Ne INDRĂCIM tot mai MULT. Petrecerile de Halloween, un fenomen care ia AMPLOARE în țara noastră

Oct 31, 2017 10240 3 goo.gl/D2Wgiw

Dansuri printre morminte si pahare pline cu sange pentru vampiri! Asa au debutat petrecerile de Halloween in Brasov, unde cele mai infricosatoare creaturi si-au dat intalnire inca de sambata seara.

Si in Capitala, centrul orasului a fost invadat de cei care au tinut sa sarbatoreaca Halloweenul in avans, iar distractia a tinut pana in zorii zilei.

Langa un iaz din Harman, judetul Brasov, celebra familie Addams a fost gazda celei mai infricosatoare petreceri. Inainte sa intre in casa acoperita de panza de paianjen, petreceretii au avut de infruntat groaza din cimitir.

Imediat locuinta a fost invadata de creaturi malefice. Vrajitoare, vampiri si chiar mirese-zombie! Iar bauturile au fost pe placul monstrilor.

Prezenta spiritelor s-a simtit si in Capitala. Centrul orasul a fost “impanzit” de monstri.

De la an la an organizatorii petrecerilor se intrec in decoratiuni care mai de care mai infricosatoare, care atrag clientii pusi pe distractie.

Printre vampiri, vrajitoare si zombie, si-a facut loc si Cupidon:

Este important sa intri ca o sageata, daca nimeresc o sageata otravita in cineva, o sa-i vezi pe toti lesinati pe aici.”

Nu doar costumele si decoratiunie de groaza au intretinut distractia, ci si “potiunile magice” pregatite de barmani.

Distractia a continuat pana in zorii zilei, cand toate spiritele rele au disparut.

 

NOTĂ OrtodoxINFO

Acesta este un articol preluat din mass-media. Binenteles ca tonul folosit este unul laudativ la adresa sarbatoririi acestui eveniment satanic. Nici nu ne-am fi asteptat la altceva din partea lor, caci presa este aservita tocmai intereselor satanice.Dincolo de asta este un fenomen care ia amploare de la an de an, iar pe noi nu poate decat sa ne ingrijoreze, caci odata cu el creste si gradul de satanizare si indracire al oamenilor.

Cititi va rog si:

Mărturia unui fost satanist despre pericolele Halloween-ului 

HALLOWEEN – „deghizându-se în demoni, oamenii nu fac altceva decât să le ofere acestora propriul lor corp drept punte de manifestare în planul fizic… exact lucrul de care ar trebui să se protejeze”

Halloween – sarbatoare celta in cinstea zeului mortii, “Samhain”

Sf. Ioan Maximovici ii mustra pe cei ce serbeaza Halloweenul

 

 

 

 

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
3 Comentarii la “Ne INDRĂCIM tot mai MULT. Petrecerile de Halloween, un fenomen care ia AMPLOARE în țara noastră”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Adi
  # 31 octombrie 2017 at 17:19

  Despre Halloween – o sărbătoare nevinovată sau înrădăcinată în ocultism?
  https://www.youtube.com/watch?v=lzoN9FYkjp4

 2. kosk
  # 31 octombrie 2017 at 18:00

  degeaba le explici ca sarbatoarea e una pagana (am incercat sa le explic cum e cazu la o familie eretica/catolica-doar sa vad reactia)..aci in occident aproape toti (90%) care se plimba pe strazi la sfarsitul lui octombrie /inceput de noiembrie sunt „costumati” /mascati draceste (ei zic ca doar de amuzament si nu poti sa-i scoti din inselarea asta) de la copii de gradi la adulti

 3. alexandru
  # 31 octombrie 2017 at 22:35

  Se spune ca in fiecare an de Halloween satanisti fac sacrifici umane ,marturia unui fost membru care participa la aceste sacrificii uramand chiar sa devina preot de-al lor iar acum s-a calugarit !

Scrie un comentariu