X

California protejează IDENTITATEA DE GEN prin LEGE: Poți ajunge la ÎNCHISOARE dacă te adresezi… la genul nepotrivit

de null
FOTO: https://d7hftxdivxxvm.cloudfront.net/?resize_to=width&src=https%3A%2F%2Fartsy-media-uploads.s3.amazonaws.com%2Fpj3o231MA6ygMyYxAOT_EQ%252F1024px-Rainbow_flag_breeze%2Bcopy.jpg&width=1100&quality=95

California poate începe de acum să bage la închisoare oamenii care refuză să folosească „pronumele preferate de sex” ale rezidenţilor aflaţi în îngrijire medicală la domiciliu după ce guvernatorul democrat Jerry Brown a semnat joi proiectul de lege.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Efectul legii se limitează la casele de îngrijire medicală şi alte facilităţi de îngrijire pe termen lung, dar mandatează faptul că cei care „refuză în mod intenţionat şi în mod repetat” să folosească un nume sau un pronume preferat al unui rezident transgender „pot fi plesniți cu o amendă de 1 000 $ şi până la un an în închisoare, în conformitate cu Codul californian de sănătate şi de siguranţă”.

Cunoscută sub numele de „LGBT Senior Bill Of Rights” (Legea cu privire la drepturile seniorului LGBT), legislaţia impune, de asemenea, îngrijiri medicale şi facilităţi de îngrijire pentru a permite locuitorilor să utilizeze baia la alegerea lor, indiferent de sexul biologic. Autorul legii, senatorul Scott Weiner, susţine că opiniile religioase nu sunt valabile în zonele publice.

„Toată lumea are dreptul la viziunea ei religioasă”, a spus Wiener.

„Dar când intri în spaţiul public, când conduci o instituţie, te afli într-un loc de muncă, eşti într-un cadru civil şi trebuie să respecţi legea”, a continuat acesta.

Wiener a lansat de asemenea o declaraţie mulţumindu-i lui Brown pentru semnarea proiectului de lege.

„Seniorii noştri LGBT au construit comunitatea modernă a LGBT şi au condus lupta pentru drepturile pe care comunitatea noastră le garantează astăzi. Este de datoria noastră să ne asigurăm că pot îmbătrâni cu demnitatea şi respectul pe care îl merită”, a scris Wiener.

„Vreau să mulţumesc guvernatorului Brown pentru că s-a alăturat coaliţiei noastre în susţinerea acestui proiect de lege, ceea ce va aduce o adevărată diferenţa în viaţa oamenilor. Legea drepturilor seniorului LGBT este un pas important în lupta noastră pentru a ne asigura că toţi oamenii sunt trataţi în mod egal, indiferent de orientarea lor sexuală sau identitatea de gen”, a subliniat acesta.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. bun asa..pai si persoanele schizofrenice sau paranoide pot cere ca prin lege sa fie chemati pe numele “ales” de ei gen “napoleon” “tutankhamon” etc..daca tot se legalizeaza nebunia

  2. ps
    va veni vremea cand oamenii au sa innebuneasca si cand vor vedea pe cineva ca nu inebuneste se vor scula impotriva lui zicand ca el e cel nebun ca nu este asemenea lor..este proorocia mea favorita , acum devenita realitate.

  3. Nu exista “orientare sexuala” – cel putin, nu in sensul folosit azi. Expresia “orientare sexuala” ca si termenul “heterosexualitate” este o inventie artificiala destinata a pune pe picior de egalitate normalitatea si anormalitatea.
    Identitatea de gen este cea dobandita din momentul conceptiei, nu cea imaginata de mintile bolnave ale unora, dupa cum nu te poti considera maimuta, elefant sau cine stie ce lighioana, doar pentru ca ai mintea defecta.
    Exista o adunatura de scursuri politice care au pus mana pe putere si care fac legile si definesc “cadrul civil” si “legea” dupa cum au ei chef.

  4. Chiar guvernul tipras are de gând să promulge legea de recunoaștere de gen, evident Biserica nu este de acord, iar purtatorul de cuvânt, citez: nu trebuie să vină Biserica sa ne spună ce sa facem

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button