X

Uite ca am ajuns si noi in postura rusilor. CE FACEM CU UCRAINA?

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dupa Maidan, rusii din estul Ucrainei i-au zis Kievului “du-te tu pe drumul tau si lasa-ne pe noi in pace”. Si Kievul a pus tunurile pe ei.

Dupa referendumul din 2014 din Crimeea, peninsula a intrat in componenta Rusiei. Iar in Romania un intreg cor de guvernanti, politicieni, analisti, ziaristi si cetateni indoctrinati zbierau din ficati: “Imperialismul rusesc”.

Dar oare de ce s-au agitat rusii atata? Pentru ca li se intampla exact ce li se intampla acum romanilor din Ucraina:

UCRAINA îi RĂSPUNDE DUR lui Iohannis. Limba română INTERZISĂ ÎN CONTINUARE de Kiev

Doar ca Rusia n-a fost mamaliga. Romania va continua sa fie? Ca pana acum asa a fost.

Cronologie:

In 1991 Parlamentul Romaniei declara ca TERITORIILE ROMANESTI DIN UCRAINA sunt de drept ale Romaniei.

In 1997, la cererea NATO, teritoriile romanesti AU RAMAS ALE UCRAINEI.

In 2014 Traian Basescu declara ca NU VA RECUNOASTE UN REFERENDUM al ROMANILOR din UCRAINA

In emisiunea „Jocuri de Putere” de pe postul Realitatea Tv, din 27 aprilie 2014 în care Rareş Bogdan i-a avut ca invitati pe Ion Cristoiu, Dan Dungaciu, Adrian Cioroianu, Adrian Severin şi Constantin Degeratu, s-a repetat de cateva ori o vorba ticaloasa: nu e momentul ca Romania sa vorbeasca despre minoritatea romaneasca din Ucraina. Si in intreaga mass-media romaneasca se transmitea acelasi mesaj.

Cititi va rog mai multe la:

TRASEUL TRADARII: In 1991 Parlamentul Romaniei declara ca TERITORIILE ROMANESTI DIN UCRAINA sunt de drept ale Romaniei. In 1997, la cererea NATO, teritoriile romanesti AU RAMAS ALE UCRAINEI. In 2014 Traian Basescu declara ca NU VA RECUNOASTE UN REFERENDUM al ROMANILOR din UCRAINA …

Si au trecut anii, Kievul si-a tot facut de cap si iata ultima stire de pe B1tv, Naționaliștii ucraineni, PROTESTE față de România: NU vă băgați în treburile noastre interne (VIDEO):

Naționaliștii ucraineni au protestat, joi, în fața Consulatului General al României la Cernăuți. Aceștia cer statului român și comunității românească din Ucraina „să nu creeze probleme în jurul chestiunii lingvistice”.

La manifestație s-au strigat sloganuri împotriva declaraților de la București cu privire la drepturile românilor din Ucraina.

Naționaliștii ucraineni, PROTESTE împotriva României: NU vă băgați în treburile noastre interne

„Noi nu suntem împotriva românilor, suntem împotriva destabilizării situației și asupririi statului nostru, Ucrainei noastre. Suntem îngrijorați de încercările României de a interveni în afacerile interne ale Ucrainei și de solicitările ei de a modifica legea învățământului”, a spus unul dintre naționaliști.

Asadar, Romania asupreste Ucraina …

Asta da tupeu. Adica Ucraina are incorporate teritorii romanesti cu populatie romaneasca, interzice limba romaneasca si tot ei zbiara ca romanii sunt imperialisti.

In traducere, am ajuns fix unde au fost si rusii. Ce vom face?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Nimic nu vom face!!! Avem o problemă gravă de comunicare internă, am ajuns războinici ai tastaturii… de ce? Asta ca să nu mai spunem că la conducere avem numai impostori de 27 de ani! Criminali, hoți, bandiți, corupți… îmi vine să râd! Ce facem în Ucraina? Dar ce facem noi Covasna, Harghita, sau Mures, unde românii noștri sunt persecutați la ei în țară!!! Ce facem noi? Nimic, absolut nimic, de ziua Națională se vor ascunde de frică să nu fie prigoniți! Mâine ies eroii nostri in stradă, Armata Română, câți dintre noi se vor deplasa la Bucuresti alături de ei, câți? In schimb, să știți un lucru, cei pe care-i comentăm cu atâta “vehemență și patriotism”, se ocupă de prăbușirea noastră, a tuturor, cu acțiuni succesive de mare amploare!

    Mihai Serban

  2. Din punct de vedere politic ar trebui ca Parlamentul sa revina la declaratia din 1991 si Romania sa uzeze de dreptul de veto impotriva Ucrainei in toate organismele din care face parte, pana la retrocedarea teritoriilor furate de Stalin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button