X

CAVALERII TEMPLIERI – in ritual lor secret se lepadau de Hristos, batjocoreau crucea, pupau in fund alti barbati. Dar cica ASTA NU E BLASFEMIE si NU E SODOMIE …

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La 13 octombrie 1307, din ordinul regelui Filip al IV-lea cel Frumos, sute de cavaleri templieri din Franța, în frunte cu Marele Maestru Jacques de Molay (1244 – 1314), sunt arestați. Ulterior, o bulă a Papei Clement al V-lea cerea tuturor monarhilor creștini din Europa să facă același lucru și să pună sechestru pe averile templierilor, ne aminteste Romania Libera.

De fapt, Marelui Maestru al Ordinului, Jacques de Molay, n-a fost doar arestat, ci a fost si ars pe rug.

De curand s-a descoperit un vechi document considerat pierdut pe cand Napoleon a invadat Italia, care ar arata ca de fapt:

 

Papa (Clement al V-lea) acceptase explicatia Cavalerilor conform careia acuzatiile de sodomie si de blasfemie se datorau neintelegerii corecte a ritualurilor stravechi si secrete, care isi aveau originea in perioada de lupte crancene a cruciatilor impotriva musulmanilor, mai precis, a sarazinilor.

Printre aceste ritualuri se numarau „lepadarea de Iisus Hristos si batjocorirea crucii, de trei ori”, ca si „pupatul fundului altor barbati”.

Adriano Forgione, editor al revistei Hera, sustine ca aceste practici erau destinate sa simuleze umilintele si torturile la care ar fi fost supus un cruciat luat prizonier de sarazini.

Ei mai erau invatati cum sa se lepede de credinta „numai cu mintea, dar nu si cu sufletul”.

 

Cititi va rog mai multe la:

Document de SENZATIE, descoperit in arhivele Vaticanului, aduce la lumina un fapt exceptional:

Desigur, „catolicii” in frunte cu papa erau deja eretici la vremea aia, deci e oarecum bizar sa dezbati despre un soi de erezie a templierilor in cadrul unei erezii a papalitatii. Totusi, scoasa din contextul ereziei in care deja cazusera dupa marea schisma din 1054, luata de sine statator, fapta ca atare, anume lepadarea de Hristos si batjocorirea crucii nu poate fi sub nici o forma considerata o lepadare doar cu mintea insa nu si cu sufletul. Ce-i aia? Se gaseste macar un singur astfel de exemplu in Sfanta Scriptura sau in Vietile Sfintilor? In scrierile Sfintilor Parinti se da o astfel de „derogare”? Evident ca nu. Din contra, avem astfel de exemple:

Sfanta Mucenita Hrisi (Zlata) – NU S-A LEPADAT „măcar de formă”, asa ca a fost JUPUITA si TAIATA IN BUCATI de musulmani

Cititi va rog si:

LEPADAREA ca forma de SUPRAVIETUIRE a CRESTINISMULUI. O teorie NOCIVA, pe placul ,,crestinului” MODERN

Atunci de unde habauceala asta? Ce hal de pregatire era aia?

Cat despre pupatul in fund al altor barbati … Ce fel de „antrenament” era ala?

Si de ce devenise traditie ritualul asta sinistru?

Doar o minte eretica putea accepta astfel de explicatii. Iar cei ce practicau acel ritual nu erau decat niste satanisti. Ca si urmasii lor directi sau fratii lor de loje masonice.

Sa ne amintim ca Baphomet, figura enigmatica cu cap de tap, aparea la Cavalerii Templieri din Evul Mediu, ca si la francmasonii secolului 19 sau la cei moderni.

ts514641c4

Eliphas Levi, ocultistul francez care a facut celebra reprezentare a lui Baphomet a sustinut ca numele a fost derivat din codarea cabalistica:

 

„Numele lui Baphomet al Cavalerilor, care ar trebui pronuntat cabalistic invers, este compus din trei abrevieri: Tem. ohp. AB., Templi omnium hominum pacts abbas, „tatal templului pacii al tuturor oamenilor”. 1

 

Baphomet presiding over a Templar ritual by Leo Taxil.
Foto: https://vigilantcitizen.com/hidden-knowledge/whoisbaphomet/

 

Potrivit lui Anton Lavey, Templierii l-au venerat pe Baphomet ca simbol al Satanei. Baphomet este proeminent prezent in Biserica lui Satan in timpul ritualurilor deoarece simbolul este plasat deasupra altarului ritualic.

In Biblia Satanica, Lavey descrie simbolul lui Baphomet:

 

„Simbolul lui Baphomet a fost folosit de catre Cavalerii Templieri pentru a reprezenta pe Satana. De-a lungul veacurilor acest simbol a fost numit prin mai multe nume diferite. Printre acestea sunt: Capra lui Mendes, The Goat of a Thousand Young, Capra Neagra, Capra Iuda, si poate cel mai adecvat, Tapul Ispasitor.

Baphomet reprezinta Puterile Intunericului combinata cu fertilitatea generatoare a caprei. In „pura” sa forma pentagrama arata ca cuprinde figura unui om in cele cinci colturi ale stelei – trei sunt directionate in sus, si doua in jos – simbolizand natura spirituala a omului. In satanism pentagrama este de asemenea folosita, dar din moment ce satanismul reprezinta instinctele carnale ale omului, sau opusul naturii spirituale, pentagrama este inversata pentru a acomoda in mod perfect capul caprei – coarnele sale, reprezentand dualitate, tractiunea in sus in sfidare; celelalte trei colturi inversate, sau trinitatea negata. Cifrele ebraice din jurul cercului exterior al simbolului, care rezulta din invataturile magice ale Kabalei, scriu „Leviathan”, sarpele abisului apos, si identificat cu Satana. Aceste cifre corespund cu cele cinci colturi ale stelei inversate.14

 

Cititi va rog mai multe la:

Despre BAPHOMET. De ce se inchina masonii diavolului?

 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Operatiunea politieneasca a regelui a fost ‘ultrasecreta’ in cat au fost arestati toti conducatorii vizibili. Cu toate aestea regele Frantei a eatat aurul si banii templierilor. Aurul fusese transportat inainte pe corabii, care au plecat in directii necunoscute. De retinut ca aurul si banii erau depozitati in mai multe orase. Aur si sume mari de bani au aparut in noedul Scotiei. suesa: Trinitas TV.

    Se deduce de auci ca la 13 octombrie 1307, regele Filip al IV-lea cel Frumos, repurteaza o victorie asemenea japonezilor la Pearl Harbor: obiectivele stategice portavioane/banii au fost ratate. In 1307 iudeo-templierii infiltrasera masiv Vaticanul si regalitatea apuseana, avand capacitatea da influenteze decisiv evenimentele la cel mai inalt nivel. Un secol mai tarziu, clericul catolic Torqlemada, participant la Ferara-Florenta era nepotul inchizitorului Torqulmada de religie neasumata evreu.

    1. RomeoB

      Asta e foarte important de stiut: Thomas de Torquemada (cel ce a instaurat și condus Inchiziția spaniolă) a fost evreu.
      Vrei te rog sa dezvolti tema intr-un articol sau macar comentariu mai lung si sa mi-l trimiti pe e-mail sau la rubrica de comentarii saccsiv? Asta pentru ca eu mai rar administrez si comentariile de pe Portal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button