966). Între anii ʽ50 și ʽ60 ai secolului XX a fost finanțat de CIA pentru a conduce experimente în cadrul programului MKULTRA de control al minții.

Experimentele lui Cameron urmăreau să „dezordoneze” mintea victimei prin traumatizări intense cu scopul de a o „re-ordona” ulterior. Cu alte cuvinte, el cerceta fundamentele Programării Monarch – controlul minții, dezbătut foarte des pe Vigilant Citizen.

Cameron credea că o combinație de somn indus chimic săptămâni la rând, tratamente masive cu electroșocuri, droguri experimentale halucinogene ca LSD și tehnici precum „direcționarea psihică” prin redarea în mod repetat a unor mesaje înregistrate pot „dezordona” mintea, distrugând conexiunile din creier și eliminând simptomele unor boli mentale precum schizofrenia. Doctorii puteau apoi să „re-ordoneze” pacienții.

Oricum, dezordonarea producea și ștergerea unei mari părți din memoria pacientului, aducându-l într-un stadiu infantil. În unele cazuri, adulții își pierdeau deprinderi de bază ca de exemplu folosirea toaletei, îmbrăcarea hainelor sau legarea șireturilor.

-CBS News, Guvernul federal compensează în tăcere fiica unei victime a experimentelor de spălarea creierului

Sute de pagini detaliază experimentul îngrozitor a cărei victimă a fost Jean Steel.

Potrivit unor însemnări scrise de Cameron, Steel era ținută în somn indus chimic săptămâni în șir. O serie a durat 29 de zile. O a doua a durat 18 zile. Terapia prin somn era dublată de o serie de sesiuni de electroșocuri.

„Era extrem de confuză și dezorientată dar mult mai cooperantă”, își notează Cameron în rapoartele sale.

Asistentele își notau în rapoartele lor doze repetate de amital de sodiu și cum Steel se plimba agitată și striga că se simte ca un prizonier: „«E ca și cum aș fi îngropată de vie. Vă rog, cineva să facă ceva» – toate astea erau spuse strigând la asistente și la doctori”, notează una dintre ele.

Steel a început apoi să se comporte ciudat. Fiica ei își amintește:

„Dacă voiai să vorbești cu ea despre ceva sentimental… pur și simplu nu putea”, spune Steel. „Era golită de orice emoție. I-au luat sufletul.”

„Odată, când am ajuns acasă, tot tavanul era vopsit cu spirale roșii”, spune Steel. „ Tăia mici bucăți din tapet pe care apoi le lipea peste tot prin cameră”

Deși mass-media prezintă MKULTRA ca pe un „rușinos episot din trecut”, el face parte și din prezentul nostru. Programul încă există într-o versiune mult mai rafinată sub numele de programarea Monarch.

Iată un documentar interesant din 1980 produs de CBC despre experimentele MKULTRA din Canada.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button