X

“Nașul” Radu Moraru și-a reluat transmisiunea la NașulTV

de null

https://www. facebook.com/Nasul.tv/videos/1453342674764127/

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fondatorul Nașul TV, Radu Moraru, a anunțat luni seara că postul își va relua activitatea după aproape trei săptămâni în care activitatea a fost paralizată, fiind date înregistrări ale unor emisiuni mai vechi.

”Din partea celorlalți, care au ținut televiziunea trei săptămâni în beznă, care au distrus toate contractele și parteneriatele cu partenerii noștri, au șters publicitatea, au băgat-o alandala, au schimbat grila de emisie, au făcut ce au vrut ei, au scris minciuni despre mine și familia mea, ei bine din partea acestora nu e decât o avocată isterică, Paula Speranța Ungureanu. Atât”, a spus Radu Moraru într-un mesaj pe pagina de Facebook a Nașul TV. Anunțul a fost făcut după câteva ore în care Moraru și jurnaliștii postului au încercat să intre în sediul postului, având o decizie a instanței în acest sens.

Radu Moraru a spus că este președintele Consiliului de Administrație al postului începând de vinerea trecută și că va cere tuturor jurnaliștilor să înceapă emisiunile.

Numar impresionant de politisti la Nasul TV

Moraru a mai spus că el plătește contractul de închiriere pentru sediul Nașul TV dintr-un corp al Casei Presei Libere. El a spus că a virat 10.000 de lei către firma Coresi săptămâna trecută drept chirie. El a adăugat că tot el a plătit taxe de 40.000 de lei (400 de milioane de lei vechi) la ANAF.
În fața jurnaliștilor Nașul TV au stat niște agenți de la firma de pază Cosepa, care au spus inițial că dacă un străin intră în spațiu ei vor chema poliția. În cele din urmă au ajuns zeci de polițiști după ce primii doi agenți ajunși la locație au anunțat prin stație că nu fac față situației. Polițișii au legitimat mai multe persoane din sediu și unul dintre ei a spus că este nevoie de un executor judecătoresc pentru a aplica decizia instanței. Morariu le-a spus polițiștilor că unul dintre agenții de pază l-a agresat pe un coleg de-a său de la Nașul TV.

Cătălin Bădițoiu, realizator Nașul TV și deținătorul unei acțiuni la televiziune, a declarat pentru ReporterVirtual.ro: ”S-a luat o hotărâre, o Ordonanță Prezidențială vineri (27 octombrie – n.r.) de anulare a AGA din 2 (iunie – n.r), se anulează tot ce au făcut până în momentul ăsta.

Au termen de recurs cinci zile de la data comunicării. Este o hotărâre executorie,” a spus acesta.

https://www.facebook.com/Nasul.tv/videos/1453193164779078/

https://www.facebook.com/Nasul.tv/videos/1453287824769612/

„Vrem să ne reluăm activitate”. „Toți jurnaliștii, am stat acasă cu toții două săptămâni”, a mai spus Bădițoiu.

Iată hotărârea de vineri a instanței:

Ora estimata: 09:00
Complet: C26-Fond
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea. Suspenda executarea hotararii AGOA din data de 2.06.2017 a SC NASUL, PRIETENII DE PRETUTINDENI SI ASOCIATII SA pana la solutionarea dosarului nr. 40131-3-2017, avand ca obiect cererea de anulare a hotararii AGOA din data de 02.06.2017. Executorie. Cu apel in termen de 5 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VI-a Civilă. Pronunţată astăzi, 27.10.17.
Document: Hotarâre 3984/2017 27.10.2017

Jurnalistii Nasul TV asteptau sa intre in sediul televiziunii

Agentii firmei de paza care stateau inchisi in sediul Nasul TV

Decizia luata de instanta in cazul Nasul TV

Pe 12 octombrie, pe postul Nașul TV se anunța că Radu Moraru fusese destituit din toate funcțiile pe care le avea în televiziune.

„Radu Moraru a fost destituit din toate funcțiile deținute la Nașul TV și la firma Nașul, Prietenii de Pretutindeni și Asociații SA deținătoare a licențeiTV”.  „Radu Moraru nu mai reprezintă în niciun fel televiziunea Nașul TV”. ”Persoana care reprezintă legal televiziunea Nașul TV este Paul Alexandru Moraru (fără nicio legătură cu Radu Moraru), președinte al Consiliului de Administrație”, se transmitea pe post.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button