Daca nu erau “dictatorul” BASHAR AL-ASSAD si “rusii ticalositi”, acum nu mai era picior de ortodox in Siria / VIDEO: Presedintele sirian si sotia in vizita la copiii orfani de la Manastirea Saidnaya

oct. 18, 2017 10420 5 http://bit.ly/2H6A6sP

Va amintiti?

Maica Domnului i s-a arătat președintelui Assad în Mănăstirea Saidnaya.

Iata-l in 2016 pe președintele sirian Bashar al-Assad și soția lui Asma in vizita la copiii orfani de la mănăstirea Saidnaya, duminică. La mănăstirea, Assad a fost întâmpinat de călugărițe și unii dintre cei cincizeci de copii orfani care locuiesc în prezent acolo.

Cititi va rog si:

http://theglobalherald.com/bashar-asma-assad-visit-orphans-at-ancient-saidnaya-monastery-at-christmas/155010/

Articolul zilei (17.09.2013) – Un sirian ortodox din Siria: „Am trait 7 ani in Romania si sincer, va spun ca nu cred ca crestinii Romaniei au mai multa libertate decat crestinii Siriei”

Articolul zilei (28.08.2013): Scrisoarea unei femei din Siria pentru Antena 3. „Ce o sa se aleaga de noi?”. Drama inca unui popor ce va fi „ajutat” de statele democrate …

Video: SLUJBA DE FLORII sub bombardament ISIS …

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
5 Comentarii la “Daca nu erau “dictatorul” BASHAR AL-ASSAD si “rusii ticalositi”, acum nu mai era picior de ortodox in Siria / VIDEO: Presedintele sirian si sotia in vizita la copiii orfani de la Manastirea Saidnaya”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 19 octombrie 2017 at 2:51

  Daca nu erau dictatorul Bashar AlAssad si rusii ticalositi acum erau mai multi sirieni in Siria, si nu in Europa. #ortodoxinfo

  • # 19 octombrie 2017 at 5:20

   Dacă nu erau Globaliștii SUA, care au finanțat și creat organizația teroristă ISIS, în timpul „Primăverii Arabe” (2010-2011), nu veneau imigranți în Europa.

  • # 19 octombrie 2017 at 5:53

   Daca nu erau carti si informatii disponibile, ti-as fi inteles ignoranta. Rumega-ti propaganda putinista in continuare.

   • timisorean1
    # 19 octombrie 2017 at 20:38

    Mai degraba tu ai o problema. Se vede si din nume. Dute pe „adevarul”.

 2. Monah
  # 20 octombrie 2017 at 11:09

  Așa au distrus și mănăstirile ortodoxe și bisericile din fosta Yugoslavie de știe că nu le place ortodoxia

Scrie un comentariu

Scroll Up