X

PENTRU PROSTI: Singurul loc din lume în care poţi să scapi dacă vine Apocalipsa

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Poate să vină Apocalipsa oricând! Pentru cei 5. 000 de locuitori ai celui mai mare buncăr din lume, Sfârşitul Lumii nu mai este un stres prea mare. Buncărul Vivos Xpoint rezistă la explozia unei bombe de 500.000 de tone, ne comunica Realitatea tv in articolul Singurul loc din lume în care poţi să scapi dacă vine Apocalipsa. Iata si alte detalii:

 

Buncărul se află în Dakota de Sud, SUA. Consolidat pe un buncăr militar construit în 1941 şi dezafectat în 1967, Vivos XPoint a transformat în case 575 de buncăre individuale.

O astfel de unitate poate fi rezervată pentru 99 de ani contra unor sume cuprinse între 25.000 de dolari şi 200.000 de dolari. Taxa de administrare anuală a buncărului este de 1.000 de dolari. Proviziile pentru 12 luni sunt incluse în preţ. Coridoarele de acces către „inima” cu motoare a buncărului sunt luminate cu LED.

 

Cu absolut nimic nu-i va ajuta buncarul:

PROFEȚIA Sfântului Varsanufie de la Optina: ANTIHRIST VINE în lume și totuși LUMEA NU CREDE aceasta

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Daca cerul si pamantul vor trece si corpurile ceresti vor arde si se vor topi, cum oare vor supravietui niste buncare de beton armat? Dar cei care viseaza sa foloseasca astfel de buncare, probabil se asteapta la o “apocalipsa” nascuta din razboaie omenesti, ceva de genul prea multe bombe care duc la disparitia umanitatii …si doar ei scapa in buncare. Apocalipsa este insa nu doar in plan spiritual ci IN TOATE PLANURILE! Dumnezeu este si Alfa (inceput) si Omega (sfarsit!!).

    De fapt, prin aceste buncare, se implineste doar ce este scris:

    LUCA 23
    28 Isus S-a întors spre ele şi a zis: „Fiice ale Ierusalimului, nu Mă plângeţi pe Mine, ci plângeţi-vă pe voi înşivă şi pe copiii voştri.
    29 Căci iată, vor veni zile când se va zice: ‘Ferice de cele sterpe, ferice de pântecele care n-au născut şi de ţâţele care n-au alăptat!’
    30 Atunci vor începe să zică munţilor: ‘Cădeţi peste noi!’ şi dealurilor: ‘Acoperiţi-ne!’
    31 Căci dacă se fac aceste lucruri copacului verde, ce se va face celui uscat?”

  2. Stie cineva cine profetea despre: neamurile spurcate se vor raspandi in toata lumea si vor transforma vasele de slujba in vase de rusine si ca raspandirea lor in lume va aduce multa suferinta si e un semn asta si e inainte de sfarsit sau de razboi – ceva de genul ? Caut si nu gasesc absolut nicaieri sintagma “neamuri spurcate” sau profetia asta. Parca a fost sters totul de pe internet in legatura cu asta. Eu cred ca e vorba despre acesti musulmani care sunt adusi cu forta in lume de ceilalti spurcati din sinagogile ce se inchina satanei. Multumesc! Astept un raspuns.

    1. In sens duhovnicesc sunt si catolicii neamuri spurcate, caci erezia spurca sufletul. Si toti cei ce sunt in comuniune cu ei si cu neamurile cu o credinta spurcata, falsa precum musulmanii, evreii, budistii, hindusii si toti idolatrii sunt spurcati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button