X

CONTROLUL CREIERULUI DE LA DISTANȚĂ experimentat cu succes pe șoreci … Cât mai e până va avea loc și pe OAMENI?

de null

Oamenii de știință au reușit cu succes controlarea de la distanță a mișcărilor corpului la șoareci. Dacă ființele umane vor fi la rândul lor controlate la fel, cum se va pune problema din punct de vedere etic și moral?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Imaginați-vă ca cineva să vă controleze de la distanță creierul, punând în mișcare musculatura fără voia dvs.  Este o imagine înfricoșătoare … (NT nu și dacă te face să zbori prin aer, să nu-ți mai fie foame, sete, să vorbești 15 limbi străine, să fii fericit și nemuritor… etc. sau cel puțin să ți se pară așa până e când e prea târziu să te mai răzgândești).

Oamenii de știință au reușit să controleze mișcări precum alergatul, oprirea pe loc, sau chiar controlul total al membrelor la șoareci. Din fericire, rezultatele vor fi folosite în scop pozitiv și nu negativ, cel puțin la momentul actual. Aceasta sună ca o binecunoscută glumă cu un medic care spune: mai întâi veștile bune și apoi cele rele.

Această tehnică de control se numește „stimulare magneto-termică”. Nu este deloc simplă deoarece presupune implantarea de secvențe ADN special concepute și de nanoparticule, ce se atașează de anumiți neuroni. Odată invadat, creierul poate fi controlat de la distanță printr-un câmp magnetic alternativ.

(NT nanoparticulele sunt elemente electronice cu câmp electromagnetic propriu, ce concurează și interferează cu cel biologic al creierului, substituindu-l ca o a doua voință ce acționează asupra aceluiași sistem nervos).

Când acest câmp magnetic aplică impulsuri asupra nanoparticulelor atașate de neuroni, acestea se încing, provocând aceeași reacție și celulei neuronale de care este atașată. Astfel, neuronul generează automat comanda ce pleacă în organism spre a fi executată.

Visători precum Elon Musk, văd în aceasta posibilitatea ca într-o zi să reușim să ne păcălim creierul și să devenim creaturi perfecte, fără depresii, schimbări bruște de dispoziție.

Marea întrebare la care nu avem răspunsul este „Cine va implementa și conduce acest sistem? Corporațiile, guvernele sau oricine cu bani mulți?” – titrează RT.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Salutare tuturor,

    Indiferent de problemele abordate de acest excelent sit de informare, fără inițierea unui proces analitic profund și totodată EXPLICATIV! – Nu vom reuși niciodată recucerirea țării, a drepturilor noastre și a libertăților FUNDAMENTALE!

    “… Luați aminte! Feriți-vă de furia unei națiuni vechi pe care vreți să o îngropați de vie! Nu ne puteți dezrădăcina din pământul și din
    tradițiile de treisprezece ori milenare! Dacia este Grădina Maicii Domnului! Noi suntem nemuritori!
    Tinerii își iau hățurile căruței românești în propriile lor mîini și își îndeamnă caii viitorului spre nemurirea Neamului Românesc, sub semnul lui Zamolse și Iisus ascuțindu-și sabia inteligenței pe ruinele timpului. Dacia va renaște în România prin adevăr, dreptate, muncă și credință în Dumnezeu!

    Veniți cu noi!!!

    Cartea mea : “Manifest Cartea Neagră a României”, e disponibilă începând din 23 noimbrie la Librăria Mihai Eminescu din București și pe site-ul lor.

    Cei care doresc să se înscrie  într-o mișcare patriotică, de recucerire – Citiți și trimite-ți mai departe!

    Link-ul:

     https://www.librariaeminescu.ro/ro/isbn/606-601-137-5/Mihai-Serban__Manifest-Cartea-neagra-a-Romaniei.html

  2. Sigur ca posibilitatile tehnice sunt nelimitate dar problema este ce vor face oamenii ca fiinte inca libere. Ei au de ales intre Imparatia Omului si Imparatia lui Dumnezeu.

    Din pacate vor alege singuri sa devina cyborgi. In dorinta de a fi cat mai competitivi oamenii vor folosi din ce in ce mai multe instrumente (gadget-uri) care sa-i “ajute” (ex. sa aiba acces instantaneu la baze de date uriase sau la programe expert cu ajutorul carora sa rezolve anumite probleme, sa interactioneze cu alti oameni conectati si ei la sistem sau cu echipamente din ce in ce mai inteligente etc). Evident ca intr-un fel sau altul vor accepta solutiile tehnice de conectare cu lumea virtuala prin intermediul careia se va realiza interactiunea intre elementele sistemului. Asta va presupune desigur si o forma de implant. Bine-nteles ca odata intrati in sistem se vor supune regulilor acestuia.

  3. https://www.google.com/patents/US5800481
    https://www.google.com/patents/US6238333
    https://www.google.com/patents/US6167304
    https://www.google.com/patents/US6091994
    https://www.google.com/patents/US6081744
    https://www.google.com/patents/US6017302
    https://www.google.com/patents/US5935054
    https://www.google.com/patents/US5899922
    https://www.google.com/patents/US5782874
    https://www.google.com/patents/US6506148
    “Physiological effects have been observed in a human subject in response to stimulation of the skin with weak electromagnetic fields that are pulsed with certain frequencies near ½ Hz or 2.4 Hz, such as to excite a sensory resonance. Many computer monitors and TV tubes, when displaying pulsed images, emit pulsed electromagnetic fields of sufficient amplitudes to cause such excitation. It is therefore possible to manipulate the nervous system of a subject by pulsing images displayed on a nearby computer monitor or TV set. For the latter, the image pulsing may be imbedded in the program material, or it may be overlaid by modulating a video stream, either as an RF signal or as a video signal. The image displayed on a computer monitor may be pulsed effectively by a simple computer program. For certain monitors, pulsed electromagnetic fields capable of exciting sensory resonances in nearby subjects may be generated even as the displayed images are pulsed with subliminal intensity.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button