X

POLONIA: Catolicii – zi de rugăciune contra IMIGRANȚILOR MUSULMANI chiar dacă VATICANUL îndeamnă la toleranță

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Catolicii polonezi au ținut o controversată zi de rugăciune la frontierele țării

Zeci de mii de credincioși s-au rugat în numeroase locuri la frontierele poloneze.

Catolicii au fost încurajați să meargă la punctele desemnate de-a lungul frontierelor țării pentru spune rugăciunea rozariului în grup, pentru mântuirea Poloniei și a lumii.

https://www.youtube.com/watch?v=iVNJpip3t4w

Cardinalii catolici afirmă că este un eveniment strict religios, dar există temeri că ar viza refuzul statului de a lăsa imigranții musulmani să intre în țară. Această zi de sărbătoare marchează aniversarea victoriei creștinilor împotriva turcilor otomani în Marea Bătălie de la Lepanto din 1571.

Oamenii au fost transportați de la mai mult de 300 de lăcașuri de cult la diferite puncte de-a lungul frontierei. Au stat la cozi, unii pe plajele Mării Baltice, alții pe câmp, alții în orașe.

“Am venit la frontiera Poloniei pentru a ne ruga pentru polonezi și pentru întreaga lume” spune o femeie.

“Ne dorim ca credința noastră catolică să dăinuie, copiii să fie în siguranță, ca frații din alte țări să înțeleagă că a noastră credință este de neclintit și că ne simțim mai în siguranță, nu doar în Polonia, dar și în lume”.

Mateusz Maranowski, un jurnalist de radio polonez, spune că a ieșit să-i mulțumească Fecioarei Maria pentru fiul său, care s-a născut prematur. El spune ca la evenimentul care s- a desfășurat în portul maritim Gydnia, au luat parte în jur de 300 de oameni.

“La început am vrut să mă rog de unul singur pe plajă, dar s- a dovedit că a venit multă lume din parohiile din apropiere pe plajă pentru a lua parte la eveniment”, a spus el.

“Cuprinde lumea intreagă”

Halina Kotarska în vârstă de 65 de ani, afirmă că a venit să mulțumească pentru fiul ei care a supraviețuit unui accident de mașină, dar se roagă și pentru supraviețuirea creștinismului în Europa.

“Islamul vrea să distrugă Europa” spune ea, citată de Associated Press. “Ei vor să ne îndepărteze de creștinism”.

Câțiva preoți catolici și purtători de cuvânt ai lor afirmă că evenimentul ar putea fi considerat o susținere a guvernanților, care refuză acceptarea imigranților musulmani, politică susținută de majoritatea polonezilor.

Organizatorii spun că rugăciunea nu a fost îndreptată împotriva cuiva sau a ceva. A fost aleasă frontiera, spun ei, pentru că simbolizează dorința lor de a cuprinde toată lumea într- o rugăciune.

Polonia, Ungaria și Republica Cehă, au refuzat să ia parte, în 2015, la repartizarea de către UE a cotelor de refugiați din statele membre Italia și Grecia.

Poziția Poloniei a pus- o în contradicție cu Vaticanul, Papa Francisc îndemnându-i pe polonezi, cu ocazia vizitei de anul trecut la o mai mare acceptare a migranților.

Cardinalii au cerut guvernanților să asiste la selecția imigranților sirieni, dar planul a dat greș, pentru că nu a avut sprijinul politicienilor.

NOTĂ OrtodoxINFO

Ne întrebăm: este cu adevărat Polonia o țară anti-sistem?

Am fi avut motive să credem că da, deoarece s-au luat o serie de măsuri împotriva tăvălugului numit Uniunea Europeană:

BRAVO POLONIA: Toate steagurile UE au fost ARUNCATE!

BRAVO, Polonia! Guvernul polonez introduce învățământul PATRIOTIC. Istoria UE, EXCLUSA din programă

Dar au căzut la examenul vaccinării obligatorii, tirania vaccinurilor e mult mai gravă acolo:

CAZ IN POLONIA: Parintii bebelusului refuza vaccinarea / Instanta ii decade din drepturile parintesti / Parintii fug cu el din spital / Politia ii cauta pentru … rapirea copilului. CUM VA FI IN ROMANIA?

Ce putem observa însă, este faptul că, spre deosebire de noi, polonezii s-au mobilizat în număr mult mai mare, ieșind masiv în stradă pentru a combate legea vaccinării obligatorii.

VIDEO (interzis la tv): 10 000 de polonezi intr-un MARS IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII

Cert este că tot mai mulți polonezi realizează că este ceva putred în sistem, deși deocamdată rămân niște eretici, aflați în înșelare.

Mihai Viteazul catre papistasi: “Voi nu sunteti mar­turisitori ai dreptei credinte, caci nu aveti harul Sfantului Duh in Biserica voastra”

Dar spre deosebire de noi, sunt mai uniții în lupta cu sistemul. Nu același lucru se poate spune despre guvernanții acestei țări, care se pare că au o carte de jucat: cartea naționalismului, care este o tactică importantă în atingerea scopurilor actuale ale elitelor. Să ne amintim:

De ce SLOBODAN MILOSEVICI a fost ACHITAT de acuzatia de genocid? Deoarece AL TREILEA RAZBOI MONDIAL are nevoie de NATIONALISM

Până și naționalismul (așa cum îl înțeleg cei care guvernează…) a ajuns să fie folosit de elite, pentru a manipula popoarele, urmărindu-și cu precizie agenda de control total al maselor. Să nu ne lăsăm amăgiți.

ACTIVE NEWS ne cheama pe baricade: “POPOARELE EUROPENE ISI IAU TARILE INAPOI”. Asa ca fratilor, nu va mai pierdeti timpul cu ecumenismul, cu cipurile si alte nimicuri apocaliptice, caci bate peste Europa un vant de bine

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Unde este dragostea de aproapele de care spune Dumnezeu.
    Asta- i situatia la ora actuala in lume trebuie fiecare tara dupa putete sa- i primeasca si sa- i ajute asa ne spune Dumnezeu ,iubiti pe aproapele ca pe tine insuti.
    Daca am fi noi in locul lor ar fi frumos daca ar face si altii asa cu noi sa nu ne dea o mana de ajutor la nevoie.
    Trbuie ajutati nu goniti ,sunt fratii nostrii facuti de acelasi Dumnezeu.

    1. Nu sunt frati, pentru ca nu sunt crestini si nu-l recunosc pe Iisus ca Fiul lui Dumnezeu. Iar coranul indeamna la prigonirea crestinilor, prin orice metoda.

      Apropo, crezi ca vor accepta alta credinta, in afara de cea islamica, chiar jihadista?
      Eu unul nu cred ca poti face crestin un musulman.

  2. Polonezii reactioneaza.
    Ungurii si-au facut secretariat de stat pentru crestinii persecutati inca de anul trecut. Iata si o stire recenta pe acest subiect :
    http://www.kormany.hu/en/ministry-of-human-resources/news/hungary-would-like-to-be-a-refuge-for-persecuted-christians
    Orban zicea la Oradea : „Vrem o Ungarie maghiară şi creştină, în locul Europei care ni se propune acum” – cu observatia ca deocamdata Orban e reformat, protestant (protestantii fiind primii care au acceptat aberatiile “inovatoare” din ultimele decenii. Daca dl. Orban doreste sa fie un bun crestin, sa vina la Ortodoxie, ca si inaintasul sau, Stefan I intemeietorul Ungariei).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button