X

Simona HALEP a învins-o STRAȘNIC pe Sharapova, în premieră

de null

1

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sharapova și-a pierdut de cinci ori serviciul, reușind un singur break, și a făcut 36 de greșeli neforțate. În schimb, Halep a jucat perfect și a știut să gestioneze fiecare game.

Simona Halep, locul 2 WTA, a eliminat-o pe Maria Sharapova, locul 104 WTA, în turul III de la Beijing, scor 6-2, 6-2. Aceasta este prima victorie a româncei în fața rusoaicei, în 8 meciuri. În sferturile turneului de la Beijing, Halep se va duela cu învingătoarea meciului Kasatkina – Radwanska.

Halep, 26 de ani, a jucat perfect în acest meci, reușind să fie agresivă în fiecare punct și să controleze schimburile. Simona a jucat extrem de sigur, a servit foarte bine și a profitat de fiecare greșeală făcută de Sharapova, 30 de ani

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

    1. pai tu nu ai vazut ca-si fac cruce inainte de meci? :)
      am mai explicat asta: stirile ce tin de imaginea României le vom prelua, mizând și pe faptul ca in acest mod vom atrage cititori ce vor citi si alte lucruri care sa le deschida ochii.

  1. Bravo Simona!
    Nu sint pasionat de tenis, rar privesc (citesc despre “ai nostri”) ca nu-mi plac ragetele, icnetele si “agresivitatea” care scoate ce e imai rau din om…
    Sper ca a renuntat la yoga despre care scria acum ceva timp intr-un articol.
    Sper de asemenea ca din pregatire sa nu faca parte autosugestia, autohipnoza, foosirea mantrelor tip “te termin”, sau alte ganduri rele.
    Victoriile cu invocarea raului si foloirea practicilor ne-crestine pot doar sa-i aduca neplaceri si suferinte grele, oricati bani si titluri ar “recolta”.
    —-
    Rog sa apreciati daca rusilor le-ar place sa citeasca numele Şarapova scris CXAPAПOBA…
    Maria Yuryevna Sharapova (Russian: Мари́я Ю́рьевна Шара́пова…) – din wikipedia
    Ma bucura folosirea diacriticelor si stiu ca aveti litera “Ş” fara sa fie nevoie sa foloziti compozitul ne-romanesc “sh”.
    Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button