X

MARILYN MANSON si JOHNNY DEPP in videoclipul satanist “SAY10”

de null
Imagini pentru MARILYN MANSON SAY10
Foto: https://www.google.com/search?q=MARILYN+MANSON+SAY10hM

Iata ce putem citi la VIDEO 18+: Noul clip Marilyn Manson “SAY10” îl are pe Johnny Deep îl rolul unui Dumnezeu decăzut de pe ROCKON:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Marilyn Manson a lansat clipul celui de al doilea single, SAY10, piesă care trebuia iniţial să dea titlul celui mai recent album, Heaven Upside Down.
În clip apare actorul şi prietenul lui MansonJohnny Depp, în rolul unui Dumnezeu decăzut şi este plin de femei prinse în ghearele plăcerilor carnale şi decadente.

 

Clipul oficial este plin de simboluri edificatoare. Ar fi fost un util material de studiu pentru ce inseamna Marilyn Manson si rock-ul in general. Dar este plin si de fete goale, asa ca nu-l postam.

Iata totusi o varianta din concert:

Nu apare si Johnny Depp. In clipul oficial insa, il vedem in scene precum cea de mai jos (stanga), cand Marilyn Manson (dreapta) repeta obsesiv:

 

So you say “GOD” and I say “SAY10”

 

Imagini pentru MARILYN MANSON SAY10
Foto: https://www.google.ro/search?q=MARILYN+MANSON+SAY10f1yM

SAY10, adica SAY TEN, adica … satan.

Iata si o alta celebra melodie a sa:

Adept infocat al satanismului lui Anton Szandor LaVey, Marilyn Manson este unul dintre propovaduitorii filosofiei lui Crowley, alaturi de Led Zeppelin, Jim Morrison, Clash, Beatles, Red Hot Chili Papers (care la decernarea premiilor MTV multumea lui satan), Ministry (albumul “Psalmul 69” fiind una din culmile mizeriei umane), Rolling Stones, Sting, David Bowie, etc.

Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesare

Foto: https://vigilantcitizen.com/musicbusiness/lil-uzi-verts-xo-tour-llif3-straight-satanic/

 

Pe numele sau real Brian Hugh Warner (1969 -), si-a pus acest pseudonim dupa Marilyn Monroe si Charles Manson (celebrul criminal).

Cititi va rog si:

RUSIA: Membrii grupului rock MARILYN MANSON, atacati cu oua si apa sfintita de activistii ortodocsi rusi. CONCERTUL A FOST ANULAT

SATANISMUL albumului “Ispita” al formatiei rock CELELALTE CUVINTE

 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Marilyn Manson distruge Biblii, pe scena, la concertele sale: https://www.youtube.com/watch?v=cm-VQLU-t38

    “Marilyn Manson a reuşit să-şi atragă milioane de fani din rîndul publicului tînăr. […] Pe numele lui adevărat Brian Hugh Warner, Marilyn Manson a avut drept surse de inspiraţie pentru alegerea pseudonimului pe actriţa Marilyn Monroe şi pe criminalul în serie Charles Manson, consideraţi în America drept cea mai iubită şi, respectiv, cea mai detestată persoană.”

    În interviuri, Marilyn Manson mărturiseşte cu mîndrie (după cum citim pe NET): „Din fericire, lumea îşi va aminti de mine ca de acela care a pus sfîrşit creştinismului.” Manson este „reverend” al Bisericii Satanice. El se mutilează pe scenă, rupe Biblia şi scuipă hule împotriva Domnului Hristos. Pe tricourile lui scrie: „Ucideţi-vă părinţii!” Manson zice că discul său „Antichrist Superstar” („Antihrist super-vedetă”) i-a fost insuflat de o putere suprafirească, ceea ce e cît se poate de adevărat. Manson nădăjduieşte aceasta: „Cred că de cîte ori oamenii ascultă acest album («Antichrist Superstar») poate că Dumnezeu va fi nimicit în minţile lor.” „Cînd eram copil – îşi aminteşte Manson – mama îmi spunea: Dacă blestemi la vremea nopţii, diavolul va veni la tine în somn. Şi eu mă emoţionam, căci chiar voiam ca aceasta să se întîmple… O voiam. Voiam aceasta mai mult decît orice.” Manson zice: „Nu ştiu dacă cineva a înţeles cu adevărat ce încercăm noi să facem… Odată ce i-am prins pe oameni, putem să le dăm MESAJUL nostru.” Iar următorii lui din România mărturisesc aşa:

    „mallzebuth.3xforum.ro, user: manson-666

    …prefer melodiile cu subiect legat de religie, mai exact anti… Idolu’ meu e marilyn manson… Sunt genul care crede doar ce vede. Astfel, refuz existenţa lui dumnezeu şi sunt împotriva lui.”

    Nici nu mai are rost să citim ce zice Marilyn Manson în cîntecele sale, aşa că o să trecem la Alice Cooper.”

    Mai multe aici: http://axa.info.ro/editoriale/oglinda-vremii/satanismul-muzicii-rock/

  2. “Lumea e creaţia lui Dumnezeu, dar lumea contaminată prin păcat şi intrată în complicitate cu diavolul, lumea aceasta care nu mai e cea originară -, lumea pe care Satana i-o oferă şi i-o aşterne la picioare lui Hristos ca fiind a lui şi având dreptul s-o dea cui voieşte (şi Domnul – Luca – 4, 6 nu-l contrazice), întrucât nu e decât imagine secundară, deformată, deviată şi care-i iluzie […]”

    “Operaţia de curăţire nu cere aşadar o recreaţie, ci numai o exorcisare, o dezvrăjire.[…] Vălul vrăjit atunci dispare şi lumea tot aceeaşi fiind, dar preschimbată, scuturată de farmece redevine creaţia dintâi şi dă senzaţia fericirii. Domnul, dealtfel, în convorbirea cu Nicodim de la Ioan 3 […] nu cere omului o nouă naştere trupească, deci o altă facere, ci numai să realizeze o spirituală metanoie instantanee, care-i absolută.”

    “În acest sens lumea stâpânită de diavol este reală, dar numai în acest sens. Căci, altminteri, diavolul nu a creat o a doua lume, tot asupra celei făurite de Dumnezeu lucrează, parazitar; e tot aceeaşi, dar vrăjită” şi asupra acesteia, imaginare (pentru că există prin ochii, conceptele, convingerile şi patimile noastre numai), este el voievod. […] lucrurile de care suntem înlănţuiţi sunt ireale, dar lanţurile care ne leagă de ele sunt foarte reale.”

    “Tatăl minciunii: pentru că are putere numai asupra imaginii deviate, numai asupra erorii, numai asupra esenţei corupte; prinţul spaimelor: pentru că înfiorător este să vezi că de fapt te afli închis angajat (angajat înseamnă şi năimit, tocmit ca slujitor) într-o uriaşă construcţie şubredă, greşită, care nu poate să nu se prăbuşească, asemenea unui castel din cărţi de joc.
    Aşa fiind, credinţa în Dumnezeu îmi pare în deplinul înţeles al cuvântului actul cel mai realist ce poate fi: este acceptarea adevărului şi lepădarea iluziilor. De aceea şi cere smerenie, de aceea pune Biserica atât de mult accentul pe smerenie: nimic nu ne vine mai greu decât de a renunţa la închipuiri.”

    (Nicolae Steinhardt, “Jurnalul fericirii”)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button