Folia de aluminiu te ajută să plăteşti MAI PUŢIN la căldură

Oct 20, 2017 11279 1 goo.gl/Y5yGnK

FOTO: http://greentips.ro/wp-content/uploads/2016/08/36-800×500.jpg

O folie de aluminiu între calorifer şi peretele exterior poate face minuni la factura de încălzire. Dar nu numai folia de aluminiu, ci şi parasolarele pe care le folosim la automobil. Rezultatul este uimitor, merită încercat.

Acest truc ne poate ajuta să mai stopăm din pierderile de căldură din cameră. Nu este complicat, ci puţin mai greoi de aşezat folia în spatele caloriferului, din acest motiv se pot folosi şi acele parasolare pentru maşini care sunt tot din folie de aluminiu, doar că mai groase şi mai uşor de plasat în spatele caloriferelor, chiar mai eficiente.

Multora nici prin gând nu le-ar fi trecut să îşi tapeteze peretele cu folie de aluminiu sau cu parasolare auto, de aceea merită încercat, rezultatul va fi unul mulţumitor. Nu este deloc inestetic, nici nu se observă în cazul caloriferelor moderne, iar efectul va fi aproape imediat: va radia căldura emanată de calorifer înapoi către cameră în loc să se oprească într-un perete de exterior rece şi neizolat corespunzător.

Si celor cu centrale termice de apartament este recomandat acest truc. Termostatul ambiental se va opri mult mai repede deoarece temperatura camerei va creşte într-un timp mult mai scurt datorită acestui truc.

Ți-a plăcut acest articol? Te rugăm să ne susții, făcând o mică donație pentru menținerea acestui portal.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “Folia de aluminiu te ajută să plăteşti MAI PUŢIN la căldură”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. # 21 octombrie 2017 at 9:13

    Aluminiul la caldura emana substante toxice…te va ajuta sa traiesti mai putin, sau sa platesti mai mult ptr medicamente…

Scrie un comentariu

0 0 0 0