X

PROTESTE NAȚIONALE ANTI VACCINARE OBLIGATORIE: Duminică, 22 octombrie 2017

de Andreea Lungu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vor avea loc marșuri în mai multe orașe din țară: București, Cluj, Constanța, Craiova, Sibiu, Vaslui. Pe masura ce se mobilizeaza și alte orașe, vă vom anunța.

  • București: Duminică, 22 octombrie 2017 ora 17.00, traseu: Piata Constitutiei – Piata Unirii – Piata Universitatii – Piata Romana – Piata Victoriei.
  • Cluj-Napoca: Duminica ora 16:00, Monumentul Memorandistilor.
  • Constanța: Sâmbătă, ora 12:30, Parcul Primăriei (Harta Tomisului – chioș Telegraf colț cu Bdul Ferdinand);
  • Craiova: Duminica 22 octombrie. Întalnire în Piata Mihai Viteazul între 17-18
  • Sibiu: Duminică, ora 16, marsul porneste din Piata Mare, Bulevardul Nicolae Balcescu, Piata Unirii, Magazinul Dumbrava si se incheie in Piata Mica.
  • Vaslui: Duminică, ora 15, în Centrul Civic.
  • Timisoara: Duminica 22 Oct. , orele 16-18 , P-ta Victoriei

informații preluate de pe #ProtesteNuVaccinariiFortate.

https://www.youtube.com/watch?v=p9o_0D6gcHs

Despre vaccinuri s-au spus multe si bune si rele. S-a spus ca salveaza vieti. Iar pe de alta parte au fost voci care au afirmat ca epidemiile erau in stagnare sau in curba descendenta chiar inainte de aparitia unor vaccinuri. Unii romani sunt speriati de virusi altii spun ca nu exista nici o dovada stiintifica a existentei unui virus. Adica exista inca un premiu pus la bataie in comunitatea stiintifica pentru izolarea unui virus spre a fi studiat. M-am intrebat si eu daca acest lucru e posibil. Cum adica acest virus care este prea mic pentru a fi studiat poate fi inactivat, amortit, adormit, fragmentat si pus in vaccinuri. Suntem oameni si am fost inzestrati cu gandire de catre Dumnezeu. E normal sa ne punem intrebari sa avem indoieli. Dar nu despre asta vreau sa va vorbesc ci despre obligativitatea vaccinala.

Traim o situatie grava si fara precedent de la caderea comunismului încoace. Legea vaccinarii aflata in Parlament acum prevede vaccinarea obligatorie a  fiecarui român, fie copil, adult, batran, cu “vaccinuri noi”. Se stipuleaza pedepse mari pentru cei ce vor refuza vaccinarea: amenzi, acuzarea de rele tratamente aplicate minorului, indepartarea din scoli si gradinite a copiilor nevaccinati si sanatosi. Da, am auzit la televizor ca este epidemie. In acelasi timp am auzit de la parinti marturii ca medicii de familie cresc artificial cifrele epidemiei dand diagnostice de rujeola, rubeola care ulterior nu se cornfirma la analize. De asemenea am ascultat cu atentie vocile parintilor care au vaccinat si totusi imediat dupa vaccin copiii au facut boala pentru care au fost vaccinati. Dar cel mai mult m-a impresionat numarul mare de parinti cu copii in stuatii medicale grave: retard, autism, dermatite, intolerante alimentare, epilepsie sau alte encefalopatii debilizante. Ei sustin ca au avut copii perfecti, dezvoltati normal iar dupa un vaccin a inceput calvarul. Unii dintre ei au primit hartii medicale in care li s-a confirmat ca sunt victimele unor reactii post-vaccinale. Am strans multe astfel de marturii. In conditiile in care nici un pahar de apa nu vrem sa bem obligati de ce sa fim obligati sa facem vacccinuri predispunandu-ne copiii la afectiuni mai grave decat bolile copilariei?

Reactiile adverse sunt trecute de producatori in prospecte. Se pot consulta de exemplu pe site-ul merck.com. Tot producatorii au trecut cu nonsalanta componentele vaccinurilor printre care si celulele de fetusi avortati, liniile celulare Wi-38 si MRC-5. Pe aceste celule se cultiva asa-zisii “virusi”. Nu mai vorbim de adjuvantii cu un efect lent dar ravasitor asupra creierului, ca si aluminiul. Crestin-ortodoxă fiind, semnalez doua aspecte importante. Liberul arbitru este un dar inalienabil dat de Dumnezeu omului. Eu ii rescpect aproapelui meu acest drept prin urmare cred ca e dreptul fiecarui parinte sa aleaga daca vaccineaza sau nu. Pot sa imi sfatuiesc fratele sau aproapele in cazul in care cred ca greseste, dar nu pot hotara pentru el. Nimic nu este mai presus de voia Lui Dumnezeu.

Al doilea aspect este acela al celulelor de fetusi avortati prezente in vaccin. Sunt impotriva avortului. Insa nu voi judeca pe nimeni care dintr-o cauza sau alta a ajuns sa savarseasca acest mare pacat. Nu sunt eu pusa sa judec. Dar refuz sa fiu partasa la genocid introducand in copiii mei aceste celule de avortoni. Din pacate BOR nu a fost prea deschisa la o comunicare cu noi, cei care refuzam obligativitatea. Nu le cunoastem motivele. Legea vaccinarii a trecut de patru comisii parlamentare fara probleme. Ni se refuza inclusiv dreptul de a refuza vaccinarea din motive religioase sau filosofice. Acest drept exista in alte state. Plaga obligativitatii vaccinale vine din America si se extinde pe Europa. Chiar daca suntem putini vom opune rezistenta pentru ca e vorba de viata sanatoasa si viitorul copiilor nostri. Sanatatea nu vine din seringa! Corpul meu, alegerea mea! Copiii nevaccinati sunt sanatosi!

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

20 comentarii

  1. Exista o sansa doar DACA se va aduna un numar semnificativ de persoane. In Italia 1 MILION n-a fost suficient! Marturisirea este o DATORIE in aceste vremuri de teroare.

    1. Intr-adevar este vorba despre un genocid!!!!Trebuie sa fim uniți dragi romani,dragi părinți.Trebuie să ieșim în număr cât de mare in stradă,sa denunțăm acest abuz.Iar acesti corupti care reprezinta”poporul “si interesele lui înlăturați de la putere înainte să fiecare tarziu.Cred ca stim cu totii ce se întâmplă cu BOR -ul …..Uitati-va la catolici.Banuiesc ca nu vreti sa ajungem ca si ei ,conduși la infinit de jidani si organizatiile lor oculte.

      1. Alooooo …. Andreeeeeaaa ….

        Manifestatia este impotriva vaccinarii obligatorii nu a puterii care, slava Domnului, este legitima (mai putin de 1 an de la alegerile din decembrie 2016).

        Alegerile anticipate n-ar face decat sa arunce tara in haos si sa favorizeze jocurile de culise. Atunci chiar ca nu vei mai sti cine conduce de fapt. Schimbarea regelui, bucuria nebunilor.

        Riscul cel mare al manifestatiilor de strada este deturnarea in opusul lor. Avem politie politica si stat paralel care conduce din umbra. Chiar credeti ca nu s-ar fi tinut pana acum Referendumul pt casatoria fireasca? Dar in Parlament avem oameni care, ca toti oamenii de altfel, nu sunt perfecti. Din pacate in tara exista un colos cu o putere uriasa de a sti fiecare detaliu din viata fiecaruia care are si instrumentele de constrangere pentru a conditiona comportamentul coltosilor. O trista realitate dar daca nu tinem cont de ea riscam sa ne luptam cu morile de vant si sa facem mai mult rau decat bine.

        Avem obligatia de a marturisi Adevarul si ar fi de preferat sa folosim toate mijloacele disponibile (nu este nevoie sa fii un mare strateg de comunicare ca sa imaginezi o campanie adecvata care porneste de la oameni putini dar determinati si care poate creste pana la nivel de mase; din pacate leadership-ul pe zona asta este f slab si doar atat a putut – sa organizeze niste manifestatii; in situatia de acum trebuie date atacuri punctuale; energia nu poate fi risipita pe tot frontul; se gasesc 2-3 puncte vulnerabile si pe ele se concentreaza intreg efortul de comunicare si lupta efectiva, inclusiv juridic cu tot tam-tam-ul de rigoare). Iesirea in strada ar trebui evitata dar in situatia de fata macar atat sa se faca.

        Nu cred ca se vor strange multi oameni dar inca este timp pentru a se lucra pe zona de impact. Pentru ca si vremea se anunta prielnica cred ca nu ar fi un sacrificiu prea mare pentru a mobiliza cat mai multi dintre cei care au fost cu adevarat afectati de vaccinuri. Sa aduca cat mai multi in carucioare. Si cu patul daca se poate. Sa faca panouri mari cu chipul lor, sa scrie vaccinul si boala de care sufera. Pentru cei morti sa aduca sicrie insotite de panoul individual de informare.

        Sa scrie mare de multe ori SI COPILUL TAU AR PUTEA FI PRINTRE NOI – pe carucioare si sicrie care se vor afla in mars – ca si cum si-ar astepta “beneficiarii”.

        Ceva sanse sunt totusi deoarece cazuistica efectelor negative este deja destul de mare si bine documentata, inclusiv de justitia americana care a dat sanctiuni.

        Doamne ajuta!

        1. “Alooo…. Andreeeeea…..”, – nu cred că este o introducere tocmai respectuoasă, mai ales din partea unei persoane numite pe o notă Ortodoxinfo : “fratele nostru”. Andreea, și-a exprimat o stare de suflet, onestă și întreagă, poate a avut de suferit din cauza vaccinării! Ce încredere să aibă în legitimitatea vreunui guvern, în România de astăzi, când nici în vest guvernele nu mai sunt legitime!? Are dreptate, guvernul e vândut intereselor străine, corporatiste! BOR, e infiltrat de surogatul iudeo-creștin, iar iudeii, DA!, chiar ne conduc țara de 28 de ani! Despre „guvern”, în frunte cu lacheul german luteran, și dacă PSD-ul “ales”, reprezintă cu adevărat voința și interesul suprem al poporului român, atunci să iasă ei în stradă împotriva vaccinării obligatorii – poate așa reușesc și ei să-și capete locul câștigat la alegeri… dar mi-am revenit, a fost doar un vis! Cât despre tehnicile menționate mai sus, dacă crezi că înduioșează pe cineva (din guvern), sicrie, paturi, scaune cu rotile și copii handicapați pe viață de înverșunarea minorități criminale care conduce țara românească, atunci pardon Monsieur, dar faci pe naivul! Poporul român nu e doar în pericol de vaccinare sau de intoxicare alimentară, de fragmentare teritorială, colonizare etc., simple unelte printre altele care formează întregul : GENOCID ÎMPOTRIVA POPORULUI CU COMPLICITATEA STATULUI ROMÂN INFEUDAT CĂ ȘI RESTUL DEȚINUȚILOR DIN U.E ȘI NATO!! Așa dar, „frate Stan”, propun altceva : ce zici dacă ieșim în stradă, nu doar împotriva vaccinării ci împotriva întregului guvern, să ieșim cu sicrie goale și cruci inscripționate cu numele tuturor trădătorilor din guvern… și chiar să umplem! Îți garantez că nu mai aude nimeni de vaccinare obligatorie! Ce zici frate Stan, e bine așa, sau mă trezesc și eu cu vreun : “Alooooo….. Mihaaaaai….”?

          Numai bine, oricum!

          1. Draga Mihai,

            Te rog nu te speria de introducere. De data aceasta adresarea ta este induiosatoare si, crede-ma, nici n-as putea formula altfel :).

            Apelarea Andreei n-a fost o jignire ci un mod de a atrage atentia. Atat. Daca s-a inteles si altceva imi cer iertare tuturor.

            Este totusi important de stiut ca statul paralel, care aproape ca a preluat conducerea din umbra intr-o mare parte a lumii (ex. uite ce se intampla in SUA, vezi cum a ajuns un maimutoi in doar cateva luni presedintele celei de a doua tari ca putere din Europa deja fara Anglia samd) iar in Romania face un galop de sanatate din a submina interesul national in favoarea globalismului, ARE NEVOIE ca plebea SA IASA MASIV IN STRADA pentru a putea deturna protestele si a impune ca o consecinta logica masuri prin care Big Brother-ul orwellian va parea mic copil.

            Crede-ma ca din acest motiv chiar merita strigat dar ma tem ca oamenii vor realiza prea tarziu ce li se intampla iar furia lor de atunci va fi zadarniza pentru intoarcerea la normalitate iar efortul lor va folosi doar la legitimarea noului sistem opresiv care acum inca poarta manusi.

            Ceea ce am propus a se face este doar un mod de a prezenta situatia emotional pentru a atrage atentia la cat mai multi oameni. Nicidecum celor are ne conduc. I-am vazut in comisie cat sunt de siguri pe ei, surzi, muti si insensibili la orice argument rational.

            Indiferent de conducatorii pe care i-am avea, de numele si culoarea lor politica, trebuie sa stii ca vor decide conform interesului poporului numai daca vor simti o mica presiune din partea acestuia. Fac asta nu de frica (n-au teama decat de cei care-i ameninta din umbra, deci nu de noi) ci dintr-un calcul meschin pentru ca simt ca INCA nu pot lucra 100% pe fata si prefera s-o dea la-ntors cand sunt inconjurati de evidente care le demasca faradelegile.

            Este insa EXTREM de apropiat momentul in care se vor da pe fata si atunci nu vor mai avea nici o ezitare din a lucra raul la vedere (atunci cand oamenii se vor indeparta de tot de Dumnezeu si-si vor pierde cu totul discernamantul).

            Caderea oamenilor este continua si accelerata si TOTI ne aflam in aceasta spirala care ne duce in jos. Intr-un fel sau altul TOTI suntem partasi raului care se lucreaza in lume chiar daca aparent n-o facem. Crezi oare ca portarul de la multinationala nu este si el partas in felul lui? Sau medicul care nu marturiseste avortul, “moartea clinica”, vaccinurile? Sau noi care giram globalismul cumparand din supermarket? Sau it-istul care are contributia sa mica sau mare la functionarea unui sistem folosit pentru a controla si care creeaza impresia atotputerniciei omului? Si exemplele pot continua la nesfarsit pentru ca, DA, caderea este pe TOATE planurile, inclusiv in Biserica dupa cum stim cu totii.

            Chiar daca nefericita, este o realiate ca DISPARE CREDINTA de pe pamant sub ochii nostri. Vedem ca se implineste Scriptura si nu realizam cat suntem de aproape de acele clipe.

            De aceea SINGURA SOLUTIE REALA ESTE INTOARCEREA LA HRISTOS!

            Dar ce sa spui cand esti in fata unor evenimente precum vaccinarea in dreptul caruia comentam? Propui ceva doar doar s-o mai misca unul, s-o mai trezi altul si arati un pic de vehementa, cu apelativul aloooo, atunci cand cineva propune sa facem jocul papusarilor.

            Ce altceva ar mai fi de spus?

            Da, DUMNEZEU CU MILA!

            ACUM este momentul in care trebuie sa alegem cu cine vrem sa fim. Cu amandoi nu se poate.

          2. Scuze, n-am vrut sa spun moarte clinica ci moarte cerebrala – adica modul in care moartea s-a redefinit de cateva ori – nu mai este iesirea sufletului din trup ci orice altceva care poate legitima ciopartirea oamenilor pt organe.

  2. O sa fiu in strada! Impreuna cu copilul meu vaccinat cu Hexaxim, un vaccin experimental. Luni de zile avea si 7-10 scaune pe zi, dupa vaccinul de 11 luni n-a dormit 2 zile si era ca in transa…. Cumplit. O sa fim multi, doar asa putem opri genocidul.

  3. Vasile Ursu Nicula zis Horea (1731- 1785) – Ce e rău în robie, nu e atâta robia.

    „Odată trebuia să-nceapă. Oricum, da’ să-nceapă.
    Ce e rău în robie, nu e atâta robia. Rău e că, dacă trece prea multă vreme, omul se învaţă cu ea, cu robia, cu frica, cu supunerea, cu săru’-mâna, să fie batjocorit şi să nu-i mai pese. Se-nvaţă ca pasărea cea proastă cu colivia, care uită și c-o știut zbura oarecândva sau se teme să nu afle stăpânul că n-o uitat să zboare.
    Numa’ că amu’, cu voie de la-mpăratu’ ori ba, am învăţat că se poate!”

    https://www.youtube.com/watch?v=AXm4u0-L_w4

  4. O mica remarca: pt. ultimele doua orase din lista (Sibiu si Vaslui) nu ati specificat ora marsului. Desi din cate vad majoritatea protestelor se desfasoara intre orele 16-18 cu exceptia celui de sambata de la Constanta care are loc la 12:30.

    Sper sa protesteze mai multi de data aceasta; desi cei care se opun vaccinarii obligatorii sunt extrem de putini la numar, daca ar protesta unit ar avea un impact mai mare (si 1 milion sa fie doar, s-ar simti daca ar iesi toti in strada); pt. asta trebuiesc informati cat mai multi – mai ales cei ce nu prea folosesc internetul, cei de la sate, etc.

  5. Protest impotriva legii vaccinarii obligatorii va fi si la Piatra Neamt, duminica, 22.10.2017, intre orele 15.00-17.00, la Turnul lui Stefan cel Mare si Sfant. Astazi am obtinut aprobarea de la primarie si jandarmerie. Va asteptam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button