[VIDEO] Reportaj BBC: Cipurile din MEDICAMENTE, mai mici decât un VIRUS

Oct 2, 2017 11051 vizualizări 1 comentariu goo.gl/48Cz6K

Pastilelor pentru orice afectiune (de la raceala la diabet sau cancer) le vor fi integrate cip-uri mici, ingerabile, care vor ține evidența dacă un pacient a luat sau nu medicamentul la timp.

Senzorul a fost aprobat de către „US Food and Drug Administration” si a atras investitii din partea marilor producatori de medicamente.

Senzorul înghițit este legat de un plasture care se prinde de corpul pacientului, si care surprinde raportul trimis de senzor. Acesta este de marimea unui bob de sare, nu are baterie sau antena si este activat atunci când intra in contact cu sucul gastric din stomac.

Plasturele de pe piele înregistrează un mesaj digital, impreuna cu bataile  inimii pacientului, unghiul de corp și de activitate, și trimite datele la un dispozitiv Bluetooth, cum ar fi un telefon sau un calculator.

Datele sunt apoi încărcate la o rețea de calculatoare pentru vizualizarea acestora de catre pacienti, persoanele care ii ingrijesc si medici.

Sistemul permite utilizatorilor să creeze alarme pentru a le reaminti să ia medicamentele sau de a emite o alertă, dacă pacientul este inactiv pentru o anumită perioadă de timp.

Related image

NOTĂ OrtodoxINFO
Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “[VIDEO] Reportaj BBC: Cipurile din MEDICAMENTE, mai mici decât un VIRUS”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. # 3 octombrie 2017 at 17:49

    Nu luati de b u na voie si nu va afecteaza….daca vedeti asa cv….evitati…preferam moarte curata decat viata robotica!

Scrie un comentariu