BEZNA MINTII / Ionuţ Sibinescu (Presedinte Comisie Senat): “un copil nevaccinat care vine în colectivitate încalcă drepturile copilului meu care este vaccinat”

oct. 6, 2017 18707 26 http://bit.ly/2qD1ofa

sibi

Contestatarii legii, mai mulți reprezentanți ai unor ONG-uri, au invocat articolul 26 din Constituţie, care prevede că „persoana fizică are dreptul să dispună de ea însăşi”. Iata insa explicatia lui Ionuț Sibinescu:

 

„Dacă citim până la capăt, observăm că individul poate să dispună de el însuşi dacă nu încalcă drepturile altui cetăţean. (…) Pe înţelesul tuturor, un copil nevaccinat care vine în colectivitate încalcă drepturile copilului meu care este vaccinat”

 

Probabil ca se refera la faptul ca un copil nevaccinat il va imbolnavi pe copilul sau vaccinat. Cu toate ca e cea ma natanga, totusi aceasta lozinca este cea mai des folosita de catre activistii vaccinarii obligatorii, fie ei medici, politicieni, ziaristi sau simpli cetateni. Dar eu n-am auzit nici macar pe unul care sa explice limpede cum vine asta.

Cum adica un copil nevaccinat il va imbolnavi pe un copil vaccinat? Pai atunci ultimul de ce se mai vaccineaza?

Iata si pe larg ce putem citi la Legea vaccinării respectă Constituția; Aviz pozitiv în comisia din Senat, pe proiectul Ministerului Sănătății. de pe Libertatea:

Discuții în Senat pe marginea legii vaccinării. Comisia de constituționalitate a dat, vineri, un aviz pozitiv proiectului depus în Parlament de ministerul Sănătății. Președintele comisiei, Ionuţ Sibinescu, a declarat că legea asigură dreptul individului la propria persoană, dacă nu încalcă drepturile altui cetăţean. Proiectul urmează să primească raport, la comisia de sănătate și să meargă la plen, pentru vot final. Camera Deputaților este forul decizional, în acest caz.

Parlamentarii au citat acele prevederi din Constituție, articolelor 34 şi 53, care stipulează că „statul trebuie să ia toate măsurile necesare pentru asigurarea igienei şi sănătăţii publice”, iar „exerciţiul unor drepturi sau al unor libertăţi poate fi restrâns numai prin lege şi numai dacă se impune, după caz, pentru: apărarea securităţii naţionale, a ordinii, a sănătăţii ori a moralei publice, a drepturilor şi a libertăţilor cetăţenilor”.

Contestatarii legii, mai mulți reprezentanți ai unor ONG-uri, au invocat articolul 26 din Constituţie, care prevede că „persoana fizică are dreptul să dispună de ea însăşi”.

„Dacă citim până la capăt, observăm că individul poate să dispună de el însuşi dacă nu încalcă drepturile altui cetăţean. (…) Pe înţelesul tuturor, un copil nevaccinat care vine în colectivitate încalcă drepturile copilului meu care este vaccinat”, a explicat Ionuț Sibinescu.

Adrian Aciu de la Asociaţia Civică pentru Dreptate susţine că proiectul trebuie să se întoarcă în dezbatere publică.

„Numărul persoanelor care nu doresc vaccinarea este în creştere, este un trend ascendent. Aceasta demonstrează că oamenii, pe măsură ce se informează, refuză această vaccinare cu forţa, care are problemele ei. Majoritatea ţărilor lumii a interzis această practică, iar acolo unde totuşi ea s-a introdus există nişte portiţe ca să nu poţi să fii obligat. Aşa trebuie să fie şi în România”, a spus el.

Aciu a mai spus că, dacă un vaccin conţine mercur care este toxic, cum poate cineva să te oblige să îţi bage în corp, de bună voie şi pe banii tăi, aşa ceva și a menționat că unui părinte trebuie să i se ofere dreptul de a refuza vaccinarea copilului său prin prezentarea unei imunograme care să ateste imunitatea foarte bună a copilului.

Mă oripilează cât tupeu poate să aibă statul român, prin reprezentanţii săi, să impună o lege de tip fascist

Un alt reprezentant al ONG-urilor a vobit despre ”un genocid” pe care îl face statul român, prin această lege.

”Singurii care putem decide suntem noi, oamenii, atât asupra noastră ca fiinţe vii, cât şi a familiilor noastre, pentru că suntem protejaţi atât şi de Convenţia Europeană a Drepturilor Omului, care la articolul 8 spune că suntem singurii care putem decide, pentru că suntem protejaţi. Or, acest proiect de lege pe mine mă oripilează cât tupeu poate să aibă statul român, prin reprezentanţii săi, să impună o lege de tip fascist. Dacă dvs vreţi să ne forţaţi – vă spun şi în calitatea pe care o aveţi de reprezentanţi ai poporului – vă puneţi împotriva liberului nostru arbitru, adică nu ne mai consideraţi egalii dvs. ca oameni”, le-a transmis parlamentarilor Tiberiu Galamboş, preşedintele Asociaţiei Civice Dreptatea.

El a continuat: ”Noi, ca asociaţie de drepturile omului vom sta chiar în faţă şi vom spune: vă condamnăm la genocide, pentru că dacă există un singur caz de îmbolnăvire, puteţi fi acuzaţi cu toţii, în masă, de genocide, pentru că aţi decis. Lăsaţi-ne pe noi să alegem!”

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
26 Comentarii la “BEZNA MINTII / Ionuţ Sibinescu (Presedinte Comisie Senat): “un copil nevaccinat care vine în colectivitate încalcă drepturile copilului meu care este vaccinat””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 6 octombrie 2017 at 9:24

  Ce ai fumat ba satana!?

 2. # 6 octombrie 2017 at 9:42

  Ăsta-i prost din punct de vedere medical.

  • # 6 octombrie 2017 at 10:39

   Adica „intelect limitat „( denumirea medicala la prost) ! Dar cred ca e genetic , adica si masa si tac-so !

 3. Cosmin
  # 6 octombrie 2017 at 9:42

  Nu domnule Ionut Sibinescu! Copilul dumitale vaccinat este focar de infectie ambulant si pericol de infectie pentru cei nevaccinati. Doar asa pot sa supravietuiasca boli demult eradicate, inoculandu-le si oferindu-le purtatori sub pretext ca facem bine.

  Macar asa stim cine a luat spagi de la companiile farma.

  ALO! DNA SE AUDE?!

 4. Marius
  # 6 octombrie 2017 at 9:45

  Un vaccin in cap i-ar trebui domnului Sibinescu, poate-i revine mintea:-)). Ala cu oualele sa le impoziteze, asta cu vaccinul. Nu mai au rabdare vad, nwo este aproape.

 5. # 6 octombrie 2017 at 10:17

  Nu are cunoștințe în domeniu, nu e de judecat, păcat,ca susține o cauza și nu se informează

 6. # 6 octombrie 2017 at 10:37

  Sibinescu ! Slugoiule ! Asculta aici la David batranu’ : ti bag in fundu’ chizdii matii !

  • # 6 octombrie 2017 at 12:12

   Te ajut si eu sa-l bagam mai repede sa nu imprastie vre-un virus al tampeniei; oricum prin Parlament bantuie de ceva vreme ( vezi cazurile Daea , Pop , Vosganian mai recent ) !!!

 7. Nicoleta
  # 6 octombrie 2017 at 10:47

  Mai am eu pe cineva cu copil mic care strigă în gura mare că cei nevaccinați produc mutații virușilor și din cauza acestor nevaccinați i se îmbolnăvește ei copilul.

 8. # 6 octombrie 2017 at 10:52

  Copilul tău dacă e vaccinat nu trebuie să se teamă de nimic. Doar e vaccinat!

 9. gheorghe
  # 6 octombrie 2017 at 11:09

  Poate ii spune cineva idiotului asta ca starea normala este a NU fi vaccinat.
  Copilul vaccinat este nu doar victima credintei anti-viata a parintelui dar – fara voie si fara sa inteleaga – incalca drepturile NATURALE ale copilului ne-mutilat, ne-agresat, ne-contaminat din „comunitate”.
  Bai, da’ sinteti multi tampiti alesi se pare – de ce nu ati „dat pe goarna” conceptiile voastre de oameni nebuni si prosti inainte de alegeri????

 10. gheorghe
  # 6 octombrie 2017 at 11:11

  Asta are „scoala”: „fa-o mama curva inainte de a te face ea pe tine!”, nu-i asa?
  Cine-i opreste sa-si traga lor insisi vaccinuri „pe toate partile”?
  Ce ii face sadici ca sa chinuiasca pe altul???

 11. # 6 octombrie 2017 at 11:23

  Numai idei tampite scot ALDE

 12. # 6 octombrie 2017 at 11:28

  Oare trebuie sacrificata intreaga societate pentru protectia copilului tau? Daca chiar te preocupa sanatatea, de ce nu actionazi pentru intarirea sistemului imunitar prin eliminarea chimicalelor ce ne distrug organismul?

 13. nela
  # 6 octombrie 2017 at 12:05

  Pai de copilul tau vaccinat , nu se va molipsi de nici o boala . ca doar de aceia l-ai vaccinat nu ? Ce debil esti !!!

 14. nela
  # 6 octombrie 2017 at 12:13

  Vai de tara noastra , cu astfel de specii la conducere …

 15. mircea.v
  # 6 octombrie 2017 at 12:59

  Inca o data

  „Explanations for 20th Century Tuberculosis Decline: How the Public Gets It Wrong”

  http://file.scirp.org/pdf/JTR_2016082614050087.pdf

  Cam asa dispare in mod natural TBC-ul, fara BCG – vezi SUA.
  Prin vaccinare BCG, nu o lasam sa dispara – vezi Romania.

  Cine raspunde penal pt imbolbavirile de TBC din cauza de vaccin?
  In prospectul vaccinului spune ca e pt imunizare..
  Doctorii pro zic ca nu e pt imunizare ci ca sa nu faci nu stiu ce forme grave. E spitalul de nebuni.
  Ar trebui sesizata procuratura, DNA…

  https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Vicele-Societatii-Nationale-de-Medicina-Familiei-raspuns-socant-dupa-ce-a-fost-chestionata-pentru-ineficienta-vaccinului-anti-tuberculoza-BCG-%E2%80%9EVaccinul-BCG-nu-se-administreaza-pentru-eradicarea-tuberculozei-Prospectul-o-contrazice…-146536

  Pai intr-un fel e corect, ca BCG-ul nu e pt eradicare, ci pt raspandirea bolii.

 16. john
  # 6 octombrie 2017 at 14:41

  BREAKING: Pomohaci a fost dat afară din Biserica ortodoxă — https://goo.gl/B6tqpq

 17. # 6 octombrie 2017 at 14:51

  Să faci tu plici? Copilul meu încalcă dreptul copilului tău ori de câte ori vine bolnav la școală

 18. # 6 octombrie 2017 at 14:55

  Dacă vine la școală nevaccinat dar sănătos nu încalcă dreptul nimănui.Acum,dacă facem fifty-fifty din cât ai primit ca să faci lobby la vaccinare s-ar putea să fiu de acord cu tine

 19. # 6 octombrie 2017 at 16:34

  Pai asa a zis Iisus ca la la vremea de pe urma o sa I se zica la anormal normal asta nu stie ca cel care nu e vaccinat ar putea sa faca plingere ca poate sa il inbolnaveasca cei care sunt vaccinati eu zic ca asa e corect dar nu au cunostinta si dragoste de popor. DOAMNE AJUTA

 20. # 6 octombrie 2017 at 17:18

  Daca copilul dumitale este vaccinat, la ce pericol se mai expune?!

 21. # 6 octombrie 2017 at 20:21

  Cap are,logica ce ii mai trebuie….

 22. # 6 octombrie 2017 at 21:25

  Pe timpul lui Cească făceai rujeolă si nu mai mureai!

 23. # 6 octombrie 2017 at 21:26

  Bravos monșer ai cultură canci.

Scrie un comentariu

Scroll Up