X

URÂCIUNE: Feministe topless PRO-AVORT aruncă cu TAMPOANE, EXCREMENTE și STICLE INCENDIARE într-o catedrală catolică din Argentina

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Feministele pro-avort din Argentina au organizat un protest topless violent duminică solicitând dreptul la avorturi pe banii contribuabililor și acceptarea culturală a prostituției.

Crux relatează că protestatarele au vandalizat anumite clădiri, inclusiv o catedrală catolică din Argentina pe parcursul manifestației pro-avort “Boob Protest”. Reportajele agențiilor de știri locale indică că protestatarele au aruncat pietre, un cocktail Molotov, sticle, tampoane și excremente, precum și baloane umplute cu vopsea. De asemenea au vopsit zidurile cu mesaje precum “Moarte papei” sau “Lesbienează-te și tu.”

Țara sud-americană protejează dreptul la viață a copiilor ne-născuți în majoritatea cazurilor. Totuși, activiștii de avort s-au întâlnit cu legislatorii în septembrie pentru a solicita un nou proiect de lege de legalizare a avortului la cerere, relatează Telesur TV.

Duminică, femeile din mulțime au cerut avortul legal și finanțat pe banii contribuabililor în Argentina. Au putut fi auzite scandând “Către Biserica Romană, apostolică, Catolică, ce dorește să se plaseze în paturile noastre, noi zicem că dorim să fim curve, travestiți și lesbiene. Avortul legal pretutindeni”, și “Dacă papa era femeie, avortul era lege”, conform reportajului.

Mai multe de la Crux:

“Un număr estimat de 40.000 de femei au participat la o manifestație ce a marcat sfârșitul celei de-a 32-a ediție a Adunării Naționale a Femeilor ce în acest an a avut loc în orașul din nord, Resistencia.”

În încercarea de a evita atacurile anuale uzuale asupra catedralelor, organizatorii s-au asigurat că clădirea nu era inclusă pe rută. Totuși, aproximativ 5.000 de protestatare s-au îndepărtat de coloană și s-au îndreptat spre catedrală oricum.

Argentina a mai avut parte de acest tip de proteste crase și violente.

Mai devreme în acest an, un grup de activiști pro-avort au înscenat o manevră publicitară dezgustătoare de Ziua Internațională a Femeii în Tucuman. Au deghizat o femeie pentru a arăta precum Fecioara Maria iar apoi au “ucis” un model al pruncului Iisus ne-născut într-un avort simulat în fața unei clădiri catolice.

În 2013, LifeNews a relatat cum o mulțime violentă pro-avort a atacat persoane pro-life ce se rugau la Catedrala San Juan Bautista din Argentina. Un videoclip arăta femei topless sprayind vopsea pe persoanele ce se rugau, unele țintind spre fețele lor iar altele lipind svastici pe îmbrăcămintea lor.

Din nou în 2015, o mulțime violentă de activiști pro-avort au încercat să profaneze o catedrală argentiniană și au aruncat pietre și sticle în persoanele ce se rugau.

Agenția Catolică de Știri a relatat la acel timp:

“Activistele feministe și-au dezgolit piepturile, pe care au scris fraze precum ‘am făcut un avort’ sau ‘aleg’. S-au apropiat de catedrala din Mar del Plata pe 11 octombrie strigând ‘biserica e un gunoi, sunteți o dictatură.’

Activistele se numărau printre zecile de mii de participante la cea de-a 30-a Adunare Națională a Femeilor. Au fost nevoite să se retragă datorită răspunsului poliției locale. Autoritățile au ridicat un grilaj în jurul clădirii și au staționat poliția acolo în anticiparea atacului.

Susținătoarele avortului au dărâmat o parte din grilajul de protecție iar poliția a reacționat cu gaz lacrimogen și gloanțe de cauciuc. Cele mai agresive dintre protestatare au fost arestate dar apoi eliberate în scurt timp.”

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button