X

V. Putin: In viitorul APROPIAT, programarea GENETICA a OMULUI ar putea fi un lucru mai GROAZNIC decât bomba ATOMICA

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a participat sâmbătă la discuțiile din cadrul Festivalului Mondial al Tineretului și Studenților, care se desfășoară în acest an în orașul rusesc Soci. El a subliniat, într-o discuție cu participanții la eveniment, că în viitorul apropiat ar putea să devină posibilă programarea genetică a omului în baza unor anumite criterii, iar asta ar putea fi mai groaznic decât bomba atomică.

Putin a menționat că ingineriile genetice vor oferi posibilități inedite farmacologiei, vor deschide calea spre modificarea codului genetic al omului. Vor putea fi creați oameni geniali în diferite domenii, cum ar fi matematica, muzica etc. Dar aceste tehnologii ar putea fi folosite și în sfera militară.

„Acesta ar putea fi și un om care poate să lupte fără frică, fără sentimentul de compasiune, fără regrete și fără durere”, a spus președintele.

„Vă dați seama, omenirea poate să pășească, și cel mai probabil va păși în viitorul apropiat, într-o perioadă foarte responsabilă a dezvoltării și existenței sale. Și iată că ceea ce am spus acum poate fi mai înfiorător decât bomba atomică”, a subliniat liderul de la Kremlin.

Putin a spus în acest context că noile tehnologii urmează să fie utilizate efectiv la scară largă. Însă omenirea niciodată nu trebuie să uite de moralitate și deontologie, întrucât lipsa acestora ar putea să conducă la dispariția omenirii.

Președintele rus a mai spus că tot ce facem trebuie să aibă o temelie etică și să fie de folos, să întărească omul, nu să-l distrugă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button