”Iisus din Siberia”, un INSELAT cu 5000 de ADEPTI care i se INCHINA și CRED în el. Scopul său: UNIREA tuturor RELIGIILOR de pe pământ

oct. 20, 2017 32378 18 http://bit.ly/2qKeE1Z

A fost polițist rutier, are doi copii, iar acum susține că este reîncarnarea lui Iisus Hristos pe pământ. Sergey Anatolyevitch Toro are 56 de ani și trăiește în Rusia, într-un sătuc din Siberia.

Omul crede că spiritul lui Hristos s-a reîntors pe pământ după crucificarea Sa, iar acum ar sălăşlui în el. În plus, fostul polițist, cunoscut acum sub numele de Vissarion, are alături de el nu mai puțin de 5.000 de ruși care i se închină și cred în el, potrivit mirror.co.uk..

El îi învață pe ”slujitorii” săi lecții despre reîncarnare, apocalipsă și le vorbește și despre beneficiile vegetarianismului. Oamenii respectă astfel reguli stricte, nu consumă carne și nici nu fumează sau beau. Mai mult, banii le sunt interziși.

Din ce spune ”Iisus din Siberia”, scopul grupului pe care îl conduce ar fi acela de a uni toate religiile de pe pământ.

Mulți dintre miile de ruși care îl urmează au renunțat la o carieră de succes, pentru a fi alături de ”profesorul” lor.

Vissarion le cere oamenilor din grupul său să doneze bani și profită de munca lor pentru a-și dezvolta afacerile. În acest fel, s-a ales cu acuzații de exploatare a oamenilor.

NOTĂ OrtodoxINFO

 „Luati aminte sa nu va amageasca cineva. Ca multi vor veni in numele Meu zicand: Eu sunt Hristos si pe multi ii vor amagi” (Matei 4-5).

Se vor scula hristosi mincinosi si prooroci mincinosi si vor face semne si minuni, ca sa duca in ratacire, de se poate, pe cei alesi. Dar voi luati seama. Iata dinainte v-am spus voua toate.
(Marcu 13:22-23)

Asadar, am fost avertizati. Am ajuns sa vedem inselatii inmultindu-se ca ciupercile, caci traim in veacul minciunii.

Stim ca nu poate fi vorba de Hristos cel Adevarat, caci acest lucru nu este cu putinta pana la Parusie. Insa, vedeti cum se joaca Dracul? El zice ca nu-i vorba de Hristos, ci de reincarnarea Lui. Si uite asa ii impaca si pe crestini.

De ce nu este buna teoria reincarnarii? Pentru ca aceasta este una dintre invataturile new age care are parte de o foarte mare promovare, mai ales in tarile crestin ortodoxe in scopul distrugerii credintei adevarate. Pericolul este foarte mare, caci crestinii caldicei care au si anumite inclinatii spre invataturile ecumenismului, cum ca toti se inchina aceluiasi Dumnezeu si toate credintele sunt bune, pot cadea foarte usor in inselare si prin aceasta in afara bisericii.

Observati la acest inselat ca vorbeste despre unirea tuturor religiilor, vegetarianism (crestinii il pot identifica gresit cu postul) si o societate fara bani, obiective care sunt cuprinse in agenda Noii Ordini Mondiale. Asadar, astfel de oameni chiar pun umarul la instaurarea acestei noi lumi antihristice.

Cititi va rog si:

REINCARNAREA este incompatibila cu credinta ortodoxa

“Roade” ale lucrarii lui Oreste …  

Pentru cine mai avea dubii ca ORESTE e anti crestin si promoveaza reala NOUA ORDINE MONDIALA

Mare sminteala pe siteul „agentia.org”: exista un Demiurg, reincarnarea e reala si … n-a existat potopul

 

 

 

 

 

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
18 Comentarii la “”Iisus din Siberia”, un INSELAT cu 5000 de ADEPTI care i se INCHINA și CRED în el. Scopul său: UNIREA tuturor RELIGIILOR de pe pământ”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 20 octombrie 2017 at 18:55

  Alt diliu

 2. # 20 octombrie 2017 at 18:58

  Nici nu seamana cu Iisus.

 3. # 20 octombrie 2017 at 19:04

  Inselati de diavol

 4. # 20 octombrie 2017 at 19:21

  Saracu…Doamne iarta l

 5. # 20 octombrie 2017 at 19:27

  Tot soiul de nebuni, din păcate mulți naivi

 6. # 20 octombrie 2017 at 19:41

  Daca va va zice cineva atunci: „Iata, Hristosul este aici” sau: „Iata-L acolo”, sa nu-l credeti.
  . Caci se vor scula hristosi mincinosi si proroci mincinosi. Ei vor face semne si minuni, ca sa insele, daca ar fi cu putinta, si pe cei alesi.
  . Paziti-va, iata ca vi le-am spus toate dinainte.

 7. # 20 octombrie 2017 at 19:46

  În zilele din urmă mulţi hristoşi mincinoşi se vor arăta

 8. # 20 octombrie 2017 at 19:50

  asta nu are nici o treaba cu credința, un drac care vrea sa atragă câți mai multi oameni inocenti si creștini ortodocși, Rusia are multi crestini…
  Să nu vă amăgească nimeni, cu nici un chip; căci ziua Domnului nu va sosi, până ce mai întâi nu va veni lepădarea de credintă si nu se va da pe fată omul nelegiuirii, fiul pierzării, potrivnicul, care se înaltă mai presus de tot ce se numeste Dumnezeu, sau se cinsteste cu închinare, asa încât să se aseze el în templul lui Dumnezeu, dându-se pe sine drept dumnezeu… (II Tes. 2, 3-4).

 9. # 20 octombrie 2017 at 20:30

  Se împlinesc scripturile

 10. # 20 octombrie 2017 at 20:44

  Maica Sfanta si Preacurata ,a inebunit lumea .

 11. # 20 octombrie 2017 at 21:42

  Macar daca ar fi studiat oleaca crestinismul,Umanitatea nu ar fi avut nevoie de un Rascumparator al ei,daca teoria reincarnarii ar avea o baza reala.Ceea ce afirma nefericitul este din start o contradictie a credintei crestine.

 12. kosk
  # 20 octombrie 2017 at 21:43

  e din aceiasi categorie de personaje „charismatice” precum Rasputin, Tolstoi, Baba Vanga si ai nostri Zian Boca, Petrache Lupu, Nil Dorobantu, etc.din pacate multi le cad victime..

 13. # 20 octombrie 2017 at 22:10

  Fereasca Dumnezeu!!

 14. # 21 octombrie 2017 at 4:28

  Sa fie Maytreea (anticristul) de care se vorbește? !!!

 15. # 21 octombrie 2017 at 12:26

  Incet, incet se apropie si se adevereste…

 16. # 21 octombrie 2017 at 17:19

  Saracu?

 17. # 21 octombrie 2017 at 18:06

  O sa se termine cu prostia asta can „Isusul” lor o sa intre in pamant carand cu el 5000 de suflete in Iad. Doamne fereste si ai mila de ei.

Scrie un comentariu

Scroll Up