Sfântul Nicolae Velimirovici: RĂUTATEA și MINCIUNA vor lucra neobosit să producă CEL DE-AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL

oct. 8, 2017 6929 7 http://bit.ly/2qEUUMZ

„Ce e minciuna? Un adevăr prefăcut. Ce înseamnă a minţi? Înseamnă a te îmbrăca cu veştmintele adevărului, a te ascunde în spatele adevărului; a te arăta sub numele adevărului; a pune firma adevărului pe dugheana minciunii; a înfăţişa o babă drept o mireasă, cu ajutorul pudrei şi sulemenelilor. Minciunii nu îi este cu putinţă să facă nici măcar un pas sub numele ei. Căci oriunde s’ar înfăţişa zicând „Eu sânt minciuna!,” nimeni nu ar primi-o. De aceea ea merge în umbra adevărului. Aşadar, minciuna întăreşte adevărul ca realitate, căci fără adevăr nu se poate găsi niciunde.

Răutate în inimă şi minciună în gură, fraţii mei, aşa a ajuns omenirea în vremurile noastre. Răutatea şi minciuna sunt focurile ce au pricinuit aprinderea întregii lumi în ultimele două războaie mondiale. Răutatea şi minciuna – aceste două meşteşuguri ale lumii, să ştiţi, vor lucra neobosit să producă şi cel de-al treilea incendiu mondial, mai înfricoşat decât cele două de mai înainte.”

– Sf. Nicolae Velimirovici, Prin fereastra temnitei, Ed. Predania

Citiți continuarea aici..

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
7 Comentarii la “Sfântul Nicolae Velimirovici: RĂUTATEA și MINCIUNA vor lucra neobosit să producă CEL DE-AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Despre reclame
  # 8 octombrie 2017 at 12:32

  Nu stiu cum apar reclamele pe saitul asta. De 2 ori mi -au aparut reclame la videochat. Mi s-a parut suspect si am cautat pe google ce este videochatul. …… groaznic….cum promovati asa ceva????

  • redactor
   # 8 octombrie 2017 at 17:56

   te rog sa ne dai link-ul, caci vom bloca… google nu ar trebui sa afiseze asa ceva… vom raporta acest lucru… ne cerem iertare pt neplacerea creata

   • Adi
    # 9 octombrie 2017 at 11:28

    V-am zis intr-un mesaj ca sa nu permiteti reclame pe site ca o sa va treziti cu reclame licentioase in scurt timp. Nu cred ca se castiga atat de mult din ele incat sa merite sa murdareasca un site ortodox. Poate mai ajuta unul altul cu un banut din cand in cand. Banii din clickuri, reclame, inscrieri si like-uri sunt o capcana ca sa poata ei murdari si intina tot.

 2. # 8 octombrie 2017 at 16:16

  „Daca aveti credinta cat un graunte de mustar…veti crea aceasta realitate” Depinde ce doriti sa creati cu credinta voastra.

 3. # 8 octombrie 2017 at 16:19

  SOFISMUL

 4. Adi
  # 9 octombrie 2017 at 11:32

  Ce chestie, Sf. Nicoale Velimirovici seamana la chip cu PF Daniel Ciobotea insa ce diferenta intre ei, unul sfant si unul eretic, unul inger si celalalt demon.

  • Adi
   # 9 octombrie 2017 at 11:48

   De fapt, sa ma ierte Sf. Velimirovici, ca nu prea seamana. Ciobotea seamana la chip mai degraba cu epigonul Cartarescu.

Scrie un comentariu

Scroll Up