X

NEBUNIA GENULUI: Regatul Unit vrea ca formularea „FEMEIE ÎNSĂRCINATĂ” să se INLOCUIASCĂ cu ,,PERSOANA INSĂRCINATĂ” pentru a nu supăra TRANSGENDERII

de null


Mesajul „Nu mai folosiţi expresia femei însărcinate”, vine din partea Regatului Unit care face lobby la ONU pentru a schimba tratatul privind drepturile omului, incluzând şi părinții transgender (pentru cazurile în care bebelușii sunt născuți de bărbații transgender care au păstrat uterul și ovarele funcționale), anunță dailymail. co.uk.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Marea Britanie face lobby în fața Organizației Națiunilor Unite pentru a începe să utilizeze termenul “persoane însărcinate” pe motiv că limitarea descrierii la femei exclude persoanele transgender.

Propunerea ar schimba un tratat al ONU pentru drepturile omului care să includă protecția pentru acele sarcini transgender – în cazul în care bebelușii sunt născuți de bărbații transgender care au păstrat uterul și ovarele funcționale.

Există doar două cazuri cunoscute de sarcină transgender din Marea Britanie. Declarația din partea Ministerului Afacerilor Externe, Marea Britanie arată că termenul “femeie însărcinată” poate “exclude persoanele transgender care au dat naștere”. Alternativa sugerată este “persoanele însărcinate”.

Feministele au reacționat furios la propunerea Guvernului, despre care au spus că a fost ultimul exemplu de “a face femeile inexistente” şi incluse în numele egalității transsexuale.

Sarah Ditum, scriitor feminist, a declarat pentru The Sunday Times:

„Aceasta nu este o includere. Acest lucru face ca femeile să nu mai fie luate în calcul, să nu mai fie reprezentate. A avea un corp de femeie și a ști ce înseamnă acest lucru pentru reproducere nu te face „exclusivist”.

“Forțându-ne să ștergem cu exactitate orice referire la sexul nostru, în durerea de a fi numită bigot, este o insultă”, mai spune Sarah.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

15 comentarii

  1. Și ca să nu fiu prea homofob e o participare de la ,,ouăle lui Vozbanian și biluțele lui Remus Cernea”noua horă a ,,Unirii”…gravizi sunt unii,nu pentru perpetuierea speciei,dar sigur pentru calicie…
    Și ăștia au gândit-o cu greu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button