X

Amendament la LEGEA VACCINĂRII: Persoanele care pot face dovada că sunt imune la un anumit virus să nu mai fie vaccinate

de null
Comisia Juridică a Senatului a avizat favorabil, miercuri, proiectul Legii vaccinării, fiind adoptat și un amendament care prevede ca persoanele care pot face dovada că sunt imune la un anumit virus să nu mai fie vaccinate.

“Mă uitam la articolul 24, unde sunt excepțiile în ceea ce privește vaccinarea minorilor, și avem două situații: în momentul în care părintele își asumă calendarul de recuperare sau în momentul în care există o adeverință medicală a contraindicațiilor definitive pentru anumite vaccinări. Aș propune să introducem și un punct c: atunci când se poate face dovada că persoana sau copilul respectiv sunt imuni la virusul respectiv. Se poate face un test imunologic dintr-o picătură de sânge. (…) Dacă are o imunitate dezvoltată, de exemplu la ROR, chiar dacă nu a fost dezvoltată, a captat virusul și a trecut peste această etapă, organismul lui este imun. Dacă dovedește că este imun la virusul respectiv să nu mai trebuiască să fie vaccinat, pentru că oricum vaccinul nu mai produce niciun efect benefic pentru el”, a afirmat senatorul USR Eduard Dircă.

Amendamentul formulat de senatorul USR a trecut cu majoritate de voturi.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Ce poate ascunde acest amendament? O scădere a vigilenței celor ce se împotrivesc acestei legi? Cât de mult este posibil a stabili dacă o persoană este deja imună la un virus? Și dacă nu e imun, dar poate deveni în viitor, tot în mod natural, atunci de ce să-l vaccinăm, când are program statul de vaccinare? De ce nu se zice nimic despre întărirea sistemului imunitar, care să facă posibilă o astfel de imunizare pe cale naturală? Probabil pentru că vor trebui să combată și produsele alimentare ce otrăvesc milioane de români, fiind aduse din import în super-marketurile din România numai produse de mâna a doua, pline de E-uri, modificate genetic, care șubrezesc sistemul imunitar al oamenilor? Le pasă lor de sănătatea noastră, și ne vor pe toți imunizați prin vaccinare, cum le pasă musulmanilor de valorile creștine.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. ALTA EXPERIENTA PE SPATELE NOSTRU…????
    Dar oare ne cred atat de redusi mintal…????
    Sa se duca dracului cu experientele lor cu tot….am ajuns mai rau ca la Auschwitz….????
    Ce inseamna a face dovada de imunitate…???…test de laborator…si de aici….urmeaza restul…

  2. E o portiță pt. potențați ca să nu se vaccineze.Se vor creea filiere prin care să obții dovada (dacă vei avea ,,relații,,). Cine a propus amendamentul trebuia să indice și posibilitățile de a obține dovada imunizării naturale și pe banii cui.(?).Dar dacă fac vaccinul și nu dezvolt anticorpi ?.Totul e o mare șmecherie bazată pe ,,studii,, de laborator care nu au reușit să izoleze niciun virus până acuma.

  3. Auzi tu! Ditamai “Comisia Juridică a Senatului” strecoară țânțarul ce ține de domeniul științific medical al inutilității vaccinării în cazul unui sistem imunitar puternic, dar nu e în stare să discearnă contradicția pur juridică pe care o introduce prin însuși acest amendament și, bineînțeles, nici anacronismul de ansamblu al legii: păi amendamentul acesta, ca și legea în spiritul ei presupune credința fermă a legiuitorului că vaccinurile imunizează organismul uman împotriva bolilor corespunzătoare; ori, dacă vaccinurile sunt eficiente și cel vaccinat devine imun la boală, înseamnă că cel nevaccinat nu pune în nici un fel în pericol sănătatea celui vaccinat, cu alte cuvinte cei nevaccinați nu încalcă în nici un fel libertățile și drepturile celor vaccinați și, atunci, de ce trebuie încălcată democrația și îngrădită libertatea de alegere a celui ce nu vrea să se vaccineze și acceptă posibilele riscuri de îmbolnăvire pe care această opțiune le aduce? Acest amendament nu face decât să întărească caracterul nedemocratic al acestei legi, adică s-o arate în adevărata ei lumină de lege abuzivă dictatorială și faptul că a trecut de o asemenea “comisie” descalifică Parlamentul ca legiuitor. Un complet de avocați buni ar demonta această lege fără putință de tăgadă în doar câteva minute. De aceea, dacă această lege, ferească Dumnezeu, va fi cumva adoptată de “P”arlament și validată de Curtea Constituțională, e semn că nu mai avem nici legiuitor, nici justiție în România. Și da, sunt întru totul de acord cu fratele Hilohi Bogdan, că amendamentul reprezintă o portiță pe care și-o lasă potentații ca să scape ei de consecințele acestei legi criminale pe care nu se dau înapoi s-o promoveze pentru cei conduși, ceea ce arată, ca de obicei, că criminalitatea suprastructurală este, prin perfidia ei, cu mult mai scârboasă chiar decât cea mafiotă.

  4. Spre exemplu, inainte de vaccinarea anti-hepatitei B, ar trebui facute analizele AgHB si Anti-HB(cantitativ), adica antigenele si anticorpii. Astfel s-ar depista cei bolnavi, care trebuie tratati ca sa se vindece, si cei care au fost bolnavi si s-au vindecat, dobandind imunitate pe viata. 90% dintre cei care fac hep. B sunt asimptomatici si daca nu au ocazia vreodata in viata lor sa faca analiza privind anticorpii HB nici nu stiu ca au avut asa ceva.

    O alta boala ce poate fi complet asimptomatica, dar care da imunitate pe viata, este rubeola. Nimeni din familia mea nu a stiut ca am facut rubeola in copilarie. In urma unor analize facute la un moment dat, am aflat ca posed anticorpi contra ei.

    Analizele acestea de depistare anticorpi costa, in functie de laborator, incepand de la 40 de lei in sus, pe bucata. Unele depasesc 100 lei.

    Si ar mai fi niste intrebari:

    – Cine plateste pentru analize?
    – Pentru cei ce nu le pot face (ca nu au bani sa dea pe ele, de exemplu, sau nu cunosc sau nu vor …), dar au anticorpi si nu stiu, si se vaccineaza, care vor fi efectele vaccinurilor?
    – Daca cei vaccinati fac aceste analize si descopera ca NU au anticorpi, ce se intampla mai departe?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button