X

“Nașul” Radu MORARU dat afară de la NasulTV

de null

Image result for radu moraru nasul

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Radu Moraru a fost destituit din toate poziţiile de la Naşul TV, post pe care l-a înfiinţat în 2012, în urma unei şedinţe a Adunării Generale a Acţionarilor. Jurnalistul a reacţionat dur, susţinând că se încearcă preluarea în mod ilegal a televiziunii la care este acţionar majoritar şi anunţă că a chemat poliţia pentru că i s-a interzis accesul pe proprietatea pe care o deţine.

UPDATE Radu Moraru a reacţionat dur după ce s-a anunţat că a fost dat afară de la propria televiziune şi îl acuză pe Paul Alexandru Moraru (nicio legătură de rudenie între cei doi) că încearcă să preia televiziunea în mod ilegal şi că a răspândit informaţii false în spaţiul public. Citiţi declaraţiile integrale ale lui Radu Moraru.

Potrivit site-ului Paginademedia.ro, un comunicat care rulează pe ecranul postului Naşul TV anunţă că realizatorul Radu Moraru şi-a pierdut toate funcţiile pe care le deţinea la televiziune şi la firma Naşul, Prietenii de Pretutindeni şi Asociaţii SA, deţinătoare a licenţei TV.

„Radu Moraru nu mai reprezintă în niciun fel televiziunea Naşul TV“, se mai precizează în comunicat. Acum, postul este condus de Paul Alexandru Moraru, care n-are nicio legătură de rudenie cu Radu Moraru.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, decizia a fost luată după o şedinţă convocată de Paul Moraru, acţionar minoritar, şi Adrian Bucă, în care primul a rămas literalmente în pielea goală după ce Radu Moraru i-a aruncat o ceaşcă de cafea pe cămaşă. Aceeaşi sursă scrie că Radu Moraru şi Paul Moraru erau în conflict din cauza banilor, după ce Paul Moraru ar fi pus la dispoziţia patronului Naşul TV peste 200.000 de euro, iar apoi l-a acuzat pe acesta că a folosit în interes personal suma.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Da, Nașul, un adevărat haiduc împotriva FNOM, ar fi trebuit să știe ca dracul este înșelător și nu prea dă dovadă de devotament față de prietenii care nu-i mai sunt de folos.
    Putea pricepe asta si din pățaniile altor căței care au fost lăsati să se îmbogățească slujind oculta, ca mai apoi sa fie aruncati la gunoi.
    Toti aceștia cred ca fac o afacere buna de „realizare profesională”, financiară, putere… etc. Jalnic.

  2. L-a sprijint agresiv pe Basescu la al II lea mandat.
    A oferit spatiu de emisie neoprotestanitilor.

    Ce trebuie sa regret la acest om si la aceasta televiziune ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button