X

Radu Moraru: o structură paramilitară „Doi şi-un sfert” a ocupat Naşul TV

de null

Radu Moraru a oferit detalii surprinzătoare despre ce se petrece în aceste momente la Nașul TV și de ce a fost nevoit zile trecute să între în studioul televiziunii, printre potițiștii care încercau să îl oprească. 
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Realizatorul TV a oferit un interviu pentru site-ul Stareapresei.ro în care explică situația televiziunii și cum s-a ajuns în această situația.

„Este vorba despre o structură care din 2013 sabotează televiziunea, pe mine personal, familia mea. Este structură paramilitară din „Doi şi-un sfert”. Foşti şi actuali.

Unii activi, unii pensionari. Am ţinut AGA ordinară, în calitate de preşedinte al CA. EI au făcut o AGA paralelă. El şi cu o avocată şi cu bunul meu prieten, care între timp a devenit marele meu duşman, au făcut AGA pe stradă şi, prin relaţiile pe care le au la Registrul Comerţului, au depus acea (n.n.: hotărîre) AGA de nu ştiu câte ori.

Eu am depus-o o singură dată, după AGA făcută de mine legal, ca preşedinte al CA. AGA mea s-a publicat şi în Monitorul Oficial. AGA lor nu. Dar au depus-o de atâtea ori, încât la un moment dat au găsit o breşă, în august, când eram toţi plecaţi în concediu. Am câştigat de vreo trei – patru – cinci ori. O dată nu m-am dus eu. Judecătoarea „lor” spune că nu a verificat legalitatea actelor depuse. Sunt portiţe lăsate special. Asta este tehnica: te duci de câte ori este nevoie până trece o hotărâre AGA „a noastră”, spune Radu Moraru.

Ce se petrece de fapt?

Radu Moraru a povestit cum a început să se rupă Nașul TV:

„Vorbim despre un plan conceput şi lansat pe 29 şi 30 decembrie, chiar de Revelionul 2016. Este un plan de a pune mâna pe Naşul TV, de fapt pe Consiiul de Administraţie al televiziunii, unde eu sunt acţionar majoritar. Este a doua oară în istoria televiziunii când e folosit un om dinăuntru, un acţionar minoritar, aşa cum s-a întâmplat şi în 2014.

Prima dată a fost vorba despre cel mai bun prieten al meu, care în august 2014 s-a hotărât să închidă televiziunea neplătind o amendă CNA. Era şi producător, şi director general.

Este cel care a cumpărat acţiunile de la bunul meu prieten, pe care l-am dat afară din televiziune, din poziţia de conducere. Paul Alexandru Moraru, de când a cumpărat acţiunile, nu a făcut decât să saboteze televiziunea şi să mă sape pe mine pe la spate, încercând să-mi dinamiteze toate proiectele. Şi personale, şi profesionale, şi cele legate de Naşul TV. (n.n.: pentru) Tot ce spun am probe”, a mai spus Radu Moraru.

„Marii pucişti” au fugit

Realizatorul TV a vorbit și despre incidentul cu poliția din studio.

„Noi nu am intrat cu forţa. Pur şi simplu, ne-am dus să ne facem emisiunile. Nu putem să intrăm cu forţa în casa noastră. Când te duci acasă, nu poţi fi acuzat că ţi-ai spart casa.

„Marii pucişti”au fugit, n-au avut curajul să dea ochii cu noi”, spune Moraru.

Știre intițială 

„Nașul” Radu Moraru a rămas fără toate funcțiile pe care le avea la postul Nașul TV în urma unei decizii a Adunării Generale a Acționarilor. Moraru a contestat în instanță hotărârea GA și a obținut o primă victorie. Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, Tribunalul București a decis, vineri:  „Suspenda executarea hotararii AGOA din data de 2.06.2017 a SC NASUL, PRIETENII DE PRETUTINDENI SI ASOCIATII SA pana la solutionarea dosarului nr. 40131-3-2017, avand ca obiect cererea de anulare a hotararii AGOA din data de 02.06.2017. Executorie. Cu apel in termen de 5 de zile de la comunicare.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button