X

SĂ NU MERGEȚI la “Săptămâna Îngerilor și a Arhanghelilor”. Că dați de dracu’

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

http://lumileangelice. ro/ va invita la “Saptamana Ingerilor si a Arhanghelilor” intre 29 octombrie si 5 noiembrie 2017.

Iar la https://www.facebook.com/saptamanaarhanghelilorbv/?hc_ref=ARS9UTspG7Z5mGMPeazbh2WNyZhe-UFOQ7493ceu7ZqiXVLdIqL0Pi6R8f5wqMNMbKQ ni se explica:

 

Săptămâna Îngerilor și Arhanghelilor este un eveniment cultural artistic ce se va desfasura in mai multe orase din tara, in perioada 29 octombrie – 5 noiembrie 2017.

Acesta manifestare are drept scop oferirea unei alternative luminoase Haloween-ului, “sărbătoare” împrumutată, căreia Săptămâna Îngerilor și Arhanghelilor îi propune ca revers întâlnirea cu îngerii și entitățile de lumină, cei care ajută și protejează această planetă.

Programul va cuprinde conferinte, prezentari de filme sugestive, momente artistice, concerte, cadouri, jocuri si alte surprize.

Va asteptam cu drag!

Intrarea libera! 
Zilnic de la ora 18:00
LOCATIA: Centrul de Evenimente “Lux Divina”, Str. 13 Decembrie, 96

 

SA NU MERGETI.

Chiar daca in cursul anilor va indemnau chiar si Ierarhii BOR sa mergeti:

https://doxologia.ro/actualitate/arhiepiscopia-alba-iuliei/saptamana-ingerilor-la-alba-iulia

E vorba despre cei despre care am scris inca din 2010 la:

MISA declanşează operaţiunea „Săptămâna arhanghelilor“

Sau in 2009 la:

ALTERMEDIA promoveaza rataciri

Adica despre:

http://angelinspir.ro/

Site pe care il consider printre cele mai ratacitoare dintre cele scrise in limba romana. Iata ce puteti citi in el:

Intalniri cu invizibilul (elfi, zane, gnomi, ingeri)

Modalitatea de contactare a entitatilor angelice

Definiţia simplă a aspiraţiei către Absolut sau a rugăciunii

Altarul ingerului

Al treilea secret revelat de Fecioara Maria la Fatima

Si ceva tare:

Entitatile spirituale in corpurile ceresti si in regnurile naturale – Rudolf Steiner

Si ajunsi la Rudolf Steiner, deja nu mai vorbim de zane, ci intram pe fata si cat se poate de limpede in zona „stalpilor” ce au pregatit religia antihristulului. Personajul este o uraciune pentru orice ortodox adevarat, nu doar deoarece credea in reincarnare, ci si datorita societatii Thule, din Germania, alta “fiica“ a Theosophical Society (Madame Blavatsky), care a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei a lui Hitler …

Lucrarile sale, alaturi de ale lui Alice Bailey si ale Theosophy-ei in general, au influentat de asemenea crearea “ religiilor “ UFO, inclusiv Order of the Solar Temple.

Fratilor, nu uitati ca:

Categoria esențial: DRACI ca ÎNGERI DE LUMINĂ. Cum S-AU ÎNCHINAT unii călugări DIAVOLULUI și apoi au “PROFEȚIT”. Și ceva despre cum “CITESC” DRACII GÂNDURILE

Adica dracul va ofera doua variante: dracul negru la Halloween si … dracul alb la “Saptamana bla bla bla” …

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Cum spuneau parintii cleopa si paisie olaru:sa facem rabdare ,lucrurile se limpezesc in timp.E cernere.Care inca mai crede ca pe vremurile astea iti mai poti permite sa spui cuvinte,sa scrii articole in mod negandit,sa jignesti pe altul ,sa desfranezi cum vrei,sa casti ochii la spectacolul”saptamana ingerilor”,sa participi la balul bobocilor unde se face gomorie ,sa tratezi de sus pe omul de langa tine si sa nu ai nicio raspundere a ceea ce faci ,mai ales prin separarea de Ortodoxie si de Sfanta ei Traditie de veacuri aderand la trucajul ecumenist ,inseamna ca esti imun la tratamentul de natura psihiatrica iar in probleme penale nu poti fi tras la raspundere.Nu ti se pare ca esti clar anormal.Pentru delimitarea clara de aceste anomalii enumerate mai sus,rugam pe toti acei care au ratiune si control de sine sa -i evitati incepand de acum pe toti cei cu semne de anormalitate pentru ca cred ca e de ajuns.Anormalii ne distrug ,fac mult rau si le putem pune capat numai sa vrem,in mod civilizat ,doar daca facem cu totii acest lucru,inca o data ,iertati ca repet,OCOLIREA LOR.

  2. Rugam ca toti cei intregi la minte sa va impuneti,demn,sa faceti un pas inainte si haideti sa le aratam celor cu IQ de “animal” ca nu e ca ei .Toti oamenii care aveti reputatie de OM haideti sa facem sa iasa invingatoare ratiunea din om caci animalul din structura umana tinde sa tot distruga la nesfarsit ,fara sa-i treaca prin cap ca facand raul isi astupa rasuflatorile de fapt,adica se dizolva frumos si sigur.

  3. Poate sa spuna cineva daca cumva vreodata ortodoxia a supravietuit cu jigniri,vorbe urate,violenta verbala ori fizica.Nicidecum!Sa aratam ca suntem vrednici acestei frumuseti.A putut cineva sa strice culoarea cerului albastru de cand e omul pe lume?Nu!Atunci nici ortodoxia nu s-a stricat niciodata si nici ca se va strica pentru ca e de fapt firea lucrurilor ce se desfasoara sub ochii fiecaruia.Ce sa zic?Ortodoxia e Adevarul care e imposibil de trucat,de a deveni ceva de uz urgent si de contrafacere.Adevarul daca nu-l tratezi asa cum e,ori te zdrobeste,ori te zideste.A ta este alegerea.Nu e ca-n ecumenism ,ca in comert sau ca la pacaleala.Ortodoxia are drum trasat la noi.Il rog pe p Ciprian sa se uite la viata pr Paisie Olaru,la pr Leontie Gazea,la acrivia pr Cleopa care spovedea doar calugari,era aspru cu canoanele dar cand venea omul la spovedit la el era bland cu tot omul,sa studieze pe pr Petroniu Tanase care era de neclintit in ortodoxie dar era tot o blandete.La fel,pr Sofian,om cult,necrutator cu devierile de la linia ortodoxiei dar era blajin in vorbirea cu omul;pr Adrian Fageteanu cat era de transant in ortodoxie era bland cu cel necajit si suparat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE