X

Sfântul Ioan Gură de Aur – Despre folosul pe care îl avem dacă suportăm DEPRIMAREA cu noblețe

de null

„… deprimarea e mai apăsătoare decât toate, dar cu cât e mai apăsătoare, cu atât mai mari răsplătiri are (…)

Şi Lazăr acela care căzuse în neputinţa firii – iar acest lucru nu era o pătimire pentru Dumnezeu – ştii de ce cununi s-a bucurat fiindcă a pătimit şi a răbdat şi a suportat cu nobleţe lipsa îngrijitorilor, deprimarea produsă de răni, de foame, de dispreţul şi cruzimea bogatului.”

-Scrisori din exil, 17 scrisori către Olimpiada, scrisoarea X, 7e,8b, în vol. Scrisori din exil. Către Olimpiada şi cei rămaşi credincioşi. Despre deprimare, suferinţă şi Providenţă…, p. 193

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Citiți mai mult aici.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. In zilele noastre deprimarea vine din jugul ratelor la banci, nesiguranta zilei de maine, piedicile „legislative” care te obliga la dari mai mari, umblat dupa acte si aprobari de la toti nemernicii pentru orice mizilic … Sa suporti usor si cu noblete inseamna sa nu ai nimic de pierdut, adica sa fi sarac lipit, fara familie, sau sa taci si sa inghiti, dar unde refulezi toata ura si tensiunea din spatele nobletei ? ca nu suntem toti ca Lazar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button