X

„XO Tour Llif3” – SATANISM PE FAȚĂ în cel mai urmărit videoclip al rapperului LIL UZI VERT

de null

Traducere de pe https://vigilantcitizen.com, articol publicat pe 9 octombrie 2017

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Lil Uzi Vert este văzut ca reprezentând „viitorul muzicii hip-hop”. Se pare că viitorul este extra-satanist. O dovedește noul său videoclip, XO Tour Llif3.

ATENȚIE: acest articol conține imagini șocante.

Spuneți repede, de câteva ori, ”Lil Uzi Vert”. Nu începe să sune ca „Lil Lucifer”? Ei bine, cam ăsta e rezumatul acestui articol. Vă mulțumim pentru vizită și vă mai așteptăm și data viitoare.

Dar stați, nici nu am ajuns să vorbim despre videoclipul XO Tour Llif3! Pentru că este izbitor de satanist și plin de simboluri ritualice. Dacă în trecut și pe baza unor dovezi obscure, câțiva rapperi au fost acuzați ca fiind „adoratori ai diavolului”, Lil Uzi Vert pare mai degrabă să se declare singur așa. Din păcate, asta nu-l face pe tânărul artist să nu fie incredibil de popular.

Lil Lucifer

Lil Uzi Vert are un public „turbat” de-a dreptul după el: sute de milioane de vizualizări pe Youtube și se bucură de o mare admirație în rândurile industriei muzicale. De curând, XO Tour Llif3 a fost desemnat „Cântecul verii” la gala MTV Video Music Awards 2017. Revista muzicală Noisey îl descrie pe Lil Uzi drept „ având o charismă aparte, un artist înnăscut care, într-un fel sau altul, duce publicul în viitor.”

Lil Uzi reprezintă, într-adevăr, o nouă generație de artiști hip-hop care cântă despre sedarea cu Xanax și cărora le place să poarte haine femeiești.

Lil Uzi la Gala Premiilor Billboard 2017. Cu titlu de informație, a declarat că a platit pentru acea bluză drăguță 2.400 dolari.

Dar și mai important, Lil Uzi obișnuiește să poarte anumite podoabe care însumează foarte bine ceea ce este el cu adevărat.

”Portretul oficial” al lui Lil Uzi la Premiile Billboard. În jurul gâtului: o cruce răsturnată.
Lil Uzi poartă un lanț cu o cruce mare răsturnată în timpul unui interviu pentru Complex.

Așa cum cititorii Vigilant Citizen cu siguranță știu, simbolul crucii răsturnate este o emblemă în simbolismul satanist. Este o expresie a practicilor de magie neagră de corupere a simbolurilor creștine în scopuri ritualice.

Un altar dintr-o biserică satanistă prezentând o cruce răsturnată.

Lui Lil Uzi îi mai place să poarte și acest lanț in valoare de 220.000 dolari.

Lanțul lui Lil Uzi: Marilyn Manson purtând urechi de Mickey Mouse.

Lil Uzi îl numește pe Marylin Manson „marea lui inspirație”. În afară de faptul că probabil îi place muzica lui Marylin Manson, se pare că mai este ceva care îi leagă împreună: biserica lui satan.

Marilyn Manson alături de Anton LaVey, fondatorul bisericii lui satan.

Manson este foarte apropiat de LaVey si biserica sa. Realmente, superstarul antihristic a fost implicat profund in cadrul organizației.

 

În timpul turneului în San Francisco al trupei Nine Inch Nails  (Unghiile de Nouă Țoli – n.tr.), într-una din zilele libere, Manson a primit un telefon prin care i s-a comunicat ca fondatorul bisericii lui satan, Anton LaVey, i-a solicitat prezența. „Aproape de sfârșitul vizitei, mi-a spus «Vreau să te fac reverend» și mi-a dat un carton purpuriu care mă certifica drept reprezentant al bisericii lui satan,” scrie Manson în autobiografia sa. „A fost ca un titlu de onoare primit de la o universitate.”

Consecințe: Manson a semnat preambulul ultimei cărți a lui LaVey, „Vorbește Satana!”, apărută în 1997. „Anton LaVey ne-a împărtășit magia sa și cred că a făcut din planeta asta mizerabilă și blestemată un loc mai bun”, scrie el.

-Revista Rolling Stone, Epoca de aur a grotescului: Cele mai șocante momente cu Marilyn Manson

 

Știind toate acestea, v-ar surprinde să aflați că videoclipul cel mai urmărit al lui Lil Uzi este satanism pur?

XO Tour Llif3

Cântecul ne este prezentat ca vorbind despre problemele din relația artistului Lil Uzi cu fosta sa prietenă, Brittany Byrd, folosindu-se de elemente foarte dragi artiștilor hip-hop din zilele noastre: bani, moarte, sinucidere, depresie și droguri.

Oricum, videoclipul duce cântecul în planuri mult mai adânci, adaugându-i o tușă de spiritualitate întunecată. Deși evidente, aluziile obișnuite la satanism din mass media sunt subtile.

De exemplu, o caracteristică ciudată a videoclipului o reprezintă subtitrarea în arabă.

Subtitrarea în arabă pare că ar traduce versurile cântecului.

Potrivit co-regizorului videoclipului, Alvin Sonic, subtitrarea a fost adăugată pentru că i-a placut cât de „în neregulă” arăta. Și chiar așa, este ceva „în neregulă” cu subtitrarea: e scrisă invers! Iar conform teologiei islamice, scrisul pe dos este asociat cu magia neagră. Într-adevăr, un Sihr (adică o incantanție sau o vrajă) aproape întotdeauna are la bază versete inversate din Coran, câteodată scrise cu sânge. Uneori mai este denumit și „limba lui Sheitan” (satan). Ceva mai încolo în videoclip îl vedem pe Lil Uzi scriind cu sânge.

Dacă unii ar putea crede că asta e o simplă eroare a regizorului, restul videoclipului arată foarte clar că a fost făcut intenționat satanist. Iată o altă scenă:

Aici Lil Uzi stă într-o cadă cu apă, complet îmbrăcat. Are în jurul gâtului cam 6 cruci răsturnate (în această fotografie se vede doar una)
Scena este juxtapusă cu o fată posedată și însângerată, stând de asemenea într-o cadă cu apă. Sunt ele una și aceeași persoană? Există vreo legătură între ele?
Apoi Lil Uzi este scos din cadă de către cel care filmează. Este un botez inversat, o dezbotezare.

Aceste scene prezintă aceleași precepte de magie neagră care se aplică și scrisului de-a-ndoaselea, crucilor răsturnate sau pentagramelor cu vârful în jos. Este vorba despre coruperea simbolurilor sfinte în folosul magiei negre.

În scena de mai înainte, Lil Uzi inversează ritualul religios al botezului, care constă în scufundarea în apă. În timp ce botezul reprezintă purificare, regenerare și accederea în Biserica lui Hristos, inversarea ritualului reprezintă exact opusul. Pe scurt, e un proces întunecat și satanic.

Cultul morții

În vârful simbolisticii spirituale, videoclipul trece la un alt subiect: cultul morții. Într-adevăr, cultura pop adoră să prezinte moartea ca fiind ceva la limită, ispititoare și la modă. Cârligul cântecului, repetat de cca 424 de ori, este despre sinucidere.

 

Ea spune: „Nu mi-e frică de moarte”

Toți prietenii mei sunt morți

Împinge-mă la margine

 

Cele mai multe personaje din videoclip sunt moarte. Sau pe cale de a muri. Sau zombie. Sau posedate. Sau ceva…

Lil Uzi sugrumându-se. Se spune că „ochii sunt fereastra sufletului”. Ochii albi semnifică lipsa sufletului.
Lil Uzi îndreptând pistoale spre capul său.

Mai apar o grămadă de fete ne-moarte (strigoi) printr-un cimitir, făcând tot felul de chestii legate de moarte.

Moartea. Ce tare!
Fata asta are nevoie de o baie și o exorcizare. Probabil că prima ar fi exorcizarea, altfel baia nu se va desfășura normal.
Lil Uzi scrie ceva cu sânge… până leșină. Atât de tare!

În timp ce toată lumea sfârșește în iad, finalul este înfiorător. El ne spune că totul este controlat de elita ocultă – conducătorii lor.

În timpul codei, Lil Uzi cântă un vers cam enigmatic.

 

Ea zice: „Ești cel mai rău, ești cel mai rău.”

Nu pot muri pentru că ăsta e universul meu.

 

Asta se referă la un concept de bază în satanismul modern. Iată ce aflăm de pe website-ul bisericii lui satan:

 

„Satanistul consideră că toți dumnezeii sunt imaginari și că în loc să îngenuncheze pentru a adora – sau pentru a le câștiga prietenia sau a intra în comuniune cu ele – asemenea entități mitice, el se plasează pe sine în centrul universului său subiectiv, pe cea mai înaltă poziție.”

 

Lil Lucifer își încheie videoclipul cu un semn care însumează toate mesajele.

Un mic semn de recunoștință făcut diavolului la finalul videoclipului.

Concluzii

Lil Uzi Vert este considerat de mulți „viitorul muzicii hip-hop”. Cel puțin aparent, el întruchipează sunetul, stilul și atitudinea noii generații de artiști. Judecând după marea masă de oameni care îl consideră a fi „luminat”, cu siguranță poate să-i influențeze pe cei tineri.

El este totodată imaginea noului „stil de viață hip-hop” care presupune abuz de droguri pentru a crea amorțeală, idealizarea morții, probleme de sănătate mintală și fascinația față de spiritualitatea întunecată. Pe o scară mai largă, s-ar putea argumenta că societatea, în general, pare că se mișcă în această direcție. Oare cultura pop inluențează societatea sau societatea influențează cultura pop? Răspunsul este că amândouă se influențează reciproc. Acest stil de viață este din ce în ce mai accesibil și promovat pe multiple canale.

Ca și alte produse analizate aici, XO Tour Llif3 lasă cititorilor un gust neliniștitor, un nod în stomac motivat de faptul că au fost martori la ceva „în neregulă”. Și dacă acest videoclip reprezintă frământările interioare ale lui Lil Uzi Vert, ele reprezintă în același timp frământările de astăzi ale culturii pop.

Elitele urmăresc să creeze o nouă generație de oameni dezrădacinați, depresivi și îmbuibați cu pastile. Amorțiți mental și fizic, ei devin apoi subiecții simbolisticii puternice a magiei negre, care se bazează pe o profundă corupere a spiritului. Artiștii care prezintă acest stil de viață ca fiind plăcut sunt bineveniți și primiți cu brațele larg deschise de industria muzicală… după care aceleași brațe îi sugrumă până la moarte.

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

12 comentarii

  1. Vă mai miră ceva ??? Răutatea stă in noi toti !!! Nu mai aratati cu degetul !! Uitati’va mai des in oglinda sufletului ! El este fățiș .. Si sti la ce te poti astepta ! Mai problematica este o persoana aparent normala … Care ascunde legiuni !

  2. Ascultam si eu rapp pe vremuri însă suna bine. Genul de rapp ca al celui cantat de acest cretin e o mizerie, suna urat, e un fel de manea. Daca sunt manele care suna bine e pt ca sunt plagiate, melodii preluate din alte state, grecia, serbia,turcia etc si pus alt text. Iar cand vedem astfel de clipuri mizerabile la un artist e clar ca acela e dus cu pluta si trebuie sa aruncam la gunoi opera lui. Cum e si Cheloo, rapperul si Romania care selecteaza talente la tv si el face videoclipuri pornografice si foloseste doar limbaj porcos, si mai are si tupeul sa zica ca el face educatie tinerilor prin bălăriile lui. Dar multi ii apreciaza pt ca au un sistem de valori la fel de rasturnat ca si ei sau asculta doar melodia, ritmul neintelegand ce monumente de prostie si decadenta, numite artisti, se afla in spatele creatiilor lor, daca pot fi numite creatii aceste dejecții culturale .

  3. Parintii sa observe ce muzica asculta copiii lor (totul aici, de la decor, versuri, linie melodica, gesturi), ce filme urmaresc (observati cat de multa violenta, sange,dorinta de moarte.. razboi si demoni in filme…), desene animate etc, caci toate acestea ascund mesaje si indemnuri care tulbura mintile. Sa fie prezenti cat mai mult in realitatea copiilor/tinerilor pana nu e prea tarziu. Atentie hallowen-ul -sarbatoare satanista – deja sufoca mintile nu numai ale celor mici…Copiii asteapta cu emotie sa fie imbracati in uraciuni -unelte -sataniste!
    Vine frigul, nu trebuiesc cumparate caciulite cu coarne si alte dracii. Caci sunt bine studiate aceste lucruri, orice…iti dau muzica, filme ca sa ,,te simti bine”, ca sa-ti placa… de fapt se urmeaza calea pierzarii. Asta e scopul lor, sa te indeparteze de Dumnezeu si sa slujesti necuratului.
    Sa nu uitam ca suntem rodul a ceea ce mancam, gandim, ascultam, imbracam, vedem, etc si daca nu cautam sa traim o viata bazata pe moralitate, decenta si bun simt, ne ia dracu’.
    Dumnezeu, Maica Domnului si toti Sfintii nostri sa ne apere si sa ne pazeasca!

  4. Dar ai nostri?? Avem si noi cu gramada! Agenda de tampire a populatiei e in plina avalansa!
    Vezi:
    Cheloo feat markone 1 we don’t care: cu o cruce de lemn in mana, urmatoarele versuri sunt rostite in engleza: ‘Il lovim pe Fiu intre ochi.’
    Delia: 1234: pedofilie, satanism, injosirea femeii (tinere sau adolescente).

    Si astea-s doar doua exemple.

  5. Intr-adevar videoclipul prezinta multe semne satanice oculte.. de la “behaitul” de capra.. fulgere.. semne cornuto.. zambete de pedofil.. si alte semne pe care si voi le-ati descoperit..

    1. Admitem ca trebuie redusa populatia ,dar nu prin omorarea copiilor vaccinandu-i,nu prin chimizarea alimentelor,nu prin poluare si alte manevre marsave.Sa se dea o lege ca in china ,ca toti locuitorii de pe glob sa procreeze 1/2 copii.Lasi indienii sa faca turme ,;lasi musulmanii sa se inmulteasca ca frunza si ca iaba(de li se urca la cap si vor sa musulmanizeze planeta) si vii si spui, ca suntem multi….!Ce monstri am devenit, din faptura creata de Dumnezeu!!! Ce s-a vrut sa fie omul si ce-a ajuns!?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button