X

Teroare în Tennessee: Mamă ARESTATĂ ȘI ÎNCARCERATĂ pentru că REFUZĂ VACCINAREA gemenilor NĂSCUȚI PREMATUR

de null

La aproape un an de când cei doi gemeni i-au fost luați de către Serviciul pentru Protecția Copilului, o mamă din Tennessee a fost arestată săptămâna aceasta și inculpată pentru 2 capete de acuzare de neglijență în creșterea copiilor. Tamika Seagraves a constatat cu stupoare că este arestată în urma unei audieri privind întreținerea copiilor la care a fost chemată pe 24 octombrie.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Prietenii încearcă acum să strângă banii necesari pentru a o scoate din închisoare. Conform site-ului Judecătoriei din Nashville și Davidson, cauțiunea este de 20.000 dolari. Procesul este stabilit pentru data de 8 noiembrie, ora 9:00, la Judecătoria A.A. Birch din Nashville, Tennessee.

Conform prietenilor, care au luat legătura cu Health Impact News, cea mai mare temere a ei este acum că copiii ei vor fi vaccinați și fiul ei circumcis fără consimțământul ei.

Tamika se luptă să-și recupereze gemenii încă din ianuarie 2017 când aceștia i-au fost răpiți medical de către Departamentul pentru Protecția Copilului. Copiii i-au fost luați pe seama acuzațiilor că prin hrănirea de la sân a bebelușilor, mama ar fi neglijat nevoile de nutriție ale celor mai mici gemeni ai ei.

Tamika a fost convinsă încă de la început că sechestrarea gemenilor de către DPC are mai puțin legătură cu greutatea lor și mai mult cu circumstanțele neobișnuite în care aceștia s-au născut.

Puteți citi acest articol despre începutul tragediei familiei Seagraves.

Zaylen și Zaliyah s-au născut prematur, la 34 de săptămâni, în data de 5 decembrie 2016. Erau a treia pereche de gemeni născuți de mama lor, toate cele trei perechi fiind formate dintr-un băiat și o fată. Fratele lor cel mai mare, Zayden, a murit în spital la numai 13 zile de la naștere. El și surioara lui Ziria au fost născuți micro-prematur, după numai 24 de săptămâni de sarcină.

Doi ani mai târziu, Tamika va aduce pe lume o altă pereche de gemeni, Jordan și Jaliyah, născuți la 35 de săptămâni. Din nou tragedia lovește familia Seagraves, micul Jordan murind în somn la doar două luni.

Micuțul Jordan, cu puțină vreme înainte de a muri. Fotografie furnizată de familia Seagraves

După pierderea primului ei fiu, Tamika a început să cerceteze vaccinurile. În urma cercetărilor, a decis sa limiteze injecțiile celei de-a doua perechi de gemeni numai la cea cu vitamina K. Abia dupa moartea lui Jordan va afla că aparent inofensiva injecție cu vitamina K avea în instrucțiuni și un avertisment in chenar negru.

Din moment ce o injecție cu simpla vitamina K are un avertisment in chenar negru, poate că nu ar trebui să fie tratată atât de „simplu”

Cercetările ei au atras atenția DPC și a medicilor de la Spitalul Pediatric Vanderbilt.

După ce autopsia lui Jordan a concluzionat că nu poate fi determinată cauza morții, DPC a acuzat-o pe Tamika de faptul că, din când în când, mai ațipea. Conform documentelor de la Judecătorie, DCP a acuzat-o pe Tamika de „comportament anormal” pentru că a refuzat vaccinarea, a oprit tratamentul copilului său de teama efectelor adverse și pentru că „a încercat să o trateze pe Jaliyah la un chiropractor holistic, în locul unui pediatru.”

La scurt timp după asta, DCP va prelua custodia lui Jaliyah.

În timp ce Tamika se lupta să-și recapete custodia lui Jaliyah, va da naștere celei de-a treia perechi de gemeni.

Când s-au născut, Tamika era hotărâtă să nu își asume niciun risc în privința sănătății lor. A refuzat toate vaccinurile, injecția cu vitamina K, picăturile de ochi și circumcizia fiului său. Totodată, a ales să-și alăpteze copiii exclusiv natural, cu lapte de la sân.

Surse din rândurile asistentelor de terapie intensivă neonatologică au confirmat că au asistat la traume provocate de vaccinuri nou-născuților internați la terapie intensivă iar un studiu din 2015 publicat de Journal of the American Medical Association a relevat că pot apărea efecte adverse în cazul vaccinării nou-născuților de greutate mică.

La fel ca surorile lor mai mari, gemenii cei mici luau foarte puțin în greutate. Tamika colabora în acea perioadă cu un consultant în lactație și cu o asistentă medicală neonatolog. Consultantul în lactație a observat că bebelușii aveau „limbă legată”, adică un frenulum (ața limbii) scurt dar nu a considerat asta un motiv de îngrijorare. Consultantul nu a sugerat niciodata tăierea aței limbii, o soluție simplă și cu rezultate foarte bune în creșterea cantității de lapte supt, creșterea greutății la bebeluși și o reducere a durerii pentru mame.

Asistenta medicală nu a fost îngrijorată nici ea de greutatea gemenilor la vizita de 4 săptămâni și a programat următoarea vizită peste alte două săptămâni pentru a cântări bebelușii. Dacă aveau în continuare probleme de greutate, planul era să fie introdus un supliment de alimentație.

Tamika a urmat toate recomandările celor doi în privința alimentației, astfel că a fost șocată cănd s-a trezit la ușă cu DCP atunci când bebelușii împlineau 5 săptămâni. Acuzațiile o vizau mai mult pe Jaliyah decât pe gemeni. Abia la o primă înfățișare în instanță la inceputul lunii martie Tamika a aflat că medicii de la Vanderbilt o acuzau de neglijență în alimentația copilului.

Arestarea a venit pe neașteptate

Într-o actualizare din 15 iunie de pe pagina de Facebook Justice for Jaliyah, Tamika scria că instanța a găsit-o vinovată de abuz grav asupra bebelușilor, citănd acuzațiile Vanderbilt despre cum și-a înfometat copiii. Acuzațiile au fost făcute într-o instanță de asistență juvenilă, nu intr-una penală. Oricum, pânâ la această oră, Tamika nu a primit o hotărâre de la această instanță.

Arestarea de marți a venit pe neașteptate. De ce sunt formulate acuzațiile abia acum, la zece luni de când statul a preluat custodia copiilor?

În prezent, cazul s-a mutat la o instanță penală.

Pe perioada cât este inchisă nu se poate duce la muncă, fiind în pericol să-și piardă slujba.

Cum puteți ajuta?

Prietenii și apropiații au deschis o pagina de Facebook pentru famile dupa ce Jaliyah a fost luată, intitulată Justice for Jaliyah.

Prietenii încearcă acum să strângă banii necesari pentru a o scoate din închisoare. Conform site-ului Judecătoriei din Nashville și Davidson, cauțiunea este de 20.000 dolari. Procesul este stabilit pentru data de 8 noiembrie, ora 9:00, la Judecătoria A.A. Birch din Nashville, Tennessee.

Guvernatorul statului Tennessee este Bill Haslam. Poate fi contactat la (615) 741-2001 sau aici.

Senatorul Thelma Harper reprezintă districtul familiei Seagraves. Poate fi contactată la (615) 741-2453 sau aici.

Reprezentantul Carson W. (Bill) Beck este reprezentantul districtului familiei Seagraves. Poate fi contactat la (615) 741-3229 sau aici.

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Incredibil. Dictatura 100% in USA. Libertatea e o vorba goala azi, o minciuna. De n-ar fi jidanii, ar lucra dracul prin altii si tot rau ar face si rau ar fi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button