X

Sistemul de check-in a PICAT in aeroporturi din toata lumea

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Unele dintre cele mai aglomerate aeroporturi ale lumii au raportat probleme, joi, cu sistemul de check-in. 

Astfel, probleme au fost la aeroporturile Heathrow si Gatwick din Londra, Charles de Gaulle din Paris, dar si la aeroportul Reagan din Washington, la Changi din Singapore si la aeroporturi din Zurich, Melbourne si Johannesburg, relateaza The Telegraph.

Printre companiile aeriene afectate se numara cel mai mare transportator german, Lufthansa, dar si compania olandeza KLM.

Calatorii au intampinat intarzieri la birourile de check-in, in urma situatiei declansate in cursul diminetii.

Problemele la check-in au aparut dupa ce soft-ul Amadeus Altea a fost afectat. Acesta este folosit de 125 de companii aeriene. De altfel, compania IT spaniola a confirmat ca intampina o “problema de retea”, care a provocat greutatile la check-in.

Dupa mai multe ore, Amadeus a transmis ca sistemul si-a revenit si functioneaza normal.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button