X

DECLASIFICAREA dosarelor privind MOARTEA lui KENNEDY, măsură anunțată de TRUMP

de null

John F. Kennedy

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele american Donald Trump a anunțat, sâmbătă, că intenționează să aprobe declasificarea dosarului privind moartea lui John F. Kennedy, al 35-lea președinte al Statelor Unite.

Decizia liderului de la Casa Albă, care vine împotriva recomandării Consiliul Național de Securitate de a păstra secrete detaliile privind asasinarea lui JFK, a stârnit critici.

Astfel, există voci care susțin că prin această măsură, Trump ar încerca să distragă atenția cetățenilor de la subiecte mai importante, informează publicația britanică The Independent.

„În calitate de președinte voi permite, în viitor, declasificarea lungului dosar clasificat privind moartea lui JFK”, a scris Trump, pe Twitter.

Anunțul președintelui a stârnit atât reacții pozitive, cât și comentarii negative, mai ales în contextul în care președintele Statelor Unite este singura persoană care are autoritatea de a bloca declasificarea documentelor.

Oficiali din domeniul securității se tem că anumite documente adăugate la dosar în 1990 ar putea să conțină informații privind operațiuni mai recente ale serviciilor secrete.

„Publicul american merită să știe ce s-a întâmplat sau ce a ascuns Guvernul american în toți acești ani”, a precizat analistul politic Larry Sabato, autorul unei cărți despre Kennedy, pentru Associated Presss.

Asasinarea lui John F. Kennedy, în 1963, a luat prin surprindere o lume întreagă, dând naștere la numeroase controverse și teorii ale conspirației privind adevărata persoană care l-ar fi ucis pe fostul președinte american.

La acel moment, autoritățile l-au acuzat de moartea lui JFK pe Lee Harvey Oswald, însă acesta a fost împușcat mortal de Jack Ruby, înainte să fie judecat.

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Ce sa declasifice?:-)). A fost omorat de satanistii care conduceau lumea atunci si care o conduc si acum. A vorbit contra lor si a demascat societatea lor secreta, a platit cu viata. Cam asta se intampla cabd vorbesti contra lor si incerci sa arati adevarul, sfarsesti mort. Hai ca i si amuzant Trump asta, ca sa nu spun ca i prost:-)).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button