O a doua MAMĂ din Detroit RESPINGE hotărârea de VACCINARE a tribunalului la cererea tatălui…

Oct 16, 2017 3375 0 goo.gl/1HZ5ic

Au trecut doar câteva zile de când Rebecca Bredow a fost eliberată din închisoarea Michigan, unde a ispășit o pedeapsă ca urmare a refuzului de a-și vaccina fiul., apoi a fost trimisă în fața instanței din nou unde a fost informată că a pierdut custodia. Fiul său a fost vaccinat de către autorități (NT cu acordul tatălui). Acum altă mamă împărtășește aceeași soartă.

Lori Mathenson refuză de asemenea să-și vaccineze fiica, despre care spune că, potrivit testelor genetice, este predispusă la boli autoimune pe un fond genetic moștenit.

Via WXYZ:

 

„Lori Mathenson respinge decizia curții de justiție ce dispune ca fiica ei să fie vaccinată. Ea argumentează că familia sa este predispusă la afecțiuni autoimune, iar testele genetice „23andMe” vor demonstra aceasta, iar decizia curții ar fi trebuit luată după efectuarea acestor teste. Avocatul tatălui fetei (NT tatăl fiind pentru vaccinarea fetiței) a menționat că medicul acesteia a recomandat vaccinarea, iar biserica de care aparține este de asemenea de acord.”

 

Matheson se află în instanță pentru o dispută asemănătoare privind vaccinarea. Nu există nici o legătură între cele două cazuri. Dar în acesta, similar cu cazul Bredow, tatăl, care nu are încă custodia, își dorește vaccinarea completă a copilului. Aproape ne putem întreba dacă nu cumva a devenit o strategie de a obține custodia întreagă în cazul părinților ce o dispută. Ar părea deplasat ca un judecător să ia partea unui părinte doar pentru că este pro vaccin, indiferent de nivelul de custodie cerut.

NOTĂ OrtodoxINFO
Ți-a plăcut acest articol? Te rugăm să ne susții, făcând o mică donație pentru menținerea acestui portal.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Scrie un comentariu

0 0 0 0