X

CER GALBEN si SOARE rosu SANGERIU in UK. Un fenomen NEOBISNUIT, pus pe seama uraganului Ophelia

youtube.com |
de null

https://youtu. be/cvsq_JtntlE

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cititi va rog si:

URAGANUL OPHELIA izbeste … EUROPA / 3 morti in Irlanda

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Pe alocuri vor fi mari cutremure de pământ, foamete şi ciume; vor fi arătări înspăimântătoare şi semne mari în cer…Vor fi semne în soare, în lună şi în stele. Şi pe pământ va fi strâmtorare printre neamuri, care nu vor şti ce să facă la auzul urletului mării şi al valurilor; oamenii îşi vor da sufletul de groază, în aşteptarea lucrurilor care se vor întâmpla pe pământ; căci puterile cerurilor vor fi clătinate.
    Iisus descrie evenimentele care vor avea loc înaintea revenirii Lui în Luca 21. Vedem că au loc astăzi anticipări pregătitoare ale acestor evenimente? https://youtu.be/rJDbZdAYr10

  2. Si eu tot inceputul maniei lui Dumnezeu o vad,Dar vezi tu ,suntem cu totii tentati sa nu credem ca Dumnezeu este Atottiitor ,ci o dam cu americanii, cu rusii, cu fel de fel de explicatii dupa ,,potrivirile” care ni se par noua.Fenomenele extreme sunt pe tot pamantul si mai ales sunt in pozitii geografice diferite si departate una de alta ,plus sunt fenomene diferite :alunecari imense de teren,cutremure f.mari,uragane si tornade,vulcani activi ,incendii masive ,inundatii s.a.Asa zisa ,,putere” umana nu e de dimensiunea asta de a acapara si a face atata ,,paguba” si distrugere pe pamant.Sa ne rugam mai mult si sa credem in puterea lui Dumnezeu si mai putin in teoriile mincinoase si fara demonstratii de punere in practica ale oamenilor.Auzi si tu e strict secret daca intrebi ceva sau doresti sa ti se arate cum se aplica o anumita ,,teorie” de a manipula vanturile,soarele,apele si intregul pamant si univers.Un mare faaasss!!La ce ne folosesc noua astea ,maxim spre inselare.In loc sa ne vedem de credinta si de rugaciune, ne batem capul cu fel de fel de inselatorii desarte ,ca sa avem tipul ocupat,Dumnezeu ne tine in viata sa nu murim de la atata otrava in mancare ,apa si aer ,cat ni se baga fortat de ani de zile in trupurile noastre si nu pastilele ,ca si astea tot otravuri sunt astazi.Asa ca sa lasam ,,stiinta” cea pacatoasa si sa veghem asupra credintei ,care ne vrea a fi alterata de niste masoni …mi-e si mila de ce inselati si chiori sunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button