X

Un fermier vinde PORCI modificati GENETIC. Animalele ABIA se pot deplasa din cauza MUSCULATURII DUBLE

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un fermier creste porci modificati genetic, cu o masa musculara dubla. Imaginile cu animalele sunt de-a dreptul terifiante.

Potrivit mirror.co.uk, porcii sunt rezultatul unei modificari genetice, care provoaca o crestere anormala a muschilor. Bietele animale abia se pot deplasa din cauza musculaturii.

In timp ce fermierul din Cambodgia se declara mandru de munca sa, mai ales ca posteaza fotografii regulat, internautii care au vazut pozele pe o retea de socializare s-au indignat.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

    1. Sunt la fel de sanatoase precum rosiile sunt ….galbene…haamm?!..cum ,rosiile sunt galbene,pai de ce nu se numesc galbene ?!…Toata mancarea pe care astazi o servim cu atata placere si mai ales cu toata increderea ca e sanatoasa ,defapt toata este modificata genetic.Pai in 2010 ,liderul absolut si total devotat, al romanilor ( autodenumiti-cei mai destepti oameni de pe pamant=hahaha) traian braunovici basescu (gunoiul gunoaielor) a semnat aderarea romaniei la -codex alimentarius .Ei si ce …nu e bine….aaa,e ca afara….tuuuu?! Numai pe cel mai ,,destept om de pe pamant” poate sa nu il afecteze sau sa-l deranjeze acest lucru.Tot idiotul are in cap ideia: pai daca mai mananca e-uri (otrava chimica legala ,asta e codexul alimentar) si altii ca si mine …nu e nici o problema … ca asa e afara.Asta e o replica a maimutelor proaste si reduse ,prin dresaj de catre dresori ,dar doar un idiot care crede ca daca leaga totul cu sarma…, e cel mai destept om din ,,natura”…Altii defapt nici nu mai fabrica sarma de o suta de ani….dar asta conteaza prea putin…Trezirea ma,ca a inceput belirea oamenilor!!

  1. AtenÈ›ie mare la alimentaÈ›ie, evitaÈ›i produsele industriale. Legumele È™i fructele în mare parte sunt “OMG”, nu sunt biocompatibile. PrivilegiaÈ›i alimentele Bio, producÈ›ia proprie (grădină, borcanele de toamnă…) È™i bineînÈ›eles gătite tradiÈ›ional, nu cedaÈ›i americanizării alimentară. Prin această alimentaÈ›ie patogenă, se urmăreÈ™te perturbarea florei intestinale, inhibarea procesului de saÈ›ietate, dependenÈ›a de sare-zahăr-grăsime, È™i în definitiv, prin E-uri, aditivi, coloranÈ›i ect, distrugerea sistemului imunitar. Nu uitaÈ›i un lucru extrem de IMPORTANT, România trece peste o epidemie de cancer, acest lucru fiind ocultat de media!

    Grijă mare!

    Mihai Serban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button