X

Demonizarea și pervertirea minții COPIILOR: Ora de ISTORIE LGBTQ în compania unui TRAVESTIT cu COARNE (SUA)

de null
Sursă imagine: captură Youtube

Un travestit purtând cinci vârfuri roșii ca niște coarne de demon le citește sâmbăta copiilor ca parte din programul Luna Istoriei LGBTQ la biblioteca din vecinătatea casei lui Michelle Obama, în Long Beach, California. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

După ora de lectură a travestitului, Xochi Mochi a postat pe Instagram o poză cu el în timp ce le citea copiilor în biblioteca publică, spunând că a fost „una dintre cele mai bune experiențe de care am avut parte ca travestit.”

„Este atât de important sa fim reprezentați și toate categoriile din LGBTQ+ să fie normalizate în viața de zi cu zi”, a spus Mochi.

„Faptul că am văzut atâtea fețe încântate mi-a umplut sufletul de bucurie și sper să revin curând! Mulțumesc tuturor care au făcut din această oportunitate o realitate și un eveniment LGBTQ de succes…”

Cel puțin o persoană n-a fost prea încântată de ora de lectură a travestitului: Omar Navarro, un candidat republican pentru Congres, care urmărește sa o înfrângă pe candidata democrată deschisă Maxine Watera, în districtul 43, transmite KCBS TV.

Navarro a întrebat:

Ce îi învațăm pe copii la școală? Introducem învățături demonice în viața lor, aici, în Long Beach. Sunt revoltat că s-a permis acest lucru.”

O poză cu travestitul la ora de lectură postată pe paginile de Twitter și Facebook ale bibliotecii publice din Long Beach a fost ștearsă mai târziu” a spus KCBS.

Dar templul lui Satana n-a avut asemenea mustrări de conștiință, răspunzând cu „Salut, Satana!” unui părinte care a criticat evenimentul, a transmis postul.

Alții au fost pe aceeași lungime de undă:

„Îți mulțumim foarte mult că ai venit la bibliotecă, că le-ai citit copiilor, că ai fost MINUNAT!” , a spus un comentator pe pagina lui Instagram a lui Mochi.” Îmi pare rău că ești urât. Te-aș îmbrățișa dacă aș putea.”

Pe o altă pagină, au apărut comentarii ca reacție la eveniment, care spuneau: „Îmi place orașul vostru atât de mult!” și „Minunat!”

Ora de lectură a travestitului face parte dintr-un program de colaborare între biblioteca publică din Long Beach, centrul LGBTQ din Long Beach, Rețeaua Alianței între sexe și sexualități și Curtea Imperială non-profit LGBTQ din Long Beach, a adăugat KCBS.

Anterior, „The Blaze” a raportat că ora de lectură pentru copii a travestitului s-a ținut și în  Boston și New York.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Back to top button