MASONUL Tudose in război cu Dragnea:,,Numai dacă MANCAM copii CRUZI cădeam aşa mult în sondaje”. Oare, câti dintre oameni se exprimă asa?

oct. 11, 2017 13524 12 http://bit.ly/2H9ry4y

Image result for tudose dragnea.

Premierul Mihai Tudose a declarat luni seară, la Antena 3, că va remania, săptămâna aceasta, mai mulţi miniştri, în special pe cei cu probleme penale. Premierul a recunoscut că a luat în calcul să-şi dea demisia. Cât despre relaţia cu Liviu Dragnea, Tudose a spus:”nu suntem într-un moment fericit.”

Principalele declaraţii ale lui Mihai Tudose:

Dacă nu ai mâncat nişte copii cruzi dimineaţa nu ai cum să cazi aşa mult în sondaje (referitor la sondajul care îl dădea la doar 27% încredere). Nu putem să guvernăm cu forţa, împotriva a ceea ce vrea poporul român. De aici pleacă nemulţumirea mea şi-atunci, dacă lucrurile stau aşa, o analiză, ori sunt eu de vină, prin ce fac sau nu fac, sau sunt nişte lucruri în guvern care justifică aceste cifre – prezenţa unor miniştri cu probleme penale, lipsa de activitate a unor miniştri sau lipsa de rezultate -, săptămâna asta voi lua nişte decizii, dure, dar necesare. Voi face o remaniere.

Miniştrii cu probleme penale ar putea fi remaniaţi?

Da. Dacă tot facem un reset la partea de imagine, sunt cel puţin încă doi miniştri, pe lângă cei cu probleme penale, pe care am să-i rog să părăsească Cabinetul. O miniremaniere. Sunt trei miniştri cu probleme, care, într-adevar, creează probleme şi la nivel de percepţie publică şi unele dintre situaţii şi la nivel de Comisie Europeană.

Situaţia din ultimele zile a grăbit şi definitivat decizia. Toate aceste probleme pot fi generate de oameni din partid frustraţi că lucrurile merg bine.

Da, am spus că iau în calcul să-mi dau demisia. Am spus-o într-un cerc de trei-patru persoane.

Concluzia serii este că va trebui să umblăm la guvern şi la legăturile dintre partid şi Guvern.

N-aş putea spune că suntem într-un moment fericit al relaţiei noastre (cu Liviu Dragnea- n.r). O să ne lămurim mâine. Nu am ce să-mi reproşez. Până la urmă, e vorba de talentul unor oameni de a ajunge în această situaţie (n.r.- în trecut Liviu Dragnea a mai decis dărâmarea unui Guvern PSD)

Liviu Dragnea nu m-a sunat. Cred că ne vedem mâine (marţi – n.red.) la partid. Vom vorbi despre toate, bărăbăteşte.

Banca Naţională se spune că e a României. N-ar trebui să fie şi pentru români? Nu poate BNR să permită accesul la Arenele BNR unor investitori? Sau copiii produceau zgomot şi deranjau nişte zei?

Nu vom lua un nou împrumut de la FMI.

Legile Justiţiei trebui duse direct la Parlament, iar acolo să fie consultări, comisii. Inspecţia Judiciară ar trebui să fie un organism total independent, dar nu poate apărea din spuma mării. Poate cineva dă o soluţie. Sau poate ar trebui o cheie dublă, ca la valiza atomică. Dacă oamenii superbi care sunt puşi iniţial o iau razna, ce faci? Stingem lumina? Am vorbit cu domnul Toader şi se gândea să existe o dublă cheie.

De ce nu aţi sesizat CCR pe cazul Belina?

Să vă spun tot filmul. Doamna Shhaideh a făcut o solicitare în acest sens. Eu am adresat-o ministrului Justiţiei, care a venit în şedinţa de guvern şi a spus că încearcă să vadă în ce măsură îşi poate fundamnenta un răspuns. De atunci nu a mai venit cu răspunsul. Domnul profesor încă caută o încadrare a acţiunii. A venit cu nişte argumente în favoarea acestui demers, a avut câteva argumente şi în defavoarea acestui demers. A rămas că se duce acasă şi se gandeşte.

Dacă vine Tudorel Toader cu sesizarea, o trimiteţi la CCR?

Numai dacă văd care sunt argumentele. Trebuie să-mi fac eu o părere, pentru că eu răspund.

Ar trebui să colaborăm cu grupul de la Vişegrad?

Trebuie să colaborăm cu oricine, dacă ne e bine şi nouă. Grupul de la Vişegrad e mai mult un grup de presiune decat un grup politic, după părerea mea.

NOTĂ OrtodoxINFO

In afara faptului ca limbajul sau este unul de puscarias, se vede clar ca treaba sa este crearea de haos in vederea bifarii unor puncte din agenda de distrugere a Romaniei.

Cititi va rog si:

PREMIERUL Mihai Tudose, MAESTRU al lojei MASONICE

Baza piramidei masoneriei = componenta a falsei NOI ORDINI MONDIALE. Si va fi sacrificata, aidoma Comisiei Trilaterale, Bilderberg, si a unor segmente din sistemul financiar – bancar …

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
12 Comentarii la “MASONUL Tudose in război cu Dragnea:,,Numai dacă MANCAM copii CRUZI cădeam aşa mult în sondaje”. Oare, câti dintre oameni se exprimă asa?”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 11 octombrie 2017 at 12:03

  un personaj malefic

 2. # 11 octombrie 2017 at 12:05

  Nu miniștri corupți a determinat scăderea în sondaje,ci legile aberante.obligativitatea vaccinurilor,amânarea referendumului pentru familie…deci tu chiar mănânci copii cruzi

 3. # 11 octombrie 2017 at 12:49

  GUNOIUL

 4. # 11 octombrie 2017 at 14:04

  Nemernic!!

 5. # 11 octombrie 2017 at 14:29

  Imbecilii!!!! E timpul să trecem la acțiune !!!!!!

 6. # 11 octombrie 2017 at 14:44

  Doi masoni spurcati..tradatoriiii….

 7. catalin_b
  # 11 octombrie 2017 at 15:11

  Probabil nici el nu-și dă seama cum îl împinge conștiința să zică lucruri pe care nu le gândește în mod conștient, datorită stării de atrofiere în care se află sufletul lui necurățat de păcate. Chiar fără să vrea a spus un mare adevăr: legea vaccinării obligatorii revigorată și introdusă în dezbatere parlamentară spre adoptare, prin caracterul ei criminal îndreptat în special asupra bebelușilor, este practic echivalentă cu a mânca copii cruzi dimineața. Dar crezi că, dacă i-o spui, înțelege?

 8. # 11 octombrie 2017 at 15:21

  Corect ar fi masonul Tudose în război cu masonul Dragnea! Sau masonii se bat intre ei!

 9. Eu
  # 11 octombrie 2017 at 18:55

  ‘Si i-ati luat pe fiii si fiicele voastre pe care i-ati intrupat din mine si i-ati dat spre sacrificiu ca hrana pentru idoli.’ Ezekiel 16:20
  Aceasta este francmasoneria, cult satanic al sacrificiului de sange uman. Bineinteles, un cult secret in care juramantul de tacere este de neincalcat. Limbajul respectivului nu este intamplator.

 10. # 11 octombrie 2017 at 21:54

  de masonul Iohanis si de masonul Basescu ati uitat?Toti care ajung in aceasta postura sunt agreati de masonerie

 11. mivas
  # 11 octombrie 2017 at 22:30

  Numai tu știi Tudose cum e cu canibalismul. N-am nici o îndoială că într-o bună zi o să ne povestești.
  Fiară?… sau om?…

 12. Unul
  # 11 octombrie 2017 at 23:45

  Irozii de astăzi omoară şi chinuie mai mulți copii ca Irodul de acum 2000 de ani.

Scrie un comentariu

Scroll Up