X

DIAVOLUL catre avva MACARIE despre SMERENIE

de null

Related image

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Trecand odata de la lunca la chilia sa, avva Macarie ducea zmicele de finic, si iata i-a intampinat pe el diavolul pe cale cu secerea si vrand sa-l loveasca n-a putut. Si i-a zis lui : multa sila am de la tine, Macarie, caci nu pot asupra ta. Iata orice faci si eu fac. Tu postesti, dar eu nicidecum nu mananc. Priveghezi, dar eu nicidecum nu dorm. Numai una este cu care ma biruiesti. I-a zis lui avva Macarie : care este ? Iar el a zis : smerenia ta si pentru aceasta nu pot asupra ta.

Cititi va rog mai multe la:

http://www.sfaturiortodoxe.ro/pateric/slovam.htm

   Cititi va rog si:

Sub nici o forma, DRACII NU VOR AVEA PARTE DE MANTUIRE. O intamplare cu Sfantul Cuvios ANTONIE CEL MARE. Despre APOCATASTAZA

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. ,, In vremurile de pe urmă, omul se va mântui prin dragoste, smerenie si bunăt
    ,,Suntem martorii ultimelor vremi.Voi veti vedea pe antihrist.Domnul Dumnezeu va cere dragoste fată de El si fată de aproapele, căci cine va răbda pâna la sfârsit se va mântui.”
    ,,Iubiti pe toti; daca nu puteti, arătati măcar bunăvointă.Dragostea domneste peste toate rânduielile si legile.Daca ai totul, dar n-ai dragoste, socoteste ca n-ai nimic.Si daca urasti un singur om, in chipul sau il urăsti pe Hristos Însusi, deci esti foarte departe de Impărătia Cerurilor”

    ,,In vremea lui antihrist cea mai puternica ispită va fi asteptarea mântuirii din cosmos, de la ,,umanoizi” si ,,extraterestrii” care sunt de fapt masti ale diavolilor. Nevoitorul rugaciunii sa priveasca atunci arareori catre cer, fiindca semnele vor putea fi inselătoare, iar el s-ar putea pierde .”

    Sf. Mărturisitor Gavriil Georgianul, Cel Nebun Intru Hristos

    https://www.aparatorul.md/sf-marturisitor-gavriil-georgianul-cel-nebun-intru-hristos-in-vremurile-de-pe-urma-omul-se-va-mantui-prin-dragoste-smerenie-si-bunatate/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button