X

Parada MOGULILOR PERVERȘI de la HOLLYWOOD … WEINSTEIN e doar UN VÂRF DE ICEBERG împins în față pentru a MUȘAMALIZA o rețea criminală enormă

de null

Timp de decenii, Weinstein părea să fie intangibil, dar recent s-a petrecut ceva.  Elita a încetat să-l mai protejeze. Oferta s-a încheiat. Zvonurile s-au transformat în relatări personale iar apoi a venit potopul. Un număr uluitor de actrițe hollywoodiene au înaintat, acuzându-l pe Weinstein de orice, de la “comportament inadecvat” până la viol. Aici e cea mai recentă listă de acuzații.

Cara Delevingne: Modelul devenită actriță a vorbit despre cum Weinstein a încercat s-o convingă să facă sex în trei cu el și altă femeie dintr-o cameră de hotel din New York.

Gwyneth Paltrow: Starleta a zis pentru New York Times că Weinstein a atins-o și a sugerat să-și facă reciproc masaje în dormitorul său înainte să înceapă realizarea filmului din 1996 Emma. A mai spus că i-a povestit pritenului său Brad Pitt despre incident și el l-a confruntat pe mogul.

Angelina Jolie: Jolie a zis pentru the Times că a fost nevoită să refuze avansuri din partea lui Weinstein în 1998 și a ales să nu mai lucreze cu el vreodată. A zis că a avertizat și alte femei în legătură cu el.

Louisette Geiss: Actrița a fost chemată la o întâlnire târzie cu Weinstein în 2008, unde și-a făcut apariția într-un halat de baie și i-a spus că va aproba scenariul ei dacă-l va urmări masturbându-se. A părăsit întâlnirea.

Judith Godreche: Actrița franceză spune că Weinstein a încercat s-o maseze și să-i dea jos pulovărul după ce a invitat-o în apartementul său din Cannes pentru a admira priveliștea în 1996.

Dawn Dunning: Actrița aspirantă a fost chemată la o întâlnire pentru a discuta proiecte de film viitoare în 2003. Când a ajuns, Weisntein i-a prezentat trei scenarii pentru următoarele sale trei filme în care ar putea juca, dar numai dacă e de acord să facă sex în trei. A fugit din hotel.

Tomi-Ann Roberts: Weinstein a întâlnit-o când era chelneriță în primul an de facultate în 1984 și a invitat-o să se întânlnească la locuința sa. Când a ajuns, era dezbrăcat în baie și i-a spus că ar face o probă mai bună dacă era dezbrăcată. Ea spune că a refuzat și a plecat.

Asia Argento: Actrița italiană l-a acuzat pe Weinstein că a forțat-o să facă sex oral când avea 21 de ani. ‘M-a îngrozit, și era mare. Nu se oprea. A fost un coșmar.’ Ea spune că a continuat prin a avea relații consensuale cu el în următorii ani. A prezentat presupusul atac în filmul ei din 2000 “Scarlet Diva”.

Katherine Kendall: Actriței din “Swingers” i s-a spus că Weinstein trebuia să treacă pe la apartamentul său să ia ceva după o ecranizare în 1993. S-a schimbat într-un halat de baie și i-a spus să-l maseze. Când a refuzat mogulul s-a întors dezbrăcat și a fugit după ea.

Lucia Evans: Actrița, cunuscută anterior ca Lucia Stoller, susține că Weinstein a forțat-o să facă sex oral în 2004. Vorbind pentru New Yorker, a spus că a suferit ani de zile în urma traumei după incident, ce s-a petrecut într-o ‘întâlnire de selecție’ într-un birou Miramax din Manhattan. A sunat-o apoi târziu seara după incident.

Mira Sorvina: Actrița “Mighty Aphrodie” a spus pentru New Yorker că Weinstein a încercat s-o maseze într-o cameră de hotel la Festivalul Internațional de Film din Toronto în 1995. Apoi a mers la locuința ei la miezul nopții, dar ea a sunat un prieten s-o protejeze. A zis că refuzul avansurilor mogulului i-a afectat advers cariera.

Rosana Arquette: Actrița a zis de asemenea că cariera sa avut de suferit după respingerea avansurilor lui Weinstein la începutul anilor 1990. La o întâlnire dintr-o cameră de hotel a încercat să-i pună mâna pe penisul său erect.

Rose McGowan: Actrița, ce a devenit celebră în 1996 cu filmul de relansare a stilului slasher “Scream” produs de Weinstein, l-a dat în judecată după ce a violat-o în 1997 la Festivalul de Film Sundance. A semnat un contract de confidențialitate la încheierea procesului și s-a referit la el evaziv în social media de atunci. Duminică s-a referit ca fiind abuzată de un ‘monstru’ și anterior s-a referit ca fiind violată de un director de studio.

Ashley Judd: Rolurile de film ale lui Judd includ thrillerul din 1997 “Kiss the Girls” – și spunce că în perioada producerii filmului, Weinstein i-a cerut în mod repetat să-l privească în timp ce face duș. A fost una dintre femeile ce au vorbit pentru The New York Times în această săptămână, zicând: ‘Noi, femeile discutam despre Harvey între noi de mult timp, și a venit momentul să purtăm această conversație în public.’

Emma de Caunes: Actrița franceză Emma de Caunes a zis că l-a întâlnit pe Weinstein în 2010, în curând după ce acesta i-a spus că lucra la un scenariu bazat pe o carte cu un personaj feminin puternic. Weinstein s-a oferit să-i arate scenariul, și a chemat-o la camera sa de hotel, unde a început să facă duș. Apoi a apărut dezbrăcat cu o erecție, cerându-i să se așeze cu el pe pat spunându-i că a mai făcut asta de multe ori. ‘Eram petrificată’, a zis de Caunes. ‘Dar nu vroiam să-i arăt asta căci cu cât mă agitam mai mult, cu atât se excita mai mult.’

Lauren O’Connor: O fostă angajată a Companiei Weinstein, le-a spus directorilor în toamna anului 2016 că era ‘un mediu toxic pentru femei în cadrul companiei’ după ce una dintre colegele sale i-a spus că Weinstein a presat-o să-l maseze în timp ce era dezbrăcat, conform NYT.

Ambra Battilana: O actrița italiană, a spus pentru NYT că în martie 2015 Weinstein a invitat-o în biroul său din New York. Acolo a întrebat-o dacă sânii ei erau naturali înainte de a-i apuca și de a-și pune mâinile sub fusta ei. A raportat incidentul la poliție dar nu a fost pus sub acuzare. Potrivit NYT, Weinstein a plătit-o pentru a rămâne tăcută apoi.

Jessica Barth: Weinsteina presat-o pe Barth, o actrița, să-i facă masaj nud în Hotelul Peninsula începând din 2011.

Laura Madden: O fostă angajată, a spus pentru NYT că Weinstein i-a cerut să-l maseze începând din 1991, în timp ce erau la Londra și Dublin. ‘Era o situație atât de manipulatoare’, a spus pentru NYT. ‘Te îndoiai constant de tine însuși – sunt eu problema?’ Weinstein a negat că știe de așa ceva.

Emily Nestor: Nestor a fost o angajată temporară pentru Compania Weinstein timp de doar o zi în 2014 când Weinstein a abordat-o și i-a oferit o opurtunitate de a-și avansa cariera în schimbul de relații, relatează NYT.

Zelda Parkins: Asistenă a lui Weinstein, locuind în Londra în 1998; atunci în vârstă de 25 de ani, l-a confruntat pe Weinstein după ce ea și ‘altele’ au fost hărțuite iar apoi au ajuns la un acord în afara instanței.

Elizabeth Karlsen: Producătoarea nominalizată la Oscar a “Carol” și “The Crying Game”, printre altele, a spus pentru The Hollywood Reporter duminică că în urmă cu 30 de ani, o tânără directoare nenumită ce lucra la Miramax cu Weinstein l-a găsit dezbrăcat în dormitorul ei într-o seară. Directoarea era într-o casă închiriată de Miramax la acel timp pentru a reduce costurile.

Liza Campbell: O editoare de scenarii independentă, a spus pentru Sunday Times că Weinstein a blocat-o la camera sa din hotel din Londra înainte de a-i cere să intre în baie cu el.

Laura Sivan: Fosta prezentatoare Fox News a spus că Weinstein a blocat-o într-un restaurant închis după ce a refuzat să-l sărute și s-a masturbat în fața sa în 2007, conform The Huffington Post.

Jessica Hynes: Actriță britanică, cunoscută pentru rolul ei din filmele “Bridget Jones” și co-creerea și co-scrierea sitcomului “Spaced”, a spus că a fost invitată la Weinstein pentru o probă când avea 19 ani – în bikini. Hynes, cunoscută anterior ca Jessica Stevenson, a refuzat să poarte așa ceva – și și-a pierdut slujba.

Romola Garai: Actrița britanică Romola Garai a spus că s-a simțit ‘agresată’ în urma unei întâlniri cu Harvey Weinsttein la camera sa de hotel când avea 18 ani, întâlnindu-l într-un halat de baie. Garai, cunoscută cel mai bine pentru rolul ei în “Atonement”, a spus că fusese deja angajată pentru un anumit rol dar i s-a spus că avea nevoie de o probă privată cu mogulul hollywoodian deoarece ‘e nevoie să fii aprobată personal de el’. ‘Precum toate femeile din industrie, am avut parte de o ‘probă’ cu Harvey Weinstein’, a spus pentru The Guardian. ‘Deci trebuia să merg la camera sa de hotel din Savoy și a răspuns la ușa în halatul de baie. Aveam doar 18 ani. M-am simțit agresată de asta.’

Asistentă nenumită: Aparent Weinstein s-a purtat într-un mod necorespunzător cu o femeie angajată ca asistenta sa în 1990. Cazul a fost stabilit în afara instanței.

Altă asistentă nenumită: În 2015, Weinstein a supus-o la presiune să-l maseze nud la Hotelul Peninsula, unde a pus-o pe Barth în aceeași situație.

Angajată Miramax nenumită: La un moment dat la începutul anilor 1990, o tânără a părăsit brusc compania în urma unei situații cu Weinstei. A căzut de acord în afara instanței de asemenea.

Femeie nenumită: O femeie ce nu a dorit să fie identificată deorece se temea de legăturile lui Weinstein a spus pentru The New York Times că producătorul a chemat-o la hotelul său la o dată necunoscută și a violat-o.

– Daily Mail

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Peste 30 de femei au ieșit în față și l-au acuzat pe Weinstein pentru tot felul de comportamente inadecvate. Unele dintre aceste acuzații datează de peste 20 de ani în urmă. Hillary Clinton a declarat că a fost “șocată și oripilată” – de parcă acestea sunt noutăți pentru dânsa.

De ce sunt dezvăluite toate acestea acum? De ce toate aceste staruri au ieșit în față în același timp? Atunci când Weinstein a fost protejat de elite, actrițelor care doreau șă-și spună povestea li se spuna că nimeni nu le va crede, să tacă, că nu era nimic serios, iar dacă persistau, să-și ia banii.

Acum, fie că este rezultatul a prea multor femei bine-cunoscut dispuse să mărturisească sau vreun alt motiv necunoscut, Weinstein a căzut din grațiile elitei hollywoodiene. Zidul media ce obișnuia să-l protejeze-în același fel în care continuă să protejeze mulți alți agresori elitiști-a căzut.

Weinstein este acum în mijlocul unei “decăderi” americane clasice. În decursul câtorva zile, acuzații au zburat de pretutindeni, mariajul său s-a destrămat, și a fost demis din propria companie.

În ciuda tuturor acestor fapte, mulți se tem că Weinstein îl va imita pe Polanski și va evita urmărirea penală. (Roman Polanski a fost acuzat de abuzul unei fetițe de 13 ani, dar a evitat urmăriea penală în SUA plecând în Europa. A continuat să fie respectat ca regizor.) În timp ce cariera din Hollywood a lui Weinstein s-a terminat, s-ar putea să stea pe milioanele de dolari câștigate și să evite închisoarea pentru tot restul vieții. Până cum, nu a fost pus sub  acuzare.

Lindsay Lohan nu e de acord

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Pagina anterioară 1 2 3 4Pagina următoare

16 comentarii

    1. Ovidiu, cand veti pricepe ca o tinta foarte importanta, daca nu poate cea mai importanta a unui astfel de site este ca CEI CARE NU S-AU TREZIT SA SE TREZEASCA. Se adreseaza celor care s-au nascut deja spalati pe creieri intr-o lume perversa a divertismentului. Trebuie sa vada si ei ce crime sunt in spatele acestui divertisment pe care societatea l-a bagat tuturor pe gat. si astfel sa vada ca oricum ai da-o in sistem, ajungi sa iti vinzi sufletul iadului si nu ai alta alternativa pentru mantuire decat, Ortodoxia!

      Dar nu toti sunt la nivelul neprihanirii ca tine. Daca toti ar fi ca tine, poate nici nu ar fi nevoie de prea multe site-uri. Sunt atatea carti ale sfintilor parinti.

      Dar unii traiesc inca in lumea antihristica si nu stiu cata suferinta si ce prapastie e in spatele ei…

      Pentru cei care au demult cuget ortodox exista si alte articole, daca vor sa fie neprihaniti si nu ii intereseaza asta.

      Uite iti mai recomand niste site-uri:
      https://caleaimparateasca.wordpress.com/

      https://stranaortodoxa.wordpress.com/2017/08/19/caprioara-in-raiul-pierdut-de-sf-iustin-popovici/

  1. O, da, extraordinar! Sminteala produce lumea toată în care trăim. De cum deschizi internetul, apar numai ‘organe’ dezvelite. Tocmai aici ți-ai găsit să comentezi! “Tenta sexuală” cum spui tu găsești și în Pateric și multe cărți duhovnicești, pudibondule! Doamne, ai milă.

  2. Când faci păcatul public ai un scop, m -am lamurit definitiv cu acest site. Se amestecă otrava cu mierea pentru creștinii calduți și mai puțin pricepuți în lucrările diavolului .Se lucrează foarte subtil. Ne place să ne închinăm lui Hristos dar să-I slujim satanei.

    1. Cu toată dragostea frătzioare, asta e lumea în care trăim. Vrei să te informezi, bine. Nu vrei, iarăși bine. Nu te informează nimeni cu forța. Într-un fel sau altul ceea ce se petrece în lume ne afectează și ne va afecta și pe noi din ce în ce mai direct, deși ne facem iluzia că nu va fi chiar așa. Dar de realitate oricât de hidoasă ar fi ea, nu putem scăpa, oricât “disconfort” ne-ar produce. Te poți rupe cu adevărat de lumea asta așa cum este ea, doar dacă te duci să trăiești într-o peșteră ca un eremit. Poți să faci asta? Se va ajunge și la asta cu siguranță în vremurile lui antihrist, pentru cei care vor apuca acele timpuri, și vor vrea/putea să fugă din calea apocalipsei. Până atunci însă, lumea se va ticăloși din ce în ce mai mult, să n-ai nici o îndoială, și tu vei fi martorul revoltat a ceea ce se va întâmpla.
      Ceea ce prezintă acest articol este doar o mică parte a unei realități îngrozitoare care include lumea celor care conduc și influențează masele, și ăsta este doar vârful “icebegrului”.

  3. P.S. Verificați site-ul Apologeticum dacă găsiți în istoricul lui asemenea articole , cred că este singurul care își păstrează verticalitatea și publică ce trebuie unui creștin ortodox.

    1. Eu cred ca daca ai citit titlul si nu vrei sa-ti patezi mintea si ochii, atunci nu mai intra in acel articol. Dar pentru alti cititori, care aveau o parere buna despre lumea de la Hollywood, acest gen de articol le deschide ochii. Sunt multe articole tabu pe acest portal, dar nu pentru toata lumea. Si pentru ca traim in lume, ortodocsi fiind, trebuie sa luptam impotriva tuturor acestor faradelegi. Ai ramane uimit, cati dintre cititorii acestui portal sunt consumatori activi de filme.

  4. Câtă îndrăzneală! Dar de unde ști tu ce trebuie și ce nu creștinului ortodox?? Asta se cheamă MÂNDRIE și AROGANȚĂ! Așa face dracul, de exemplu, când ne paraste la Dumnezeu. Ești cumva papistas? Ei sunt de regulă monumente de “moralitate” și de superioritate, dar de multe ori pedofili, dereglati psihic etc. Așa suna “discursul” tău. Iar dacă nu-ți place aici, de ce intri?? Stai pe Apologeticum până te chemăm noi! Doamne ajută și iertare.

    1. Lev îl combate pe Ovidiu si ii spune sa citeasca Apologeticum, daca ii place mai mult, si sa nu mai faca taraboi pe aici. Nu are nimic cu Apologeticum. :)

  5. După comentariile postate se observă că o parte din noi suntem oamenii vremurilor.
    Suntem alunecoși și jalnici dar ne dorim și mântuirea.Nu urmăresc să fac dezbinare dar după cum vă exprimați confirmă …”filoZofia” unora profunzi care doresc a fi formatori de opinie în duh ortodox , luminători al celor nepricepuți și adânciți în bezna păcatului în care mă regăsesc.

  6. Ovidiu, inteleg ca esti multumit de persoana ta ca esti treaz, oare nu te-ar multumi si trezirea altora din betia in care traiesc zi de zi? Acoperi ochii copiilor tai cand pe strada intalnesti un tatuat/imbelciugat sau o fusta indecent de scurta sau incerci sa le explici ca asa nu e bine, nu e placut Lui Dumnezeu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button