X

O a doua MAMĂ din Detroit RESPINGE hotărârea de VACCINARE a tribunalului la cererea tatălui…

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Au trecut doar câteva zile de când Rebecca Bredow a fost eliberată din închisoarea Michigan, unde a ispășit o pedeapsă ca urmare a refuzului de a-și vaccina fiul, apoi a fost trimisă în fața instanței din nou unde a fost informată că a pierdut custodia. Fiul său a fost vaccinat de către autorități (NT cu acordul tatălui). Acum altă mamă împărtășește aceeași soartă.

Lori Mathenson refuză de asemenea să-și vaccineze fiica, despre care spune că, potrivit testelor genetice, este predispusă la boli autoimune pe un fond genetic moștenit.

Via WXYZ:

 

„Lori Mathenson respinge decizia curții de justiție ce dispune ca fiica ei să fie vaccinată. Ea argumentează că familia sa este predispusă la afecțiuni autoimune, iar testele genetice „23andMe” vor demonstra aceasta, iar decizia curții ar fi trebuit luată după efectuarea acestor teste. Avocatul tatălui fetei (NT tatăl fiind pentru vaccinarea fetiței) a menționat că medicul acesteia a recomandat vaccinarea, iar biserica de care aparține este de asemenea de acord.”

 

Matheson se află în instanță pentru o dispută asemănătoare privind vaccinarea. Nu există nici o legătură între cele două cazuri. Dar în acesta, similar cu cazul Bredow, tatăl, care nu are încă custodia, își dorește vaccinarea completă a copilului. Aproape ne putem întreba dacă nu cumva a devenit o strategie de a obține custodia întreagă în cazul părinților ce o dispută. Ar părea deplasat ca un judecător să ia partea unui părinte doar pentru că este pro vaccin, indiferent de nivelul de custodie cerut.

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button