DECLASIFICAREA dosarelor privind MOARTEA lui KENNEDY, măsură anunțată de TRUMP

oct. 23, 2017 3628 3 http://bit.ly/2HahcS0

John F. Kennedy

Președintele american Donald Trump a anunțat, sâmbătă, că intenționează să aprobe declasificarea dosarului privind moartea lui John F. Kennedy, al 35-lea președinte al Statelor Unite.

Decizia liderului de la Casa Albă, care vine împotriva recomandării Consiliul Național de Securitate de a păstra secrete detaliile privind asasinarea lui JFK, a stârnit critici.

Astfel, există voci care susțin că prin această măsură, Trump ar încerca să distragă atenția cetățenilor de la subiecte mai importante, informează publicația britanică The Independent..

„În calitate de președinte voi permite, în viitor, declasificarea lungului dosar clasificat privind moartea lui JFK”, a scris Trump, pe Twitter.

Anunțul președintelui a stârnit atât reacții pozitive, cât și comentarii negative, mai ales în contextul în care președintele Statelor Unite este singura persoană care are autoritatea de a bloca declasificarea documentelor.

Oficiali din domeniul securității se tem că anumite documente adăugate la dosar în 1990 ar putea să conțină informații privind operațiuni mai recente ale serviciilor secrete.

„Publicul american merită să știe ce s-a întâmplat sau ce a ascuns Guvernul american în toți acești ani”, a precizat analistul politic Larry Sabato, autorul unei cărți despre Kennedy, pentru Associated Presss.

Asasinarea lui John F. Kennedy, în 1963, a luat prin surprindere o lume întreagă, dând naștere la numeroase controverse și teorii ale conspirației privind adevărata persoană care l-ar fi ucis pe fostul președinte american.

La acel moment, autoritățile l-au acuzat de moartea lui JFK pe Lee Harvey Oswald, însă acesta a fost împușcat mortal de Jack Ruby, înainte să fie judecat.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
3 Comentarii la “DECLASIFICAREA dosarelor privind MOARTEA lui KENNEDY, măsură anunțată de TRUMP”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Marius
    # 23 octombrie 2017 at 16:49

    Ce sa declasifice?:-)). A fost omorat de satanistii care conduceau lumea atunci si care o conduc si acum. A vorbit contra lor si a demascat societatea lor secreta, a platit cu viata. Cam asta se intampla cabd vorbesti contra lor si incerci sa arati adevarul, sfarsesti mort. Hai ca i si amuzant Trump asta, ca sa nu spun ca i prost:-)).

  2. Lucian N
    # 24 octombrie 2017 at 15:09

    Mai interesant este că Trump a anunțat că va deschide mai mult de 450.000 (!) de fișiere legate de HAARP. Aștept cu mare interes: http://evz.ro/donald-trump-zgudui-lumea.html

Scrie un comentariu

Scroll Up