NU se mai feresc. SATANISM la nivel INALT. Prințul Harry facand semnul MANO CORNUTA intr-o poza alături pe Melania Trump

sept. 29, 2017 103119 24 http://bit.ly/2qG6hnZ

Prințul Harry a dat startul sâmbătă Jocurilor Paralimpice Invictus, având-o alături pe Melania Trump, prima doamnă a Statelor Unite. O fotografie cu cei doi a fost subiectul multor teorii din cauza modului în care prințul Harry își ține degetele.

Gestul neobișnuit al prințului Harry – și dacă a fost sau nu intenționat – a devenit un subiect discutat intens în ultimele zile, eclipsând chiar prima apariție oficială a prințului cu iubita sa, Meghan Markle.

Mulți utilizatori Twitter au spus că Harry transmite semnul diavolului și se întrebau care este motivul acestui semn.

Doi experți în limbajul corporal au descifrat, pentru Huffington Post., motivul acestui gest al prințului Harry.

„Acest semn este numit Coarnele diavolului și ceea ce oamenii cred este adevărat. Semnul transmite că prințul amenință tot ceea ce este rău. Este un gest de protecție împotriva răului sau a bolii”, a spus Patti Wood, specialistă în citirea limbajului corporal.

De asemenea, poziția mâinii pe stomac este un act de confort, pe care mulți lideri îl fac atunci când au întâlniri oficiale.

„Am văzut mulți lideri din diferite țări alături de Trump și foarte mulți transmit acest mesaj: că se simt confortabil”, a spus ea.

„Acesta ar putea fi considerat unul dintre aceștia. Semnul arată precum Coarnele diavolului, dar totuși mâna este pe stomac. În cel mai rău caz, ar putea semnifica multă tensiune și nevoia de a-și proteja centrul de bază”.

Un alt expert, Joe Navarro, este sceptic cu privire la faptul că poziția lui Harry ar transmite vreun mesaj.

„Oare voia să-și deschidă sacoul, dar între timp s-a răzgândit? Era oare pregătit să se așeze, dar fotografii i-au rugat să mai stea în picioare pentru mai multe poze? Din partea mea, nu poți trage prea multe concluzii din poza asta. Nu m-aș concentra așa mult pe asta”, a declarat acesta.

Cu toate astea, amândoi experții sunt de acord că este un nivel înalt de tensiune vizibilă în atitudinea prințului și că de obicei prințul este mult mai relaxat și vesel în situații similare.

„Expresia lui facială este de obicei relaxată, ceea ce transmite o stare de liniște și căldură. Aici, prințul are gura închisă și nu zâmbește deloc”, precizează Patti Wood.

Despre Melania Trump, experta spune că pare încordată și că își ține mâinile pe lângă corp, ceea ce trasmite simte frică.

„Ochii ei de asemenea transmit că era foarte tensionată”, adaugă ea.

NOTĂ OrtodoxINFO

Asa-zisii experti din articol au interpretat gresit semnul Mano Cornuta. Poate ca satanistii se cred protejati facandu-l, dar el nu este decat un semn de inchinare diavolului, de recunoastere ca acesta le este stapan. Si apoi, de cine sa fie protejati, ce este raul pentru ei, Dumnezeu? Nebunie, curata…

Cititi  va rog si: FOTO – SEMNE …

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
24 Comentarii la “NU se mai feresc. SATANISM la nivel INALT. Prințul Harry facand semnul MANO CORNUTA intr-o poza alături pe Melania Trump”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 29 septembrie 2017 at 16:22

  Prințișorul pare foarte încordat .

 2. # 29 septembrie 2017 at 16:29

  se vor afisa tot mai des si clar asa cum sunt ei de fapt!

 3. Ioana
  # 29 septembrie 2017 at 16:37

  Nu mai au de ce sa se fereasca, globalizarea face totul tabula rasa, valorile sunt cele ale decadentei si cu totii cauta senzatiile tari ale acestei lumi ticalosite, inclusiv imaginea diavolului ca „stimulent” omul este lovit cu leuca, halucinat, batut in cap, ca vazand sa priceapa ceva, dar sa inchida ochii la loc cu nepasare. Parca e o lume de drogati care sta pe linia de tren, si vad ca mai e putin si vine macelul, dar au tras prea mult pe nas ca sa mai constientizeze pericolul real. Societatea moderna a dus la atrofierea instinctului de supravietuire, ireducand la zero avantul de lupta impotriva curentului.

  Iar cei care ar mai pricepe mai multe nu au putere sa se desprinda de toate acestea, totul e invaluit intr-o hipnoza si intr-o delasare totala. Asa ca papusarii ocultei si-au atins scopurile: drogarea oameniilor cu distractie si toate produsele psihedelice ale ultimei generatii a dus la slabirea vointei de a lupta, de a gandi independent si de a se opune.Toti acum gandesc in tipare prestablite, si chiar si cei care se opun acestor tipare propuse de sistem, nu au vlaga sa lupte cu adevarat si sa ia totul de la capat,

  Suntem foarte slabi si legati cu multimi de lanturi – cum spuneau ucenicii catre Manuitorul: „Si atunci cine poate sa se mantuiasca?”- Numai si numai Dumnezeu poate face aceasta cu putinta daca ne punem nadejdea in El, dar sa nu fim caldicei…

  Suntem cu totul nepregatiti pentru grozaviile ce vor urma. Suntem legati cu multe lanturi grele de SISTEM si nu vrem nici macar sa ne gandim sa mai zdrobim din ele …
  https://saccsiv.wordpress.com/2013/10/29/suntem-cu-totul-nepregatiti-pentru-grozaviile-ce-vor-urma-suntem-legati-cu-multe-lanturi-grele-de-sistem-si-nu-vrem-nici-macar-sa-ne-gandim-sa-mai-zdrobim-din-ele/

 4. # 29 septembrie 2017 at 16:42

  NU CRED…,
  Italieni fac semnul acesta pentru a te apara ,a te feri de …inncornurat..
  Daca era satanist…era altfel imbracat si altfel…se comporta..

  • # 29 septembrie 2017 at 19:21

   Te aperi facand cruce!

  • # 29 septembrie 2017 at 19:24

   Noi…ortodoxi…dar ei catolici protestanti…au aceleasi apucaturi ca si catolici italieni…

   • Raluca
    # 29 septembrie 2017 at 21:09

    Noi … ortodocși (masculin)
    Noi … ortodoxe (feminin)

  • Mirela Pasa
   # 25 mai 2018 at 21:34

   Corect, este protecție

 5. # 29 septembrie 2017 at 16:58

  Asta e semnul Diavolului!Adica coarnele lui!

 6. # 29 septembrie 2017 at 20:11

  Nu cred ca a fost intenționat! … Ce l-ar fi împiedicat să ridice mâna în semn de adorare, când atâția lideri politici ai lumii o fac? … cand e considerat atât de cool acest semn în zilele noastre ?! Pur și simplu nu știa ce sa facă cu mâna din cauza stresului ! … Nu exagerați !!!

  • # 30 septembrie 2017 at 6:16

   Oare?!!! Numai cei naivi gandesc astfel. Ar trebui sa stii ca nimic in politica nu e intamplator si ca gesturile din poze ale politicienilor nu sunt intamplatoare. Lumea nu este numai ceea ce se vede…

 7. Raluca
  # 29 septembrie 2017 at 21:12

  Și alte simboluri:

  https://www.youtube.com/watch?v=aKkLLtaqmxs

 8. gheorghe
  # 30 septembrie 2017 at 9:10

  Este semnul Diavolului, degeaba se eschiveaza unii ca nu ar fi, ca e semnalizare simbolica „peace, bro'” si altele.
  Nu se schimba simbolurilw dupa cum bengane fiecare…
  LLa fel si sensurile cuvintelor si pronuntarea literelor….
  N-o sa-i spui dracului ca e bun si ingerului ca e rau, sa nu ne tampim de tot…
  Printul stie foarte bine ce face si de cace as, sa nu-l creada cineva prost pe un „wrou”, veteran de razboi (de distrugere a Afganistanuli..).
  Nu intereseaza „citirea” aparentelor „non-verbale”; de cand stie toata lumea ce fel definesc psihologii aceste semne, „pozeaza” cum vor sa apara, nu cum se simt.
  Altfel spus comunica „non-verbal” ceea ce vor sa fie perceput de privitor, nicidecum nu se lasa purtati de instincte si de emotii – robotei antrenati in profunzimile falsitatii si miciunii, desi au puls, temperatura 37 de grade si ceva… au nevoie de mancare si de somn dar mintea le functioneaza „masinistic”, nicidecum omeneste, in sensul „omeniei”.

 9. paul
  # 30 septembrie 2017 at 9:53

  Cică era tensionat…ha…ha…spun experții psihopupu lu peste. .Ei n-au auzit niciodată la cultura lor de porumb de elita lumii illuminati? Ca și elevii mei de 12 ani, de clasa a V-a sunt pasionati de subiect, colecționează articole despre iluminatti și își fac caiete speciale cu ele? Pai atunci de ce, noi oamenii de rand, cand suntem stresați si tensionați de ce nu facem automat acest semn?

 10. # 30 septembrie 2017 at 11:22

  Poate ‘s a convertit la masonerie

 11. # 30 septembrie 2017 at 12:13

  Să-l tundă zero pe roșcat!

 12. Andrei
  # 30 septembrie 2017 at 12:53

  Semnul Sfintei Cruci fereste, in rest sunt doar iluzii necurate

 13. # 30 septembrie 2017 at 17:40

  Semnul satanistilor

 14. 1984
  # 1 octombrie 2017 at 10:38

  Imi arata ca o combinatie intre mana ascunsa, „the hidden hand”, semn al tuturor masonilor, napoleon, stalin etc si coarnele diavolului. Ne arata si in ce e implicat si cui serveste.

 15. timisorean1
  # 6 octombrie 2017 at 8:06

  Printisorul nu e de loc incordat, ba din contra. Ne arata ca familia lui e pe un nivel mult superior in piramida fata de Trump.

 16. Radu
  # 11 mai 2018 at 15:55

  are locul sau gatit ca si restul capetelor „incornorate” dupa moarte habar nu au ce ii asteapta

  pentru ei aici este „raiul lor” ce ii asteapta dincolo nu cred ca realizeaza

 17. Nume
  # 22 mai 2018 at 14:23

  Meghan…si-a dorit faima, stralucire, vizibilitate…Habar n-are in ce familie a intrat !!!!
  Daca ar fi inteles viata soacrei pe care n-a cunoscut-o in viata……Asa se inseala unele femei : „…vei fi o mare doamna, vei fi mai mare ca Dumnezeu…” le spune Mincinosul Mincinosilor-cel din veac tata al minciunii

 18. P.M.
  # 20 iunie 2018 at 6:20

  Așa zisii experți ori fac parte din clanul lor și încearcă să dezinformeze,ori sunt atei ignoranți ce nu au nici o treaba cu ce se întâmplă în profunzimea acestei lumi cum din păcate sunt si foarte mulți romani

Trackbacks/Pingbacks
 1. O nuntă nevalidă - Nunta regală dintre prințul Harry și actrița Meghan Markle. Cununia ereticilor este nulă - OrtodoxINFO - 21 mai 2018

  […] […]

Scrie un comentariu

Scroll Up