X

Parada MOGULILOR PERVERȘI de la HOLLYWOOD … WEINSTEIN e doar UN VÂRF DE ICEBERG împins în față pentru a MUȘAMALIZA o rețea criminală enormă

de null

Sub tutelajul stângisților lipsiți de moralitate, Hollywoodul a devenit o mocirlă de stânga de perverși, pedofili, predatori sexuali și violatori.  Incluzându-i pe ceilalți perverși de stânga proeminenți precum Mr. “date rape” Bill Cosby, Anthony “text me your t#tties” Weiner și William Jefferson “you might want to put some ice on that” Clinton, și puteți să începeți să înțelegeți de ce femeile de stânga sunt de părere că toți bărbații sunt porci: Este deoarece bărbații puternici de stânga chiar sunt niște porci, și se ascund în spatele unei narațiuni pro-avort, pro-transgender pentru a abuza, exploata și viola femei vulnerabile și adolescenți nestingheriți.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Faimosul actor infantil Corey Feldman a făcut multe acuzații publice, spunând că pedofilia este “cea mai mare problemă a Hollywoodului.” Vedeți videoclipul său aici:

https://youtu.be/roW238dfUUk

Un film documentar denumit “An Open Secret” îndrăznește să arunce o privire mai adâncă culturii pedofile a Hollywoodului de stânga, expunând abuzul ritualic al băieților și fetelor tinere, în scopul satisfacției personale a puternicilor moguli din Hollywood.

https://www.youtube.com/watch?v=Lwi9Yt_D844

Chiar și Robert Downey Jr. a atenționat asupra culturii de pedofilie din Hollywood:

https://youtu.be/K0bVeznO1s8

Asta aduce un nou context asupra unei alte probleme: Vă reamintiți cum media de stângă a încercat să acopere subiectul Pi##agate? Nici nu pot utiliza acest cuvânt aici, sau articolul va fi interzis algoritmic de către Google, Facebook și Twitter, deoarece termenul a fost clasat ca “fake news permanent”. Tutuși acum vedem cum media de stânga a fost de asemenea complicitară în acoperirea abuzului sexual sistematic, violului și exploatarea femeilor de către elitiști hollywoodieni. Teoria nu mai pare chiar atât de bizară, nu-i așa?

Singura întrebare rămâne: Cât de adânc este totul? Părerea mea este că mii de producători, regizori și directori hollywoodieni sunt implicați într-o rețea masivă de pedofilie, viol și acordări de roluri pay-to-play. Cultura comportamentului sexual deviant, apropo, arată starea de spirit a democraților puternici, cu relații înalte, ce sunt aproape toți bolnavi psihici și înclinați spre rău. Aceiași oameni ce strigă în gura mare condamând drepturile de deținere a armelor, adeseori în viața lor privată, violează minori și tineri pentru a-și satisface plăcerile perverse. Asta a devenit Hollywood: o mocirlă de boală, suferința, exploatare și perversiune.

Nu-i de mirare că totul pe Netflix acum include perversiuni sexuale: Face parte din cultura lor. Iar aceeași oameni ce își găsesc satisfacția în violarea copiilor și femeilor sunt aceleași persoane care ne spun că Donald Trump e rău, că America nu are nevoie de controale la granițe și Hillary Clinton era un înger. Vedeți tiparul acum?

CE-I DE FĂCUT: Nu mai urmăriți filme. Nu mai închiriați filme. Nu mai sprijiniți financiar pedofilii și perverșii de la Hollywood. Fiecare film pentru care plătiți să-l vizionați constituie un “vot” pentru exploatarea sexuală a femeilor și copiilor de către elitisti bogați și puternici din Hollywood precum Harvey Weinstein. Tot ceea ce stânga atinge este infectat: Hollywood, NFL, univeristăți și chiar știința climatologică. Stânga este un cartel scăpat de sub control de demenți și perverși ce încearcă sistematic să distrugă bărbați, familii, suveranitate națională și Constituția Americană. Războiul cultural este în plină desfășurare, iar dacă stânga câștigă vor prăda întreaga cultură, eviscerând fiecare instituție până când țara este decimată.

Rămâneți informați citind OutrageDepot.com.

Iată și ce putem citi la The (Authorized) Downfall of Harvey Weinstein de pe Vigilant Citizen:

Decăderea (autorizată) a lui Harvey Weinstein

A fost odată cel mai puternic și intangibil mogul Hollywood. Acum a căzut în dizgrație și a fost demis de la compania ce-i poartă numele. Ce s-a întâmplat?

Harvey Weinstein este arhetipul producătorului Hollywood depravat. Promitea actrițelor tinere și frumoase roluri în schimbul favorurilor sexuale. Dacă lucrurile nu decurgeau bine, se încrunta și recurgea la tipica replică hollywodiană: “Nu vei mai lucra în acest oraș vreodată”. Dacă subiectele avansurilor sale îndrăzneau să se întoarcă împotriva sa, le arunca bani până tăceau. Sau mai rău, amenința că le va distruge carierele prin intermediul relațiilor sale mass media.

“Surse multiple relatau că Weinstein se lăuda frecvent despre cum introducea subiecte în media împotriva detractorilor săi; aceste surse se temeau că pot fi vizate în mod similar.”

– The New Yorker, De la avansuri agresive la asalt: Acuzatorii lui Harvey Weinstein își spun poveștile

Un secret deschis

De ani de zile, șirul de asalturi sexuale ale lui Weinstein erau un secret deschis. Chiar mai grav, era o glumă recurentă. Acesta e un clip de la Oscarurile din 2013 unde Seth McFarlane face aluzie la abuzurile lui Weinstein.

https://www.youtube.com/watch?v=KCNvREKTnQc

Răsul publicului e oarecum jenant.

Aici e un clip din 30 Rock cu personajul Jenna refuzându-l pe Weinstein.

https://youtu.be/0ceNfXrccbQ

Sfera de putere a lui Weinstein nu era limitată la Hollywood. Și-a croit calea către elita politică devenind un important susținător financiar al tuturor candidaților democrați din ultimele două decenii.

Conform Centrului pentru Politică Receptivă, Weinstein a donat personal 1,4 milioane de milioane de dolari pentru Partidul Democrat, candidații săi și comitetele sale începând din 1990. În plus, rețeaua sa a strâns sute de mii de dolari pentru Barack Obama în 2012 și Hillary Clinton în 2016, permițându-i să atingă un nivel mai înalt pe scara donatorilor, cât și un nivel mai înalt de acces.

De exemplu, în 2011 Weinstein a invitat VIPuri (incluzând staruri precum Gwyneth Paltrow și Alicia Keys) la locuința sa din New York pentru o recepție de stângere de fonduri pentru Barack Obama – ce era prezent. Da, Obama se afla în locuința sa.

Harvey Weinstein era de asemenea un vizitator regulat la Casa Albă. În 2011, era la masa de onoare cu ocazia unui prânz al Departamentului de Stat alături de Hillary Clinton și Angela Merkel. În 2012, era la o cină în onoarea prim-ministrului britanic David Cameron. Soția lui Weinstein, Georgina Chapman, a croit rochia lui Michelle Obama cu acea ocazie.

Pe 20 iunie 2016, Hillary Clinton a mers la o stângere de fonduri în locuința lui Weinstein din New York unde aproximativ 60 de invitați au achitat fiecare 33,400 de dolari pentru a participa. Da, Clinton se afla în locuința sa.

Cu candidata fiind prezentă, strângerea de fonduri din 20 iunie 2016 a acumulat 1,8 milioane de dolari pentru campania Clinton. Evenimentul la care au participat Leonardo DiCaprio, Jennifer Lopez, Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick a fost unul din multele în care s-a implicat Weinstein în anul precedent pentru bătălia lui Clinton pentru nominalizare iar apoi împotriva lui Donald Trump în efortul de a deveni prima femeie președinte din America. Îndemnându-i pe alții să scrie cecuri substanțiale, Weinstein a donat el însuși mii de dolari pentru campania Clinton și 30.000 de dolari pentru Fondul Victoriei Clinton.

– Deadline, Hillary Clinton primește mai mulți bani de la Harvey Weinstein, JLo & Sarah Jessica Parker

Weinstein a fost apropiat de Hillary …
… și soțul acesteia …
… și fiica acesteia.
Weinstein cu Obama și Schumer.
Weinstein la aniversarea de 100 de ani a Planned Parenthood pe 2 mai 2017 – cu Hillary.

Încă un amănunt: În 2004, Weinstein a fost desemnat Comandor onorific al Ordinului Imperiului Britanic.

Dizgrația

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Pagina anterioară 1 2 3 4Pagina următoare

16 comentarii

    1. Ovidiu, cand veti pricepe ca o tinta foarte importanta, daca nu poate cea mai importanta a unui astfel de site este ca CEI CARE NU S-AU TREZIT SA SE TREZEASCA. Se adreseaza celor care s-au nascut deja spalati pe creieri intr-o lume perversa a divertismentului. Trebuie sa vada si ei ce crime sunt in spatele acestui divertisment pe care societatea l-a bagat tuturor pe gat. si astfel sa vada ca oricum ai da-o in sistem, ajungi sa iti vinzi sufletul iadului si nu ai alta alternativa pentru mantuire decat, Ortodoxia!

      Dar nu toti sunt la nivelul neprihanirii ca tine. Daca toti ar fi ca tine, poate nici nu ar fi nevoie de prea multe site-uri. Sunt atatea carti ale sfintilor parinti.

      Dar unii traiesc inca in lumea antihristica si nu stiu cata suferinta si ce prapastie e in spatele ei…

      Pentru cei care au demult cuget ortodox exista si alte articole, daca vor sa fie neprihaniti si nu ii intereseaza asta.

      Uite iti mai recomand niste site-uri:
      https://caleaimparateasca.wordpress.com/

      https://stranaortodoxa.wordpress.com/2017/08/19/caprioara-in-raiul-pierdut-de-sf-iustin-popovici/

  1. O, da, extraordinar! Sminteala produce lumea toată în care trăim. De cum deschizi internetul, apar numai ‘organe’ dezvelite. Tocmai aici ți-ai găsit să comentezi! “Tenta sexuală” cum spui tu găsești și în Pateric și multe cărți duhovnicești, pudibondule! Doamne, ai milă.

  2. Când faci păcatul public ai un scop, m -am lamurit definitiv cu acest site. Se amestecă otrava cu mierea pentru creștinii calduți și mai puțin pricepuți în lucrările diavolului .Se lucrează foarte subtil. Ne place să ne închinăm lui Hristos dar să-I slujim satanei.

    1. Cu toată dragostea frătzioare, asta e lumea în care trăim. Vrei să te informezi, bine. Nu vrei, iarăși bine. Nu te informează nimeni cu forța. Într-un fel sau altul ceea ce se petrece în lume ne afectează și ne va afecta și pe noi din ce în ce mai direct, deși ne facem iluzia că nu va fi chiar așa. Dar de realitate oricât de hidoasă ar fi ea, nu putem scăpa, oricât “disconfort” ne-ar produce. Te poți rupe cu adevărat de lumea asta așa cum este ea, doar dacă te duci să trăiești într-o peșteră ca un eremit. Poți să faci asta? Se va ajunge și la asta cu siguranță în vremurile lui antihrist, pentru cei care vor apuca acele timpuri, și vor vrea/putea să fugă din calea apocalipsei. Până atunci însă, lumea se va ticăloși din ce în ce mai mult, să n-ai nici o îndoială, și tu vei fi martorul revoltat a ceea ce se va întâmpla.
      Ceea ce prezintă acest articol este doar o mică parte a unei realități îngrozitoare care include lumea celor care conduc și influențează masele, și ăsta este doar vârful “icebegrului”.

  3. P.S. Verificați site-ul Apologeticum dacă găsiți în istoricul lui asemenea articole , cred că este singurul care își păstrează verticalitatea și publică ce trebuie unui creștin ortodox.

    1. Eu cred ca daca ai citit titlul si nu vrei sa-ti patezi mintea si ochii, atunci nu mai intra in acel articol. Dar pentru alti cititori, care aveau o parere buna despre lumea de la Hollywood, acest gen de articol le deschide ochii. Sunt multe articole tabu pe acest portal, dar nu pentru toata lumea. Si pentru ca traim in lume, ortodocsi fiind, trebuie sa luptam impotriva tuturor acestor faradelegi. Ai ramane uimit, cati dintre cititorii acestui portal sunt consumatori activi de filme.

  4. Câtă îndrăzneală! Dar de unde ști tu ce trebuie și ce nu creștinului ortodox?? Asta se cheamă MÂNDRIE și AROGANȚĂ! Așa face dracul, de exemplu, când ne paraste la Dumnezeu. Ești cumva papistas? Ei sunt de regulă monumente de “moralitate” și de superioritate, dar de multe ori pedofili, dereglati psihic etc. Așa suna “discursul” tău. Iar dacă nu-ți place aici, de ce intri?? Stai pe Apologeticum până te chemăm noi! Doamne ajută și iertare.

    1. Lev îl combate pe Ovidiu si ii spune sa citeasca Apologeticum, daca ii place mai mult, si sa nu mai faca taraboi pe aici. Nu are nimic cu Apologeticum. :)

  5. După comentariile postate se observă că o parte din noi suntem oamenii vremurilor.
    Suntem alunecoși și jalnici dar ne dorim și mântuirea.Nu urmăresc să fac dezbinare dar după cum vă exprimați confirmă …”filoZofia” unora profunzi care doresc a fi formatori de opinie în duh ortodox , luminători al celor nepricepuți și adânciți în bezna păcatului în care mă regăsesc.

  6. Ovidiu, inteleg ca esti multumit de persoana ta ca esti treaz, oare nu te-ar multumi si trezirea altora din betia in care traiesc zi de zi? Acoperi ochii copiilor tai cand pe strada intalnesti un tatuat/imbelciugat sau o fusta indecent de scurta sau incerci sa le explici ca asa nu e bine, nu e placut Lui Dumnezeu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button